Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.02.2012., 05:06   #1201
Noj
Premium
Moj komp

Noj's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Kakva borba Sanchez - Ellenberger Ellenberger je odlican, ali stvarno je nevjerojatno kako taj Sanchez stisce do zadnje sekunde. A Miocic je bas ko od brda odvaljen Makar me zabrinuo kolko je udaraca primio na pocetku borbe. Al svaka cast, i samo tako dalje.
Noj je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2012., 00:45   #1202
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Rekao je Dana White da ce od sad sve glavne borbe bit u 5 rundi. Tko na kaj bi bilo da se ova nastavila. Diego ima ogroman tank i bez beda bi mogao 5 rundi odradit u tom tempu.
Ellebereger je mocan tip ali jako slab kad je na ledima ili u sl. poziciji u parteru, vidlo se jucer.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.02.2012., 15:07   #1203
ShanTech
Banned

Datum registracije: Apr 2011
Sutra boksa jedan od braće Kličko. Koji? Svejedno. Imaju raspon krila preko dva metra, a po potrebi gaze po nogama. Opet jedna dosadna borba.

Prijenos na Novoj
http://gol.dnevnik.hr/clanak/ostali_...ti-klicka.html
ShanTech je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2012., 15:11   #1204
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Jbg boksaju kak im pase, imaju dobru taktiku i nista ne riskraju. I ti bi tak bokso da si 20cm visi od svakog i imas takav raspon ruke, bez brige..
Staro 17.02.2012., 17:03   #1205
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Ja još uvijek ne kužim za šta nam služi ona valentinovska 3-mjesečna pretplata na ufc.tv???
rak21 je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2012., 21:40   #1206
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Staro 17.02.2012., 21:54   #1207
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor rak21 Pregled postova
Ja još uvijek ne kužim za šta nam služi ona valentinovska 3-mjesečna pretplata na ufc.tv???
pa ako si prilikom registracije na ufc.tv iskoristio taj valentines day kod
onda imas pravo gledati borbe na ufc.tv

odi na fight library i biraj (uzmi u obzir da se novije borbe moraju placati)
ili u search upisi nekog borca i vidi koje ce ti njegove borbe izbaciti pa gledaj
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2012., 00:09   #1208
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Koiji seljak taj Chisora.. Nisam ljubitelj klickovih i Haye.ova taktika mi je bila OK no ovo je stvarno previše. Nego, čudim se što mu kličko nije refleksno zašiljio neki kroše il aperkat; Čiso je to definitvno zaslužio i sumnjam da bi itko zamjerio Kličku..
rak21 je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2012., 11:30   #1209
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Mene samo zanima koliko su para dobili za ovaj marketinški potez, koji bi mogao malo zakuhati ovu borbu?
Jedva čekam. (Eto mene su privukli, jer inaće klička ne gledam zbog monotonije)

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2012., 13:45   #1210
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Cini mi se marketinski potez da se privuce paznja na, vec se zna kakvu - neatraktivnu borbu radioaktivnog Ukrajinca i Chisore - kojemu ce to gore i nakon borbe bit jedini udarac.
Fatal je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.02.2012., 00:29   #1211
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Bome odlican fajt, chisora napadao do kraja 12 runde, ali ipa je prevladalo dugogodisnje znanje. Niger ce bome biti zajeban za koju godinu.
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2012., 00:32   #1212
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
apsolutno nelosa borba, cak moram reci jedna od najzanimljivijih od/sa vitalijem . sreca njegova pa 12-ta runda nije trajala jos pola minute, par sekundi prije kraja je popusio posten udarac, braco ga uhvatio da odmori.

no chisora....... steta sto je prgav (ocito) prije meca, gore u ringu prije same borbe, no sto se tice same borbe, nemam rijeci prigovora. vise se moze prigovoriti vitaliju na klinceve i odmaranje, i zaista pravo naprijed - nema odustajanja metoda . no isto tako se mora priznati da je vitali zasluzeno pobjedio, IMHO puno vise ciscih udaraca, zasluzena pobjeda.

dok komentatori, pogotovo mavrovic........... boze sacuvaj, majko mila budala. obojica, pogotovo mavrovic. neka se uvrijedi ako cita, odvojimo sada boksaca od komentatora, ali mi se gadi vise slusati komentiranje strikno protiv klicka. svaki mec koji slusas njega je navijanje za protivnika, zapravo "nenavijanje" za klicka, bilo kojega. "i koji udarac, i jos jedan, malo fali!!", i onda pokazu usporenu snimku, chisora fulao prakticki sve udarce. a i balog (jel je balog komentator sada na novoj?) je biser svoje vrste, chisora ima veliki jezik, ima veliko srce, a znamo da ima jos nesto veliko??!! covjek se puno nahodao u ovih 12 rundi???
ili mavrovic, na komentar za kantu, "da, mjesavina pljuvacke, smrklji i ljudske krvi????" . stari i ja se gledamo, ne mozemo vjerovati sta ova dvojica trkeljaju...........

