|
![]() |
#1201 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Stoje nikako. Eto kako. iPhone mi je moga ~2 dana, 4S max 1 dan (ajde možda je do iOS 5), ali nikad kao na Nokia-i :/ |
![]() |
![]() |
#1202 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
da, to je istina, za job mi je nokia uvijek bila skroz ok. ma nisam bas pratil ove nove, osim tu i tam probal nekog, pa reko bolje pitat nego skitat. hvala na infu
|
Oglas
|
|
![]() |
#1203 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1204 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ja sam preso sa 5800xm na sgs i po skoro svemu sam ugodno iznenaden osim baterije (a žalio sam se na 2-3 dana na nokiji, stupid me). sad ako mi izdrzi 2 dana bude genijalno, na 5800 mi je manje od 2 dana drzala samo kad sam vise od 4h muzike sluso dnevno. frend ima n8 i drzi mu oko 4 dana... |
![]() |
![]() |
#1206 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Evo, nove cijene za SGS2 i Sgs Plus u T-mobile..u prosijeku su digli cijenu za 1000kn. Tako sad na tarifi Extra Total L SGS2 košta 2600kn, a bio je 1500kn... SGS plus umjeto 8kn na Extra total, sad oko 1000kn. Tko je jamio,jamio! Pas mater, sad to više nije baš povoljno. Mobiteli su i dalje nedostupni! |
![]() |
![]() |
#1208 |
Guest
|
Da im se bar obije u glavu! Ipak, danas ljudi uzimaju često operatere zbog mobitela jer su sa tarifama većinom svi tu negdje! |
![]() |
#1209 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
A tko zna, imaju oni i previše masti... svi mi kao obični korisnici s ograničenom platežnom sposobnošću tražimo čim jeftinije, no ako pogledam to s druge strane, možda i bolje da su uređaji toliko skuplji, bit će manje pretplata što proporcionalno znači da neće neko vrijeme moći računati na konstantni priljev mjesečnog novca. pretplata neki puta ne znači jeftinije telefoniranje. be happy zbog toga, bar još neko vrijeme, možda su nam zbilja napravili uslugu ovaj put.
#1210 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
u tom slucaju se pretplata vise apsolutno ne isplati, najbolje uzeti mob na crnjaka i prijeci na neku jeftinu mrezu tipa tomato ili bonbon. Mislim da ce se broj pretplatnika poceti osipati, a ja cu definitivno biti medju njima |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1211 |
Premium
|
Pa je, ja sam već ostavio podatke za prijenos broja iz Tele2, bio spreman potpisat na 24mj i uzet SGS2 za 1500kn, al sad to nema smisla. Dat 2800kn na pretplatu, kad za 3000kn ima novi na njuškalu.. |
![]() |
![]() |
#1212 |
Premium
|
Pa točno to, ili uzeti na crnjaka ili u nekom dućanu pa na rate, ali onda znaš da imaš uređaj koji želiš bez njihovog brandiranja i sličnih gluposti. Također uzmeš i neku jeftiniju mrežu, preneseš broj i bok doviđenja.
#1213 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Naši operateri konstantno vuku poteze kako bi sve nove troškove koji su im nametnuti novim zakonima o regulaciji njihovog poslovanja prebacili na korisnike. I zasad im to uspjeva, jer bez obzira kolko su uredjaji poskupili opet ima ljudi koji su preintertni da izadju iz isteklog ugovora, ili čak će pristati na listu čekanja za neki uredjaj, kao što je bio slučaj baš za ove samsunge. Čekati uredjaj po 2 i više mjeseci ? Apusrd da ne može biti veći. Pa prije potpisa pretplate čekati par dana na provjeru kreditne sposobnosti kao da kupujem auto a ne mobitel? Apsurd još veći kad netko pristane na to. Ukidanjem povlastice za postojece korisnike ili svodjenje njihovih privilegija kod produženja na goli minimum je najgori moguci potez, jer skuplje je privlaciti novog korisnika uvijek nego održavati postojećeg, ali očito naši operateri s svojom bolesnom pohlepom to baš ne znaju ili ne provode jer znaju mentalitet kod većine koja ne mari dovoljno. Raskinuo sam jos prosle godine sa tele2 jer nisu davali nikakve pogodnosti za nastaviti dalje po ugovoru, a nedavno smo i obiteljski zatvorili jos dvije pretplate iz istih razloga, 8 godina pretplata na vipu i kod produženja nude uredjaj koji košta 999kn za 899kn i to uz trajni nalog, zbilja krasno - raskid odmah, te t-mobile gdje su poslali doma čak ponudu u pismu, kao ''posebno za nas'', a kad smo otišli u centar nema ničega od toga posebnog, nego liste čekanja i nebuloze. Raskid isto. Pa svi na bonbonu klaframo po novome i više ne dobivamo nikakve uplatnice, i troškovi na mobitelu su nam nekoliko puta manji. |
![]() |
![]() |
#1214 |
Premium
|
Moram se složiti s vama dečki, definitivno je ovo postalo guljenje kože. Ne znam kako stvari stoje vani, ali znam da smo mi Hrvati oduvijek bili ovce (neka mi nitko ne zamjeri) i meketali smo kako su drugi svirali. Operateri će to raditi dok im god mi to dopuštamo. No što napraviti, čime izmijeniti situaciju i dati im do znanja da nismo baš toliko financijski potkovani da možemo pokrivati takve cijene? Razumijem opet s druge strane da je tu utrka za profitom, plaćanje ljudi, razvoja, nabave... no to sve pada u vodu kada vidiš da je neki dan par sto ljudi dobilo otkaze. Ne znam, razočaran sam ovim stanjem. Htio sam pretplatu, sada vidim da to nije dobar potez. Srećom, nisam ništa potpisao, "kao čekam uređaj"... žalosno zbilja.
