Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.04.2012., 17:22   #1201
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
neda mi se citat sva sranja tu, ali u neku ruku se slažem sa nikom.. osim, recimo onih novčića pred desetak stranica ))))))))))

budimo realni, blizard nece napravit sranje igru i to je to.. koju god igru izdaju ce rasturat i tu je prici kraj..

sto se tice statsa i skilltreea. moja prva reakcija pred mjesec dva, kada sam odigrao betu prvi put je bila ista kao od većine vas.. debili, pojednostavljuju, makli statse, makli skilltree. bla bla. ali kad malo bolje razmislis o tome, svako bildanje lika u dvojci bi se svelo na prilagođavanje statsa "idealnim itemima" i uz to bacanje ostalih stasta u vitality.. što će reć da ako si bio iskusan u diablu dvici i ako si htio napravit dobrog lika, ulaganje stats pointa je bilo isto i kod mene i kod tebe i kod korisnicka.. tako da mi je sad nakon svega i dobro sjelo to automatsko dizanje statsa. a ti ces si ih moc modificirati još putem itemma.

ista stvar i sa spellovima.. onaj stari sistem je odavao neki filing customizacije lika.. ali ako razmislis, svi smo znali da idemo na (bubam) orb/meteor sorcu i svo ulaganje spellova je bilo jednako kod svih nas, ako smo u konacnici željeli dobiti što bolju sorcu. tako da je i to maknuto sa ovim sistemom.. sviđa mi se i to sto su spellovi (bar ovi koje sam vidio) ajmo reć okej izbalansirani.. primjer: ako ti se neki spell + neka runa ucini op u pocetku, ne mora znacit da slican takav (samo bolji)spell neces dobit kasnije, recimo, za secondary attack, pa time zamijenit taj primarni za neki drugi koji ce vise pasat tom cijelom settingu.

micanje scrollova, totalno ispravno i logicno.. samo su smetali prije, a nije postojala sansa da ih neko nema u inventoriju. tako da je to sad, po meni, puno bolje riješeno. maknute su sve one "isforsirane" stvarčice kako bi se gameplay nepotrebno zakomplicirao.

mislim da nema šanse da na kraju diablo ne ispadne masterpiece.
Staro 23.04.2012., 17:31   #1202
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.04.2012., 17:35   #1203
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
mi smo ostarili i zaželjeli se old school stvari
novo vrijeme, nova mladež, nove smjernice

sad sam još sigurniji da ću pričekati pojeftinjenja pa onda upecati diabla i nakon malo više dojmova full igre

također bi mi puuuno brutalnije izgledalo da je malo tamniji. ovako je djetinjasto
a diablo nije djetinjast

Željac je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2012., 17:48   #1204
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Jednostavno, desni klik na njih, pričekaš par sekundi i to je to (ne, ne zajebavam se, zaistinu)
obisao sam cijelo selo 100 puta, trazim kod trgovaca nesto za kupit da bi identificirao, kad onoo.. nije mi ni palo na pamet da mogu saam identificirati iteme.
HVALA
Staro 23.04.2012., 18:18   #1205
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor Bukva Pregled postova
Ti Blizzard idioti trenutno (bez ijednog DLCa) su ponudili igračima negdje oko 2x više attribute pointova za customizaciju nego
ovo boldano. Za to skidam kapu. Jer zadnja smeća imaju danas pay releaese date DLC
  Reply With Quote
Staro 23.04.2012., 18:43   #1206
izi
Premium
Moj komp

