|
![]() |
#1201 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#1202 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1203 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Alaj su brzi ovi iz Tmobilea sa deaktiviranjem kartice - izađem iz t-centra već ne radi ![]() ![]() A ona baba na Cvjetnom trgu mi rekla da sam 104. na listi i da ću čekati 3 mj - aha...baš mi se da čekati ![]() Produžio ugovor online i nakon 2 dana zovu iz Overseasa ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Što se tiče ove ponude u VIP-u, uz tarifu 250(125 po promotivnoj cijeni) plaća se uspostava poziva i radijska frekvencija, što je već rečeno. Al nije mi jasno zašto je obvezan trajni nalog, pazi sad, na kreditnu karticu?? Koja im je to fora? Ne može trajni nalog na obični tekući račun već isključivo kreditnu karticu, što znači još 12 ili koliko već posto na cijenu cjelokupnog računa. To je, kao, obvezno godinu dana i onda se može prebacit trajni nalog na tekući račun. Jel može netko pojasnit kakvu oni korist/sigurnost imaju od toga. BTW, to se odnosi na tarife 250 i više ako se uzme desire ili iphone. |
![]() |
![]() |
#1205 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Koja je najbolja zastita zastita za iphone,gumena ili silikonska.Di mogu to uzet?
#1206 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1209 |
Super Moderators
|
Kad se napiše u polje +3859xxxxxxx onda šljaka ![]()
#1210 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Ako koga zanima, kad su me zvali iz vipa gospodjica mi je rekla da imaju primjerke za sve zainteresirane koji su se pribiljezili tako da nema cekanja ili straha da ce nestati. A vjerovatno imaju i dobru kolicinu preko jer po ovim cijenama tj. tarifama ici ce kao ludi. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1211 |
Swagged Up
Datum registracije: Jun 2009
|
Mislim da su izgubili dosta kupaca zahtjevajući ovaj nalog kreditne kartice, mnogima se to ne sviđa. Meni prvenstveno, čekao sam kao ozebao sunce kad će 4 u vipa i na kraju sam se razočarao, ja im to jednostavno nedam.
#1212 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Istina,iako onome tko ima karticu i uredan je u placanju u jednu ruku je jednostavnije jer nema brige ako je platio ili nije. To vrijedi za nove pretplatnike, starima ostaje kako je, odnosno svaki mjesec racun doma,na mail ili nesto trece ako postoji. |
![]() |
![]() |
#1213 |
Truth is out there!
|
Pitanje u vezi itunesa.Imao sam nekih aplikacija na iphone koje sam skinuo s instalusa direktno na iphone,dok sam druge skidao na laptop i onda u itunes.Sad kad sam sync napravio obrisao mi je sve aplikacije koje sam skinuo direktno s neta.Kako napravit da se to ne događa?
#1216 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Iphone 3GS 32gb imam skoro godinu dana neki dan sam napravio update na softver 4.2.1 firmware 05.15.04 jer mi se počeo javljati problem s baterijom i mobitel bi mi se ugasio kao da je prazna a kad bi je stavio punit pokazivalo mi je skoro 60%!To mi se isto događalo dok sam imao software 4.0 dok sam imao jailbreak na njemu!!Pomagajte jer mi ide na živce kako sam napravio update misleći da mi se više neće događat ali sad je još gore!! |
![]() |
![]() |
#1218 |
Registered User
|
Jesam radi kontakata nikako da ih spremim negdje s nekim programom pa da ih vratim nazad!! |
![]() |
![]() |
#1220 |
Truth is out there!
|
Koji program koristite za flašu video?ja sam stavio imobilecine A ali ne radi mi flash na npr. Net.hr i još nekim stranicama?kako napravit d mi mob zapamti moj mail pa kad upisujem da mi ga ponudi?Kad pišem poruku stalno mi nudi svoje rijeci kako da maknem tu opciju?hvala
#1221 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
"Kad pišem poruku stalno mi nudi svoje rijeci kako da maknem tu opciju?hvala" takodjer me ovo zanima ![]()
#1223 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1224 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Uostalom ako ima netko da mi da iPhone za 800 kn a ja cu njemu na rate ostatak.....mozda ![]() Zadnje izmijenjeno od: Router. 21.12.2010. u 14:51. |
||
![]() |
![]() |
#1225 |
Registered User
|
Oprostite ali evo mene opet s problemom oko gašenja mobitela!!Mobitel mi pokazuje da ima 30% baterije netko me zazove i ugasi se kao da je prazan upalim ga pokazuje mi 18%baterije a kada ga priključim puniti ode na 60%!Pomagajte ide mi na živce!! |
![]() |
![]() |
#1226 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ajde vi hardkor juzeri koje su najkorisnije applikacije to jest koje appove preporucate za iphone
#1228 |
Super Moderators
|
#1229 | |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() Osim tih ja uvijek imam: eBuddy Pro - Za msn iScrobble 4 - Last.fm scrobbler MyWi - ukratko, od iPhonea napravi hotspot Shazam - Prepoznaje ime pjesme po zvuku Od igara: Robot Unicorn attack - obicni, Metal i xmas edition Angry Birds TRON Legacy Flight Control |
|
![]() |
![]() |
#1230 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo jedan link sa nekim zgodnim aplikacijama za iphončeka http://www.netokracija.com/iphone-4-...gry-birds-5469 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|