#1215 |
Hejter
|
Jednostavno im pokazati bojkotom, dakle uz ove uvjete ne kupovati. Ne inizistirati na novim i preskupim uredjajima kod operatera uz pretplate kad za slične, ili malo manje ili malo više novce uzmeš uredjaj bez pretplate i vremenske obveze prema ikome. Pa neka im se na lageru samo prašina skuplja, pa se možda i zapitaju gdje je greška? |
![]() |
![]() |
#1216 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vani mobitele daju za 0 EUR uz produženje pretplate i određene tarife. Kod nas za istu pretplatu dobiješ mob koji košta k'o Sv. Petra kajgana, a i ono što dobiješ u samoj pretplati je debelo lošije nego kod njih. Glavno da Gumeni ima 80k kn plaće mjesečno i otpušta 2k radnika zbog većeg profita. Goli mobiteli tj. bez ugovora koštaju skoro kao i kod nas tj. tu nema neke velike razlike. Isplati se otići van, kupiti mob te dobiti povrat pdv-a.
#1217 |
Premium
|
E sad, kao totalni mulac, moram pitati kako se to izvede? Ipak treba vani potrošiti tu tarifu, ne? Ili se kupi solo uređaj? Gdje se u biti isplati kupovati uređaj, SLO npr ili?
#1218 |
Premium
|
Mislio uzeti mob bez tarife tj. kupiti ga u normalnoj prodavaonici. Gdje kupiti? Gdje ti je najbliže. Primjer: HTC Radar košta u IT 380 EUR. Odbiješ porez (20%) i dolaziš na 315 EUR tj. 2.400kn. Na Njuškalu je najjeftiniji 2.600kn i još lockan.
#1219 |
Premium
|
Pa pošto sam u Samoboru, igra mi npr Slo. Nije ni Italija loša opcija. Kakva je situacija s carinom? Koliko se sjećam vrijednost itema ne smije prelaziti oko soma kuna ako ne želiš carinu. A merver moraš potvrditi na granici da se vratiš nazad i dobiješ pare, tako da te imaju.
#1220 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() Nekidan sam baš mislio u švici preko frenda uzet Lumiu 800, pa kad sam vidio što daju, i za koju tarifu, sačuvaj Bože. Nit je mobitel 0 chf u normalnim tarifama, niti su tarife bolje od naših, nego totalno suprotno. A na kraju priče, mobitel ispada skuplje, i to dosta skuplje, kad zbrojiš samo cijenu osnovne pretplate i cijenu mobitela u toj tarifi ![]() Je je, vani ti daju sve džabe, moš mislit....
![]() |
#1221 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#1222 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Nekako sam skeptican, al ajd. Cekam SGS+ od 11. mjeseca ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1223 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#1225 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Ou jea... hrvatskitelekom Hrvatski Telekom @ kupnja će biti po novim cijenama jer se rezervacija odnosila na uređaje a ne na cijene. http://twitter.com/hrvatskitelekom edit: Sad su promjenili misljenje HT Evo najnovijih informacija ![]() ![]() 30 minutes ago http://www.facebook.com/HrvatskiTele..._comment_reply Zadnje izmijenjeno od: vercetti. 25.01.2012. u 14:47. |
![]() |
![]() |
#1226 |
Torrent freek
|
#1227 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1228 |
Premium
|
Al seru kvake ovi u T-HT..kako nisu poskupili svi mobiteli, koliko sam primjetio samo su galaxy plus i SGS2 otišli gore!! Kao, proizvođači digli cijene-pa kako onda u maloprodaju cijena ostala ista?! Ajme koja debilana! Imali su super opciju za prijenos broja iz drugih mreža-24mj 50% na pretplatu, odlične cijene mobača..al sad..ode sve u vjetar! |
![]() |
![]() |
#1229 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1230 |
Premium
|
Ako me oči moje ne varaju, na stranicama T mobile cijene opet po starom..hahah... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|