|
![]() |
#1172 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
evo ja imam najmanje oko 30 a max 45 FPSa na High Details...konfa u sigu grafa na default |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1173 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
bok, dečki, ej samo jedno pitanje, evo nabavil sam 2900pro 512mb i pokrenek crysisa i eto vraga, sve teksture poblesavile, onak zelene kocke, ma koma i pokranem igru, igra radi dobro na very high(Dx10 jelda) sve super dok opet ne uđem u meni i opet isto sranje, mislim dajte pomognite jer se nerviram bezveze, nabavim pristojnu grafičku da isprobam DX10 i sad me tu zeza neki krizis!!! Da imam 8.1 drivere! Dajte help nemrem mirno funkcionirati kad mislim na to...a stalno mislim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#1180 |
Why so serious
|
Ej, ja sam relativno na samom početku i muče me ona 2 tenka za ubit, pa bacim na njih 10ručnih bobi i nemogu ih uništit, pa jel mi možete reći kak da ih sredim?? I na kojim postavkama igrate u DX10modu ak imate sličnu karticu, a da vam ne šteka? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1181 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@danc00: i ja, i još par likova je imalo probleme sa crysisom na X1950 i 2900 karticama, uglavnom morat ćeš svaki puta prije igranja raditi reinstall drivera ako budeš imao artefakte... a onda dva tenka uništiš tako da u zgradi uzmeš bacače iliti "bazuke" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Why so serious
|
Nemam ih hvala bogu sad, driveri su bili krivi, jesi siguran za bazuku pa spucal sam 3 komada u tenk i ništa, a nema u zgradi više raketa. Idem opet probati da vidim po 100put |
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
mislim da je to jedna od boljih, a opet malo poznatih stvari u Crysis- u, u stvarnom životu svi su tenkovi najmanje oklopljeni, tj. najlakši za uništiti odozada, dakle gađaj ih u prkno ![]() ![]() ![]() ili sam ja zabrijao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Why so serious
|
Jesam jesam vauu, prošel sam taj dio i još puno toga....hvala, i da odozada gdje su tankeri s gorivom, dvije granate i bil je gotov a prvog sam gađal napred sastrane i trebalo mi je 5granata-zbilja su na sve mislili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: daytripper. 07.02.2008. u 11:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Ultrabitchinfast
|
nema dvije stange koje bi drzale te ribe u zraku na spagi ![]() pogledaj lijevo...
![]() |
#1190 |
Ultrabitchinfast
|
steta sto nemam video snimljen, uglavnom, bacva se vrti oko svoje osi a neprijatelji jo prilaze i ona ih ubija.. ![]() ili ovo covjek ispod auto tj. hummera i ovaj humer na covjeku fino stoji, ko da je covjek dizalica, a da ne spominjem da poslije eksplozije covjek nema niti trunke specenih dijelova, cak je i odjeca ganz nova. ![]() nije da sam protiv crysis-a, dapace super je zeznacija..
![]() |
#1193 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
J se spremam ovih dana preć Crysis, igram na high detalje i imam između 20 i 40 fps-a, konfu vidite u sigu..... trebam klokat procesor pa bi bilo bolje ali moram i par tweakova isprobat i onda če se dat normalno igrat na tim detaljima (nadam se)
![]() |
#1197 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
iskreno da ti kažem mislio sam da je veće opterećenje (100%) ali očito fali memorije i grafičke snage za bar malo više fps-a...al šta čemo, ipak je to crysis ![]() tako da ništa od klokanja bez obzira na modu ![]() ![]()
![]() |
#1198 |
Premium
|
aaaaaaaaaa poludit cu zapeo sam i neznam di cu,misija je nomad...Uglavnom zapeo sam di se otvaraju ona tri prolaza,prvo jedna pa drugi...I ne znam di treba sve sam gledo,moze pomoc??? ![]() Zadnje izmijenjeno od: ziginjo. 11.02.2008. u 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
sto me smeta kod igre (dosao sam do rudnika i trebam spasiti taoce): 1) brzina je beskorisna (osim kad se uspinjem uz nesto sto ima veliki nagib ili kad moram preskociti nesto veliko -ugl, nista posebno), jednostavno se prebrzo potrosi da bih se znacajnije uspio pribliziti nekom neprijatelju ili pobjeci iz neugodne situacije 2) snaga - koristim samo kad snajperiram, inace ne vidim smisao toga 3) nevidljivost - ovo i najvise koristim, ali doslovno uvijek kad znam da je neprijatelj blizu ili neka baza, postanem nevidljiv i skeniram cijelo podrucje trazeci neprijatelje i mjesto odakle cu snajpati ili kad sam okruzen sa puno neprijatelja postanem nevidljiv i stalno se skrivam i skidam jednog po jednog neprijatelja 4) armor - beskorisno kad pucaju vise od 2 neprijatelja na tebe, toliko brzo se potrosi da nis ne stignem..jednostavno sam prisiljen izbjegavati koristenje rush taktike i uvijek moram koristiti stealth 5) neprijatelji kasnije postanu ne***enovjerojatno teski, cak i oni obicni vojnici kasnije mogu spusiti toliko metaka da je to strasno, oni specijalci sa armorom spuse bez problema 2 missilea 6) tenkovi me gadjaju sa 3km udaljenosti unatoc tome sto me obicni vojnici ne vide (najocitije kad igram misiju di vozim tenk ili kad sam kod rudnika), nekad cak i kad sam nevidljiv 7) kad nesto veliko eksplodira (tenk, kamion, helikopter) cesto se zna dogoditi da taj predmet pocne stalno "padati", tj stalno cujes kako prokleta olupina skace na jednom mjestu nista me pretjerano ne smeta kod igre osim tih moci stvarno su to lose izbalansirali, jedina koja ista valja je nevidljivost kad znam da su neprijatelji blizu igranje mi se svodi na 10m hodanja, cucanje iza zaklona dok se ne napuni nevidljivosti i onda opet proci 10m nevidljiv, skinuti 1 neprijatelja (ili vise njih), zaklon, punjenje, nevidljivost, itd jednostavno sam prisiljen na tu taktiku posto je cisto uljetanje medju vise neprijatelja skoro garantirana smrt ima li neki trainer ili utility koji to bolje balansira (da odredjene moci traju duze):? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Why so serious
|
HEHE, pa da si cijelo vrijeme nevidljiv, ha? Manje više je točno to što si napisal, al i sam si biraš taktiku napada, manje koristi nevidljivost pa ti nebude dosadno, jedino kaj je ***eno glupo na kvadrat je da ja sa svojom automatskom puškom moram ispraznit cijeli šenžer metaka u običnog vojnika da ga ubijem osim headshot, to je ok. I kaj nema nikakvih rupa ni tragova ranjavanja, npr ko na SOLDIER OF FORTUNE II, pogodiš ga i vidi se ljepo rupetina od metka a ne tu,....bahhh |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|