izi's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Decki za ove kojima se igra nimalo ne svidja preporucio bih da pogledaju South park "You're getting old". ovo sto je izaslo nije uopce prvi boss igre, kako su rekli to je tek 1/3 prvog dijela. ne znam sto ste vi ocekivali, jest da je 11 godina ili koliko vec u razvoju, ali ja stvarno ne znam sto ste ocekivali. Batlefield takodjer svi smo kenjali po beti kako ne valja kako su upropastili ov ono, i onda kad je konacna igra izasla odjednom svi svrsavaju, tako da strpite se do 15-og kom se svidja nek kupi kom ne sta mu ja mogu... Bez uvrede.
izi je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2012., 20:56   #1207
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor Bukva Pregled postova
Ti Blizzard idioti trenutno (bez ijednog DLCa) su ponudili igračima negdje oko 2x više attribute pointova za customizaciju nego što ima kompletan D2.
Isto tako ti Blizzard idioti su ti omogućili da u D3 u roku nekoliko sekundi svog glass cannon Wizarda pretvoriš u tankera (ako instanca / boss / setup tako zahtjeva). Čisto ovako da dočaram što su ti Blizzard idioti napravili s ovakvim "poglupljenim" sustavom u D3...

Ono što si vidio na stress testu nije 1% od D3... Znaš, ima jedna narodna - nemoj suditi knjigu prema koricama.

Izi, glavni zajeb je taj što su odgađali toliko igru, ljudi su već toliko nadrkani da sada izbace najbolji mogući proizvod bit će nezadovoljnih. I tu je po meni ključ problema, igra sigurno nije savršena al uspoređujući ostale RPG naslove, jedino mi Witcher i Skyrim ulaze u konkurenciju D3.
KorisNick je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2012., 21:02   #1208
Minox
Premium
Moj komp

Minox's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
ja sam se dobro izigrao mogu rec(presao sve sa max levelima) i isto cekam 15.ti
igra je prednaruchena u infomarku
Minox je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2012., 21:32   #1209
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor KorisNick Pregled postova
Ljudi ajmo realno, i grafika i muzika i gameplay u D3 izgleda bolje nego u prethodnom djelu, što je posve logično i normalno.

grafika je bolja to je realno...mjuza ...pa skoro ista ko u diablu 2 plus par dodanih novih stvarčica to može proć i dobro je . Igrivost nije niti će bit ko diablo 2 .
klem je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2012., 21:34   #1210
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Danko86 Pregled postova
neda mi se citat sva sranja tu, ali u neku ruku se slažem sa nikom.. osim, recimo onih novčića pred desetak stranica ))))))))))

budimo realni, blizard nece napravit sranje igru i to je to.. koju god igru izdaju ce rasturat i tu je prici kraj..

mislim da nema šanse da na kraju diablo ne ispadne masterpiece.

kao i starcraft 2 što je ispao masterpiece
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.04.2012., 21:44   #1211
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Meni miriše da ću čim pređem igru na Inferno doć tu kukat da je govno

BTW. Jel se netko pokusao baviti ekstremnijim beta halanjem? Npr. full reflect damage monk sa talentima u reflect i to? Plus svi itemi sa reflect damage atributima... Zanima me jel ima tako nesto i za druge charactere... vjerojatno je tesko ocijenit sa par skillova iz bete, ali bit ce cool eksperimentirat na cijeloj igri da vidimo kolko je to raznoliko i koliko stilova igre po characteru D3 stvarno dopusta... Jedva cekam igrat to smece™

A tek kad se dohvatim šifri za novčiće b.. te j...!!!!11one

Citiraj:
Autor klem Pregled postova
Ja ga i dan danas mlatim kad god stignem. A i vidim i svaki korejanac osim sjevernog
Staro 23.04.2012., 21:51   #1212
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Samo se vi zezajte, bude li falilo novčića neće bit ugodno.

Citiraj:
Citiraj:
grafika je bolja to je realno...mjuza ...pa skoro ista ko u diablu 2 plus par dodanih novih stvarčica to može proć i dobro je . Igrivost nije niti će bit ko diablo 2 .
Meni je igrivost tu negdje s dvojkom, al zbog grafike na koju se još nisam naviko, nisam ljubitelj ovog tipa grafike i zbog toga mi i igrivosti pod navodnike pati. Al brijem da kad se jednom naviknem na grafiku, da će mi i igrivost postat podjednako zanimljiva kao i u dvojci, ako ne i bolja. Potrebno je vrijeme da se naviknem na promjene, al to vrijeme će trebat svima ne samo meni. Realno igra u globalu nije fail, i to me iziritiralo pa sam se raskenjao ko grlica. Al ponavljam, tko god da ovoj igri šansu, mislim da neće ostat zakinut za jedno lijepo igraće iskustvo.

