|
![]() |
#1171 |
Mr. V
Datum registracije: Oct 2005
|
Po defaultu u biosu ti je već namišten na IDE. Tako da mi nije tražilo nikakve dodatne drivere kad sam instalirao os. Kao kod običnih ide diskova. Onaj sata kabel što se dobije uz ploču, takneš ga on ispadne iz konektora na disku!!!
![]() |
#1172 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1173 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
nisam primijetio ispadanje sata kabla iz diska, dapače, treba doza snage da ga se ukopča u hard. okrenite kabel, možda bude bolje. kako natjerati da mi USB tipkovnica radi kod paljenja računala? da ne moram stiskati power dugme na kućištu, već da palim stiskanjem Any key-a na tipkovnici, kao što sam prije radio na staroj tipkovnici? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Moderator
|
Daj pogledaj, mislim da ploča ima jumper gore lijevo za to (manual pogledaj). Sad, točno taj jumper je za PS/2 miša i tipkovnicu, ali možda će i tako radit... I onda u BIOS-u narihtat da ti se pali na tipkovnicu...
![]() |
#1175 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
stigla 939 Dual-VSTA u hg-spot ! Ja narucujem prije nego opet nestane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Lucky Luke
Datum registracije: Jun 2006
|
Jel rjesiv problem s htt-om preko 250 i malo jacim agp grafama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
upravo sam slozio plocu u kuciste i cini mi se da hladnjak na northbridge-u gori,tj vruc je da se ne moze drzat prst na njemu,htt na 250 i htt speed na 750,everest kaze temp od 35 stupnjeva jel to normalno ili bi se trebalo jos ohladit s necime
![]() |
#1180 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
plavi zalman pasivac isto pomaze u hladjenju...osjeti se razlika...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1181 | |
Lucky Luke
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() |
#1183 | |
Premium
|
Citiraj:
vidis na slici kako su nozice postavljene, i tocno tako znaci lijeva je kraca, desna duza, stavljas na plocu... meni je sjelo bez problema, jedino ga treba malo nakositi zbog serafa koji je ispod (zakaci ga na rubu koji milimetar).
![]() |
![]() |
#1184 | |
Moderator
|
Citiraj:
Usred ljeta, sobna temperatura 36,5°C (znači, puno), HTT na 320-340 (ne sjećam se dobro), komp je delal 3 dana bez prestanka tako. Vrtil sam Prime, igral COD2 i nikakvih problema... Istina, meni je freezer64 odvlačio toplinu sa njega, ali, mogo je izdržat. Ako si oš ipak nekaj dodatnog sredit, onda prišarafi 40mm vent neki tihi na njega (nemoj onaj sharkoon 40mm iz Linksa od 16db). Iako ti je najbolja solucija, nekako sa špagom metnut 80mm iznad njega.
![]() |
![]() |
#1186 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Premium
|
Trebam savijet...posto nisam imao napajanje, komp mi nije bio u funkciji oko mjesec dana, ako ne i vise, i sad kad sam ga konacno skompletirao, hebe me cold boot, nikako da ga pokrenem...probao sam clear cmos, ali nije bas pomoglo...nekakav savijet, sto da radim...
![]() |
#1189 |
Premium
|
imam 2.1 (ako se ne varam, mislim da sam tog zadnjeg stavio), ali sam proc OCao do maxa, samo 1 MHz HTTa gore i nestabilan je, i tu i tamo me mucio ponekad cold boot, ali bi nakon restarta i f2 usao u bios...sad nece nikako...
![]() |
#1191 |
Premium
|
I on me bio malo zezao, ali mislim da je to bilo i donekle do proca...izmucio sam ga total...sad pokusavam upaliti komp, pa ako uspijem cu staviti 2.20, pa probati da vidim kako ide, ako nebude pomoglo, onda cu Beta 7 Edit: Izvadio sam bateriju i stavio prebacio CCmos jumper, ali svejedno nece bootati!
![]() |
#1194 |
Premium
|
![]() |
#1195 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Pozdrav.Večeras ču stavljati tu ploču i proc pa skidam drivere i to.Našao sam drivere za AGP ali nigdje nema baš za chipset,pa ako može netko pomoći ![]() http://www.asrock.com.tw/support/dow...=939Dual-SATA2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Nema drivera za chipset, samo za taj AGP, zvučnu i mrežu. Nemoj ništa skidat s ASRockove stranice jer tamo stoje stare verzije neg skini odavde: ftp://www.uli.com.tw/driver/Integrated220.rar Posted by Domy
![]() |
#1199 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
skini sa nvidijine stranice najnovije drivere. uli drivers, to je sve kaj ima.zapravo to je all in one za uli chipset. http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
__________________ |
![]() |
#1200 |
Premium
|
Hvala na odgovorima ![]() EDIT:Jel trebam još nešto znati prije nego što počnem sastavljati ![]() Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 18.09.2006. u 21:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|