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2012., 00:54   #1213
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Jbg nije svaki borac dobar komentator...

Opet je dobil borbu vise, manje samo sa direktima. Njega traba stavit protiv buraza, sto se ne bude desilo. Ne pratim bas boks pa ne znam dal ima jos koji borac slicne konstitucije i dovoljno znanja da ga natjera na otvoreniju borbu. Ovak vise nema smisla jer su mu svi protivnivi ili psihicki u banani ili nemaju dosta vjestine da boksaju protiv takvog skolskog boksa.
Staro 19.02.2012., 00:54   #1214
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Nije klasicna Klicko borba obojica su se trudila... Klicko dosta precizniji i efektniji, a crnjo mi je diga tlak provokacijama iako nisan fan Klicko brace. Sve u svemu ok bilo za gledat.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2012., 01:45   #1215
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Odličan fajt, doduše Kličko ekipa je po meni cool, i nemam nista protiv njihove napuhanosti, ali da je Chisora dobar - je. Psihički je dobro odradio, a i po šamaranju se vidi da se neboji , makar mu nije trebalo "čurlikanje" nakon proglašenja pobjednika.

Kličku je natekla "đigerica" .
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2012., 02:14   #1216
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Jbg nije svaki borac dobar komentator...
da, slazem se, ali mi se cini da mavrovic kao psiha je malo poljuljan. da li je oduvijek bio takav ili mu je lennox to pripomogao ne znam, znam da kad se ostavio boksa da sam ga nedugo vidio na TVu, kao da je iz konc logora izasao.

nego, mozes ti biti los komentator, ali ovo je malo tezi slucaj sto on radi. krenu letit ruke obojice, vidi se da su prakticki obojica fulala, zamahe chisora i fula - "jao! kakav udarac!", a fulao. zamahne vitali - nista, muk niti rijeci. zamahne chisora, opet hvalospjevi iako realno nije nista napravio konkretno, zamahne vitali i pogodi donekle, opet nista...........

osobno mi se fucka koji ce pobjediti jer meni ni iz dzepa ni u dzep, ali realno gledas na oba protivnika. svatko tko sere protiv obojice klicka sere bezrazlozno. nadi boljeg, jaceg, sposobnijega - neka pobjedi. do tada su vladimir & vitali #1, i nitko ih nije skinuo vec jako puno vremena. ali ne zato jer su suci potplaceni ili je broj telefonskih glasova presudio, to je zato jer zasada (i to vec neko vrijeme) nema kvalitetnijeg boksaca od njih dvojice.

Staro 19.02.2012., 02:29   #1217
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Nakon profi boksa i puno borbi je tesko ostat bez posljedica.
Dobar sus u glavu sa onom rukavicom jer ko da se vozis na ringispilu a pustaju smetnje na zvucinicima tak da sve zuji u usima. Ne moze se nakon par tisuca takvih ili ne znam ostat isti..

Hunt vs Kongo ce bit zanimljiva borba na iducem UFC za tjedan dana.. Edgar vs Henderson ce isto bit zanimljivo. Bas me zanima kak ce se Frenki nosit sa takvom zivinom..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.02.2012. u 02:37. Razlog: F
Staro 19.02.2012., 02:58   #1218
Quick22
Premium
Moj komp

Quick22's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Pogledal sam par rundi i kraj, mogu reći ok borba. mada po meni premalo akcije u tim teškim kategorijama
Smetalo me jedino kaj se brat od ovog gural svud na kraju po ringu, mislim nisi se ti boril nego ovaj drugi
Nego da pitam, kad su već obojica braće tak dobri, kaj je svaki prvak u nekoj svojoj kategoriji ili? I zašto se njih dva nebi dogovorili za neki meč?
Quick22 je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2012., 08:52   #1219
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

s obzirom da ti je na kraju svake recenice , mislim da ni ne znas njegovu svrhu ili ga namjerno upotrebljavas eto tek toliko. zapravo mi se cini da je ovo drugo, pa cu shvatiti da sve mislis ozbiljno. agreed?