Zadnje izmijenjeno od: KorisNick. 23.04.2012. u 21:57.
KorisNick je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2012., 22:05   #1213
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
A tek kad se dohvatim šifri za novčiće b.. te j...!!!!11one

Trbuh me boli b.. te j...!!!!11one
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2012., 22:45   #1214
Mejzlik
tha pilot
Moj komp

Mejzlik's Avatar

Datum registracije: May 2008
Meni od sveg skupa u trojci je jos najbolji logo, no sama igra u beta izdanju za mene je totalna suprotnost. Kad izadje full version, pricekat cu dojmove D2 fanova, pa cemo vidjeti...

Zasada mi je jos uvijek D2 vrh PC igara, kad onako odigras neku noviju igru, prodjes ju za par dana, uninstall, i onda zakurblas D2 i mislis si, to je to! Ako ce mi takav dojam oataviti i D3, skidam kapu
Mejzlik je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2012., 22:52   #1215
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
kakva bi to bila igra bez novčića? Ili još bolje...kakva bi to bila igra bez cheat-a za extra-mega-mnogo novčića? ROFL!

i da pitam kakve vi to novine očekujete u konačnoj verziji? To što su nam sad servirali,to je to...nekih velikih razlika neće biti...
gin.tonic je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2012., 23:50   #1216
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor zwer Pregled postova

Ja ga i dan danas mlatim kad god stignem. A i vidim i svaki korejanac osim sjevernog
multi u starcraftu mi se nije nikad dopadao...ali priča mi je bila fenomenalna . U dvojci baš i ne
Staro 24.04.2012., 00:50   #1217
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Multi je jedino sto valja u SC2. But that's a whole other story. I nema novčića.
Staro 24.04.2012., 02:24   #1218
Chuby
Premium
Moj komp

Chuby's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Odigrao sam malo betu i meni se cini graficki zastarjelo i pregazeno. Blur filteri su jedino sto drzi igru koliko-toliko, jer se fura na neki misticni spooky ugođaj.
Imam dojam da je vecina igre napravljena prije par godina, pa onda zaboravljena u ladici, i sad se netko sjetio na brzinu zavrsit davno zapocetu igru.
Ima i odlicno odradenih stvari naravno, ipak je to blizz, ali prvi je dojam ono: "cek malo iz koje je to godine?"
Nisam gledao sve komentare jer ih ima puno pa mozda ponavljam stare stvari ali i cijena je na rubu bezobrazluka s obzirom da dobivas macka u vreci tj. kupujes poluproizvod za koji vjerujes developeru na rijec da ce se razvit u dobru i kompletnu igru nakon nekoliko patcheva.
Nisam ocekivao da ce bas toliko racunat na staru slavu
Chuby je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2012., 08:19   #1219
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Citiraj:
Autor Chuby Pregled postova
Nisam gledao sve komentare jer ih ima puno pa mozda ponavljam stare stvari ali i cijena je na rubu bezobrazluka s obzirom da dobivas macka u vreci tj. kupujes poluproizvod za koji vjerujes developeru na rijec da ce se razvit u dobru i kompletnu igru nakon nekoliko patcheva.
Nisam ocekivao da ce bas toliko racunat na staru slavu
Je bice da si u pravu, jer Blizzard nema ni reputaciju ni povijest sto se tice dobrih igara. Uvijek su prodavali macka u vreci. Osim toga, i krvavi L.A. prosvjedi nazad u danu su poceli kad je ekipa skuzila da je Blackthorne smece. O tome kako bugovita sra*ja bez pravog betatestanja redovito izbacuju za razliku od drugih game kompanija necu ni pricat. Cijena je preje_eno skupa, jer su igre poput Skyrima, Mass Effecta, Battlefielda3 redovito isle za 119,99 kn.

Staro 24.04.2012., 08:21   #1220
ivan77
Guest

ma who cares? 25.5 će cijena igre bit 20€ već
  Reply With Quote
Staro 24.04.2012., 09:23   #1221
IGoR_2803
Premium
Moj komp

IGoR_2803's Avatar

Datum registracije: Mar 2007

Diablo 2 Barbarian skill progression

Level 1:
Bash
Howl
Find Potion

Level 6:
Leap
Double Swing
Taunt
Shout

Level 12:
Stun
Double Throw
Find Item

Level 18:
Leap Attack
Concentrate
Battle Cry

Level 24:
Frenzy
Battle Orders
Grim Ward

Level 30:
Whirlwind
Berserk
War Cry
Battle Command

=========================

Diablo 3 Barbarian skill progression

1 Bash
2 Hammer of the Ancients
3 Cleave
4 Ground Stomp
5 Rend
6 Bash Clobber Rune
7 Hammer of the Ancients Rolling Thunder Rune
8 Leap
9 Ancient Spear
9 Cleave Rupture Rune
-
11 Frenzy
11 Rend Ravage Rune
12 Seismic Slam
12 Ground Stomp Deafening Crash Rune
13 Revenge
13 Bash Onslaught Rune
14 Weapon Throw
14 Leap Iron Impact Rune
15 Hammer of the Ancients Smash Rune
15 Ancient Spear Grappling Hooks Rune
16 Sprint
17 Threatening Shout
17 Frenzy Sidearm Rune
18 Cleave Reaping Swing Rune
18 Ground Stomp Wrenching Smash Rune
18 Seismic Slam Stagger Rune
19 Earthquake
19 Rend Blood Lust Rune
19 Revenge Vengeance is Mine Rune
20 Whirlwind
21 Furious Charge
21 Leap Launch Rune
21 Weapon Throw Mighty Throw Rune
22 Battle Rage
22 Ignore Pain
22 Frenzy Triumph Rune
23 Ancient Spear Skirmish Rune
23 Sprint Rush Rune
23 Threatening Shout Intimidate Rune
24 Earthquake Giant's Stride Rune
24 Whirlwind Dust Devils Rune
25 Call of the Ancients
25 Seismic Slam Shattered Ground Rune
25 Revenge Best Server Cold Rune
25 Weapon Throw Richochet Rune
26 Overpower
26 Bash Punish Rune
26 Battle Rage Marauder's Rage Rune
26 Ignore Pain Bravado Rune
27 Hammer of the Ancients The Devil's Anvil Rune
27 Furious Charge Battering Ram Rune
28 War Cry
28 Ground Stomp Trembling Stomp Rune
28 Threatening Shout Falter Rune
29 Sprint Run Like the Wind Rune
29 Earthquake Chilling Earth Rune
29 Whirlwind Hurricane Rune
29 Overpower Storm of Steel Rune
30 Wrath of the Berserker

31+ Another 72 assorted runes

===

A Diablo 2 Barbarian will finish Normal difficulty with 20 different skills to choose from.

A Diablo 3 Barbarian will finish Normal difficulty (level 30, per Bashiok's confirmation) with 59 (FIFTY-NINE) different skills to choose from. He will continue gaining skills after level 30 all the way up to level 60 at the rate of about 2 new runes to try per level, for another 72 (SEVENTY-TWO) skills left to be earned by the end of Normal, or a total of 131 different skills to select by the time he's just about to start Inferno difficulty.

-->
nisam pročitao sva sranja koja su izasrana u zadnjih nekoliko stranica pa se nadam da ovo nije bilo... čisto malo za usporedbu "raznolikosti" skillova i "kombinatorike" između dvojke i trojke...

Diablo 2 Barbarian skill progression

Level 1:
Bash
Howl
Find Potion

Level 6:
Leap
Double Swing
Taunt
Shout

Level 12:
Stun
Double Throw
Find Item

Level 18:
Leap Attack
Concentrate
Battle Cry

Level 24:
Frenzy
Battle Orders
Grim Ward

Level 30:
Whirlwind
Berserk
War Cry
Battle Command

=========================

Diablo 3 Barbarian skill progression

1 Bash
2 Hammer of the Ancients
3 Cleave
4 Ground Stomp
5 Rend
6 Bash Clobber Rune
7 Hammer of the Ancients Rolling Thunder Rune
8 Leap
9 Ancient Spear
9 Cleave Rupture Rune
-
11 Frenzy
11 Rend Ravage Rune
12 Seismic Slam
12 Ground Stomp Deafening Crash Rune
13 Revenge
13 Bash Onslaught Rune
14 Weapon Throw
14 Leap Iron Impact Rune
15 Hammer of the Ancients Smash Rune
15 Ancient Spear Grappling Hooks Rune
16 Sprint
17 Threatening Shout
17 Frenzy Sidearm Rune
18 Cleave Reaping Swing Rune
18 Ground Stomp Wrenching Smash Rune
18 Seismic Slam Stagger Rune
19 Earthquake
19 Rend Blood Lust Rune
19 Revenge Vengeance is Mine Rune
20 Whirlwind
21 Furious Charge
21 Leap Launch Rune
21 Weapon Throw Mighty Throw Rune
22 Battle Rage
22 Ignore Pain
22 Frenzy Triumph Rune
23 Ancient Spear Skirmish Rune
23 Sprint Rush Rune
23 Threatening Shout Intimidate Rune
24 Earthquake Giant's Stride Rune
24 Whirlwind Dust Devils Rune
25 Call of the Ancients
25 Seismic Slam Shattered Ground Rune
25 Revenge Best Server Cold Rune
25 Weapon Throw Richochet Rune
26 Overpower
26 Bash Punish Rune
26 Battle Rage Marauder's Rage Rune
26 Ignore Pain Bravado Rune
27 Hammer of the Ancients The Devil's Anvil Rune
27 Furious Charge Battering Ram Rune
28 War Cry
28 Ground Stomp Trembling Stomp Rune
28 Threatening Shout Falter Rune
29 Sprint Run Like the Wind Rune
29 Earthquake Chilling Earth Rune
29 Whirlwind Hurricane Rune
29 Overpower Storm of Steel Rune
30 Wrath of the Berserker

31+ Another 72 assorted runes

===

A Diablo 2 Barbarian will finish Normal difficulty with 20 different skills to choose from.

A Diablo 3 Barbarian will finish Normal difficulty (level 30, per Bashiok's confirmation) with 59 (FIFTY-NINE) different skills to choose from. He will continue gaining skills after level 30 all the way up to level 60 at the rate of about 2 new runes to try per level, for another 72 (SEVENTY-TWO) skills left to be earned by the end of Normal, or a total of 131 different skills to select by the time he's just about to start Inferno difficulty.

IGoR_2803 je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2012., 09:30   #1222
Beo
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor IGoR_2803 Pregled postova
nisam pročitao sva sranja koja su izasrana u zadnjih nekoliko stranica pa se nadam da ovo nije bilo... čisto malo za usporedbu "raznolikosti" skillova i "kombinatorike" između dvojke i trojke...
Stvar je u tome što oni i "rune" broje u zaseban skill. A to što mi WW više nije sive boje nego crvene ja ne smatram novim skilom
Tako da do lvl 20 u D2 ima par skilova više.
Ali realno u D2 70% skillova nisam aspolutno nikada koristio, jednostavno ih se gro puni jer se moralo zbog skill tree-a Kroz igru koristis 2-4 od lvl 30 pa do 99

Tako da D3 opet ima gro više skillova koji se koriste tijekom igranja
Beo je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2012., 09:43   #1223
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Beo Pregled postova
Stvar je u tome što oni i "rune" broje u zaseban skill. A to što mi WW više nije sive boje nego crvene ja ne smatram novim skilom
Tako da do lvl 20 u D2 ima par skilova više.
Ali realno u D2 70% skillova nisam aspolutno nikada koristio, jednostavno ih se gro puni jer se moralo zbog skill tree-a Kroz igru koristis 2-4 od lvl 30 pa do 99

Tako da D3 opet ima gro više skillova koji se koriste tijekom igranja
barb u d3 ima svega par skillova više nego u d2 ali zbog runa je ljudima je prividno više skillova,ali su to zapravo kombinacije.
iako, nakon malo mozganja ,kad su mi se slegli dojmovi , moram priznat da mi se donekle sviđa ovakav skill sistem , jer te ništa ne sprečava da koristiš bilo koju kombinaciju (kada se oključa naravno) bilo kada,
minus onaj vražji cooldown
dok bi u d2 zapeo ili sa slabim skillom,jer nemaš dovoljno pointova (ili nisi čuvao) ili sa krivo raspoređenim, jer si u početku pumpao slabe skilove...
narafski ,nikad nisam pratio gujde za uber lika ,neg solo trial & error princip...
Staro 24.04.2012., 10:28   #1224
Nick7
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2004
Ne znam je'l bilo.. ali za Diablo 3 fanove
http://www.gdcvault.com/play/1015306/The-Art-of-Diablo
Nick7 je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2012., 11:04   #1225
klem
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor IGoR_2803 Pregled postova

A Diablo 3 Barbarian will finish Normal difficulty (level 30, per Bashiok's confirmation) with 59 (FIFTY-NINE) different skills to choose from. He will continue gaining skills after level 30 all the way up to level 60 at the rate of about 2 new runes to try per level, for another 72 (SEVENTY-TWO) skills left to be earned by the end of Normal, or a total of 131 different skills to select by the time he's just about to start Inferno difficulty.[/spoiler]
potpuno nebitno kad postoji samo jedan build . Nema više pokušaja i pogrešaka. u d3 ima mali milijun "skillova" i 1 build . U d2 ima možda manje skillova ali tona buildova i sistem pokušaja i pogrešaka da nađeš onaj koji ti je zabavan. Također nije istina da su u D2 bila 2-3 builda s kojima se jedino dalo igrat...bilo ih je koliko hoćeš i sa svima se mogla preć igra i bila je zabavna te također za svaki build je bila druga taktika. S nekrićem recimo milujun buildova. Poison dagger s raznima kombinacijama golema. samo bone & spirit necro, summmoning necro....curse necro...pa kombinacija različitih skill treeova To što nisi imao mašte ili volje pa si samo copy pasteao nečiji uber build to je već bio problem u pojedincu. Tako da sva sranja koja su izasrana na prošlih par stranica stoje
Staro 24.04.2012., 15:27   #1226
apex13
Premium
Moj komp

apex13's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
evo naletio na ovo LINK , ocito release nece biti u svim regijama u isto vrijeme.
tak da pitanje je u koliko sati ce europa zaigrati.
Staro 24.04.2012., 16:31   #1227
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

kolko se sjećam u europi ćemo zaigrati u 9:00 ujutro (treba pričekati potvrdu službenu)
Staro 24.04.2012., 17:02   #1228
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
pa je. s tim da su planirano napravili sta su napravili kako bi mogli jos balansirat sa novim unitima u ostala dva "nastavka" sc2
Staro 24.04.2012., 17:05   #1229
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Sad se sjetih: jedina prava zamjerka koju bih uputio jest FOV, odnosno količina sadržaja koja je vidljiva na ekranu. Imam osjećaj kao da sam i dalje u 800x600 rezoluciji gdje mi char zauzima petinu ekrana i oko sebe vidim max 10 čudovišta, čak niti kompletne zidove ne mogu vidjeti bez da dođem skroz do njihovog dna...

E sad, na skrinšotima to izgleda dobro, no na beti mi se čini da je manji...

Budem bacio oko kada doma dođem pa točno baciti usporedbu. D2multires me navikao na "sitne" likove
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2012., 17:18   #1230
izi
Premium
Moj komp

izi's Avatar

To bih im i ja zamjerio, igram na 1080p i 1/4 ekrana mi zauzima character. Malo glupavo sto nisu dodali da mozes udaljit ili zoomirati kao npr u wow-u (nije da usporedjujem) nije to bas toliko komplicirano ili?
izi je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno