|
![]() |
#1201 |
Guest
|
upravo to, bez "bijele zastave" , a što se tiče Iraca , bolje da ovakvi nisu ni dolazili na euro, igraju preko k**** kao da im se neda , jučer su imali par prilika nijednu nisu iskoristili , a realno su mogli izvuć x sa Španjolskom |
![]() |
![]() |
#1202 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Nisam ni rekao da ćemo ići sa bijelom zastavom ali Španjolcima isto treba pobjeda. Ako oni izgube od nas, a Talijani dobiju Irce onda su jebali ježa. ![]() http://www.pohrani.com/f/1F/Iw/41lTkJfv/tablica.jpg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1203 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Evo jedna zanimljiva izajava Trapattoni-a Bilo kako bilo u ponedjeljak ce biti suza, pitanje je samo hocemo li plakat od tuge ili od srece...ja se iskreno nadam i vjerujem da cemo plakati od srece! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#1205 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Citiraj:
![]() Oni i Škoti nas vole od kad smo ničim izazvani izbacili Engleze. ![]() Danas: Ukrajna - Francuska Švedska - Engleska Mislim da će Francuzi dobiti Ukrajinice, a Švedi i Englezi X ko kuća. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Premium
|
Ako smijem dodati zasluzili su taj bod ili cak 3 boda radi njihovih navijaca. Kad sam ih vidio kako im klapaju i pozdravljaju ih nakon obe utakmice samo mogu reci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Guest
|
upravo to. navijači za 10 nogomet za 1. I to samo malo entuzijazma je falilo , a ne dopuštat Španjolskoj (I to Torres? O kome pričamo ovdje?) na im služi ko kanta za napucavanje-Realno su imali šanse za izjednačenje. |
![]() |
![]() |
#1209 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1210 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1211 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja se nadam trecoj sreci. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Carroll na ubačaja Steveija ![]()
![]() |
![]() |
#1218 |
Guest
|
ajmo Englezi izrdžite, da i ja dobijem na kladi ![]() Ali razvalit će franzuce kad se vrati Rooney! |
![]() |
![]() |
#1220 |
Guest
|
Ma ludilo ![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
ako smo igrali 1:1 s Italijom,a ona je igrala 1:1 s Španjolskom,...mi smo dobili 3:1 Irce a Španjolci 4:0,....neka logika mi govori da će bi moglo biti s Španjolskom dobro osim ako se nebudemo uplašili ko mačići mali :S Španjolska Hrvatska 2:1 :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Španjolci kao da su bogom dani, a meni se čini da će lakše sa njima nego što su s talijanima koji su sada mnogo raznovrsnija momčad od Španjolske. Samo da ne igraju kao pi*** šta smo imali prilike vidit protiv talijana 1. poluvrijeme kad su se bojali krenit, bojali zaustavit, sudarali i što već ne. Makar izgubili bar mogu igrati kako spada...
![]() |
#1225 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
The awkward moment kad čovjek čiji je klub namještao cijelu sezonu, i još tko zna koliko, a kako se čini i on sam nešto namješta, apelira na namještanje ![]() Odlična utakmica Engleza danas. Drago mi je da su se probudili.
![]() |
![]() |
#1226 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Zabit ce nasi spanjolcima barem jedan gol, pitanje je samo koliko cemo dobiti ![]() Nadam se rezultatu 2:2 ili 3:3 ![]()
![]() |
#1227 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ako se tko dogovorio u ovoj skupini, to su Španjolska i Italija. Sa onih 1:1 nas su izbacili, Irsku će ionako svi nabiti do jaja. Osim nas koji smo zadnjih 20 min bili sabijeni u svoj 16-erac kao da nas guzi Argentina, a ne Irska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() P.S. kao vjerni navijac Hrvatske ocekujem pobjedu nad Spanjolskom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Mislim da ce Irska izgubiti od Italije iz vise razloga. Igraci bas i nemaju motiva nakon debakla u prve dvije utakmice, Trapattoni je talijan koji sad pred kraj trenerske karijere ne zeli izbaciti svoje talijane i jednostavo ce izaci sa drugom jos losijom momcadi pod izlikom da zeli svima dati priliku. I da ne spominjem koliko je Italija kvalitetnija reprezentacija od Irske. Sto se nas tice, uz dobru taktiku i borbenost od prve do zadnje minute moguce je izvuci remi. Do pobjede cemo, realno, jako tesko jer ni Spanjolska nije osigurala prolaz tako da kod njih nece biti opustanja. Italija - Irska 2:0 Hrvatska - Španjolska 1:1 ili navijacki 2:1 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|