Citiraj:
Autor Quick22 Pregled postova
Pogledal sam par rundi i kraj, mogu reći ok borba. mada po meni premalo akcije u tim teškim kategorijama
dakle, jedno od rjetkih pametnih od mavorvica je upravo ovo sto ti i publika trazi - atrakciju. ali sto je istina, ovo danas su mrcine od ~110 KG i ~2M visine, ogromna potrosnja energije i nema sanse da se moze takav brz tempo izdrzati 12 rundi. zato ovakav boks, a inace karakterstican za obojicu brace, distanca i konstantno pikanje jednom rukom, drugom plasiranje direkata. razlog, jer su ogromni i mogu si to priustiti, zbog ogromnih raspona ruku.

Citiraj:
Smetalo me jedino kaj se brat od ovog gural svud na kraju po ringu, mislim nisi se ti boril nego ovaj drugi
mozda, ali samo mozda zato sto su prije cca godinu dana trebali chisora i vladimir boksati, ali je vladimir imao ozljedu i otkazao mec? mozda zato sto je vladimir namjerno isao u vatru i provocirati, jer je chisora isto radio prije meca? taktika, plus medijska pozornost? ono, nista sto nismo vidjeli do sada, pokazivanje tko ima vecega pisu.............

Citiraj:
Nego da pitam, kad su već obojica braće tak dobri, kaj je svaki prvak u nekoj svojoj kategoriji ili? I zašto se njih dva nebi dogovorili za neki meč?
a po ovome znam da pratis boks kao sto ja pratim umjetnicko klizanje. ono, znam se zaustaviti na programu kada vidim dobro obucenu klizacicu, i to je to .
braca su jos prije o-ho-ho vremena rekli da se nece boriti jedan protiv drugoga, i zajedno drze titule po WBC i po WBO verziji. detaljnije ne znam, ali znam da je teska kategorija njihova, i da je svaki mec s jednim od njih napad na svjetski naslov .

jos jednom - bez uvrede, samo pisem nakon sto procitam .

Staro 19.02.2012., 09:32   #1220
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
a i balog (jel je balog komentator sada na novoj?) je biser svoje vrste
Neznas tko je Stjepan Balog a tko Zeljko Vela??

Solidan fajt...
Staro 19.02.2012., 09:35   #1221
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Braća Kličko su sramota za svjetski boks.Valjda će doći netko tko će ih iznokautirati za sva vremena.
rodriguez je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2012., 10:36   #1222
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
Braća Kličko su sramota za svjetski boks.Valjda će doći netko tko će ih iznokautirati za sva vremena.
Žao mi je da nije prihvatio izazov Alistair Overeema. Vjerujem, a vjerojatno vjeruje i Kličko da bi dobio po pichki i da bi mu ovaj promjenio lični opis. Zato ga je na finjaka odbio.

http://www.youtube.com/watch?v=3hL1rVPzbM0

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2012., 12:01   #1223
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Neznas tko je Stjepan Balog a tko Zeljko Vela??
a je, sada sam skuzio tko je balog, tko je vela . moja isprika, nisam ih gledao prije samog fajta jer me zivciralo prebacivanje studio/film, tek kad je slika "usla" u samu arenu sam se prebacio na dvosjed .

i da, dobar fajt.

Staro 19.02.2012., 12:14   #1224
MuroF
Premium

MuroF's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
+1
da je Tyson u svojoj top formi sad,uf
MuroF je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2012., 12:36   #1225
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
http://www.index.hr/sport/clanak/vid...ks/599946.aspx

Vidim šou se nastavlja, krkanluk teški, koliko ne volim bracu klicko toliko ne volim ni ovakva "promicanja"

Dobro je trener chisore izjavio cini mi se, klicka ko borca treba respektirati, ali manager mu je najvece govno u svijetu boksa
Staro 19.02.2012., 12:50   #1226
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
puno vise mi se svidjela borba onih "klinaca" na pocetku (madjar i ukrajinac) nego klitschka

bas se vidi koliko je boks zastario sport u usporedbi sa MMA - sporo, neatraktivno, ograniceno u vidu pravila/tehnika
dobijes dojam da je boks stari deda a MMA njegov evoluirani unuk ^^
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2012., 12:59   #1227
sapunko_HR
Banned
Moj komp

Datum registracije: Oct 2011
Citiraj:
Nije bila ok borba već prava koju već dugo nisam gledao,šteta kaj Delboy nije uspio,meni se činilo da je bio blizu
Napokon je Kličko dobio po pi***,dosad su im mečevi izgledali ko lakši trening.
I mene je živcirao brat,nije se gurao samo po ringu već i prije u svlačionici.Ako postoji više sudaca onda je nepotrebno provjeravat kako će ovaj stavit bandažu.

