|
![]() |
#1201 | ||
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Kako sam se lijepo nasmijao ;D;D;D Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1202 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1203 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 | ||
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
port ti treba samo ako hostaš igru. ako imaš Thomson router, onda ti nema spasa šta ima veze reza kada su texture veće rezolucije... baš se vidi u onom dijelu kada ide kamera po vojniku gore dole, pa kada dođe do cipela.. ps3 jedva da ima špigete haha Ajde napišite svoje nickove, pa da se možemo nać nekako.. moj je LorD ClockaN ko bi reko
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Ja imam onaj klasicni Thompson wireless od T-Coma sto ide uz MaxTV i nat mi je uvijek open. Cak sam izgleda nekoliko puta hostao igru (vidim meni full 10 zelenih crtica, a ekipi zuto-narancaste ![]() Nista po routeru nisam prckao |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1213 |
Premija
|
Na kojim postavkama igraš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Premija
|
Smanji detalje, ugasi AA, updateaj direct X, drivere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Pooz! Sto se MW2 tice, imam nesto problema. NAT je na strict a imam amisov Thomson TG782 router. Problem je u tome sto nemogu se frendovima spojiti na Spec Ops. Veli mi nesto tipa :"........diferent protocol......" otvorio sam portove ali i dalje je isto... Ima li tko kakvu ideju kaj da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#1218 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
vivid je mod koji automatski podesi sve .... a to si možeš i sam manualno napravit,,, termin sam koristio samo zato jer označava živopisnu sliku, za razliku od onog kaj smo vidjeli u videu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
probaj sve staviti na LOW, pa postepeno dizat... da vidiš ako uopće možeš igrat na LOW postavkama skini si najnovije drivere za zvučnu i grafičku.. ako treba stavi Sound Acceleration na najmanje u Control panelu/Sound Prije toga nađi neki program za uninstaliravanje drivera, mislim da se zove driver sweeper, pa da ti sigurno počisti sve.. update directxa možeš napraviti i sa DVDa on Warfarea 2.. mislim da sam vidio negdje EXE tamo.. da ti je bolji framrate rekao bih ti AMD smeće, ali 1FPS... stvar je malo dublje naravi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Čudna stvar se i meni pocela događati: Konfa je iz siga, instalirao igru normalno preskocio sam single player i poceo igrati multiplayer prekjucer, sve super ping ok(4 crtice)fps lockan na 86.dosao do lvla 25 jucer oko 3 h kad od jednom ekran se smrznuo izbacilo me u windovse i "vpu recover has reset your graphic accelerator" i sta sad, ja na google trazim uzrok-pregrijavanje grafe:temperature su normalne mjerio sa vise programa i rukom pipao cak sam i vent stavio na 100% temp u loadu oko 66c Promjenio sam tri vrste drivera 9.9,9.10 cak sam vratio i na stare koji su bili stabilni 9.1 na kojima sam igrao cod2,cod4,cod5,crysis,warhead, fallout3,gears of war,far cry 2 nikad se nista nije rusilo,nije pomoglo,ugasio tu opciju u ccc onda se cijeli komp smrzne, grafa je tvornicki overclockana,downclockao sam ju na 750/900, nije pomoglo i dalje mi javlja vpu recover samo u cod mw2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo instaliro drivere i makno AA i sve super radi najnize sta mi padne je 30 fps. Jedino sam instaliro neki hotfix, zato jer zbog nekog razloga kad sam oso na ati nije mi htio dat drivere za moju grafu nego neki hotfix, al radi ja zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
od LemilicE
|
a zasto lockate FPSe na 85?
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
A ovo zasto je raja iz IWa zakljucala jos jednu komandu (r_drawdecals 0 1) : ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|