Kaže Mavrović:Pljucnuo ga je
sapunko_HR je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2012., 13:27   #1228
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Bome iznenađujece dobra dobra (za danasnji boks, jelte). Nisam pratio puno njegovih borbi, ali ovo je vjerojatno najbolji mec u kojem je sudjelovao od legendarnog s lennoxom.
Fatal je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2012., 15:49   #1229
Quick22
Premium
Moj komp

Quick22's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
s obzirom da ti je na kraju svake recenice , mislim da ni ne znas njegovu svrhu ili ga namjerno upotrebljavas eto tek toliko. zapravo mi se cini da je ovo drugo, pa cu shvatiti da sve mislis ozbiljno. agreed?
Ha neznam neku definiciju ovog smajlića. Kak ga ja shvaćam može se primjeniti na razne načine. Možda je moje shvaćanje istog pogrešno, pa tako i shvačenje njegove primjene kod mnogih forumaša onda. Naime i mnogo drugih smajlića bi se dalo protumaćiti na razne načine.
A pitanja/komentari su uz dozu humora, tom je trebal poslužiti taj smajlić. ha možda to radim krivo

Citiraj:
dakle, jedno od rjetkih pametnih od mavorvica je upravo ovo sto ti i publika trazi - atrakciju. ali sto je istina, ovo danas su mrcine od ~110 KG i ~2M visine, ogromna potrosnja energije i nema sanse da se moze takav brz tempo izdrzati 12 rundi. zato ovakav boks, a inace karakterstican za obojicu brace, distanca i konstantno pikanje jednom rukom, drugom plasiranje direkata. razlog, jer su ogromni i mogu si to priustiti, zbog ogromnih raspona ruku.
Jasno mi je da su oni mrcine i da je to tak u toj kategoriji (zato je i bil prisutan smajlić), iziskuje veliku potrošnju energije pa bi otvorenija borba mogla biti i brzo kobna za nekog od njih. Pa teško za očekivati borbu ko kod lakših kategorija gdje su puno veće razmjene udaraca.

Citiraj:
mozda, ali samo mozda zato sto su prije cca godinu dana trebali chisora i vladimir boksati, ali je vladimir imao ozljedu i otkazao mec? mozda zato sto je vladimir namjerno isao u vatru i provocirati, jer je chisora isto radio prije meca? taktika, plus medijska pozornost? ono, nista sto nismo vidjeli do sada, pokazivanje tko ima vecega pisu.............
Jasno da je to neka provokacija, privlačenje pažnje. ali meni nije tad pasalo njegovo zabadanje nosa. nek sudjeluje tak kad bude njegova borba.

Citiraj:
a po ovome znam da pratis boks kao sto ja pratim umjetnicko klizanje. ono, znam se zaustaviti na programu kada vidim dobro obucenu klizacicu, i to je to .
braca su jos prije o-ho-ho vremena rekli da se nece boriti jedan protiv drugoga, i zajedno drze titule po WBC i po WBO verziji. detaljnije ne znam, ali znam da je teska kategorija njihova, i da je svaki mec s jednim od njih napad na svjetski naslov .
Nisam ni rekao da pratim puno boks. Znam da su oba prvaci po nekoj kategoriji, zato ih i izazvaju ostali na kraju krajeva . Tad mi to eto palo na pamet da očito nisu u istoj kategoriji ili pravilima ili kaj već (bilo bi nemoguće valjda), pa priupital.
Da su baš izjavili da se ne bore međusobno nisam znal, mada je očito inače bi bilo logično izazvati jedan drugog.

Citiraj:
jos jednom - bez uvrede, samo pisem nakon sto procitam .
Sve ok, nema problema.
Quick22 je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2012., 16:17   #1230
microsoft66
Premium
Moj komp

microsoft66's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
boks ko boks,dosadan i naporn sport za ekipu iz nekih drugih vremena

al ona fora sa šamaranjem klička kako više no očito da je štela lol

pogledajte tik što ga ošamarit kako je stisno vilicu jer je znao da ga čeka šus..al jebiga,znaju i oni da je dosadno pa moraju ovako napaljivat šeširđije iz minhena
microsoft66 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno