|
![]() |
#1171 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
od teme u kojoj su sve redom divni ljudi (dobrim dijelom bivši košarkaši) dijelili dojmove o jednom divnom sportu nastala je prčija puna trolova ![]() živim za dan dok kraljica ode u penziju pa da svi skupa podvučemo crtu i jednom za sva vremena zaključimo da je MJ nedodirljiv bez obzira na sve statističke i kakve god usporedbe. OT - prije točno 5 godina dogodio se Linsanity. mali je bljesnuo i nakon toga nestao. najbolje od svega da sad grije klupu u najlošijoj momčadi lige za $11m po sezoni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1173 | |
Guest
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#1174 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Fascinantno je da pola teme od 1200 postova bude prejebavanje oko Lebrona. Osobno nemam niš protiv čoveka koji očito lomi sve pred sobom, ali mi je fascinantno kako si neki ljudi daju toliko truda u pljuvčini/obrani istoga da fali picina dlaka da se završi na osobnom nivou. Ok, zejebancija je bila, nasmijali se jesmo (ja do suza ako me se pita ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 14.02.2017. u 19:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 | |
Premium
|
Pa kao što si rekao, Toronto je tu tanak, a Ibaka će dobro poslužiti kao treća napadačka opcija, tek toliko da povremeno rastereti DeRozana i Lowrya, otvori im malo slobode. Plus što su se riješili Rossovog ugovora. Citiraj:
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 14.02.2017. u 20:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Nisam ga gledao u Orlandu,ali u OKC je frajer zabijao skoro pa sve šta je ostalo od 2 potrošača.Igra obranu,može zabiti.Radije bi ga od Love-a u ekipi sigurno...
![]() |
#1179 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Po meni je ok trade za toronto pod dva uvjeta. Da zaista ima 27 godina, ili barem 30 a ne vise. I da prihvati ugovor na 3 ili 4 sezone za ne vise od 15-18milja po sezoni. Ovo je potez s kojim bez problema Toronto moze biti finalist protiv gsw-a. A na ljeto ih ceka problem sa novim ugovorom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
Ujiri radi jako malo grešaka i nikog neće preplatit, ali može tuć glavom u zid jer nije potpisao Jamesa Johnsona za 3-4 milijuna. Bit će zanimljivo šta će Denver raditi, Gallinari i Chandler nisu igrali ovu zadnju utakmicu, imaju neku vrijednost na tržištu sigurno, a Denver bez njih može. Jokić, Murray i po meni Barton su dobra osnovica za gradit ekipu, a ostavljaju puno cap space-a sa svojim ugovorima. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1181 |
Agent 0
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Premium
|
Cap ide još gore, ali to je nebitno. Bitno je da platiš ono najbolje šta imaš, a to su u ovom slučaju DeRozan i Lowry. Uostalom, tvoje konstatacije su prilično promašene po pitanju gorespomenutog dvojca jer Toronto je od vreće za napucavanje postao top 3 ekipa na Istoku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Agent 0
|
Nadovezao sam se na tebi i izjavu da Ujiri neće nikoga preplatiti. Ako 75 miliona za Ibaku, Degroznog i Lowry-a nije tebi puno, ili 90 miliona s Valanciunasom... A nije baš da imaju ekipu za Naslov, a nemaju ni manevarskog prostora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Premium
|
Vrtimo se u krug, a sve je vrlo jasno. Koga se to Ujiri trebao odreći kako bi dao ove ugovore DeRozanu i Lowryu (Biyomba ![]() Jedina njegova greška je bila dovođenje Sullingera i nepotpisivanje Johnsona (dobro, lako je biti general poslije bitke), ovo ostalo su potpuno logični potezi. Kao šta je bio logičan potez nepotpisivanje Biyomba i davanje prilike Nogueiri. Ne možeš u NBA gledat igrače kroz prizmu kako se to radi u Europi jer je potpuno drugačiji koncept poslovanja. Ako pratiš i NFL znaš kako to sve funkcionira. Starteri se plaćaju, a to šta nema svatko Bradya ili Rogersa na qb-u, hebiga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
************** Mod: rasprava se završi, ali se ti nađeš potrebit da nastaviš o LBJ-u i ostalima. Završena priča, idemo dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Guest
|
i dalje raptorsi nece moc prismrdit cavsima. mozda otkinu 2 tekme u playoffu...mozda Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1190 |
Premium
|
27.8 MPG, 20.6 PPG, 52% FG, 36% 3P FG, 92% FT, 7.4 RPG, 2.2 APG. -->
Šarić zadnjih 5 tekmi:
27.8 MPG, 20.6 PPG, 52% FG, 36% 3P FG, 92% FT, 7.4 RPG, 2.2 APG.
![]() |
#1191 |
Premium
|
znaci bolje nego Jeremy Lin u doba famoznog Linsanitija, vorda disi vordaaaa ovakve informacije su mi uvijek zanimljive: Brook Lopez goes for 34 points (12/20 FG, 6/8 3PT), 4 rebounds & 8 blocks last night... becoming the ONLY PLAYER in NBA HISTORY with at least 6 threes & 8 blocks in one game! Aircanada kraj doktora izgleda ko detence ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: adaksinjo. 16.02.2017. u 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Into my head it goes
|
Ajd da se i Brook upiše u povijest ![]() Šalata veća od Kanade,zanimljiva slikica. ![]() Kad je to slikano? A Šarić je poludio.Samo neka. ![]()
![]() |
#1193 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#1195 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
![]() Upravo sam gledao Mikan-a,iz 54. ![]() Robinson III fino zakucava ![]() Vele Shaq i Reggie da nebi bilo loše da JBJ dodje pokazati šta zna,to su inače radili u njihovo doba... ![]()
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 19.02.2017. u 17:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Glede Ibake,logičan trejd za njega,Toronto i Orlando. U Orlando je došao kao kotačić koji će upotpuniti playoff sliku(LMAO),nije išlo(wonder why) i prešao je u kontendera. Orlando je dobio bar nešto za njegov ugovor na kraju,pick prve runde na onome što kažu da će biti i više nego solidan draft te šutera koji im je kronično nedostajao. Toronto je dobio dimenziju više,kako u napadu,tako i u obrani. Mali Powell može bez problema nadomjestiti učinak Rossa. Win win za obje strane. Samo što to i dalje ne mjenja činjenicu da se moj Magic,pretvara u jednu prelijepu disfunkcionalnu franšizu po uzoru na Sacramento. Sinoćnji debakl Aarona Gordona u natjecanju u zakucavanjima je zapravo slika Orlanda zadnje tri godine. Ne mogu razviti igrača ni da oće,davanje $80m Byombu i puštanje Dedmonda Spursima za $3m godišnje je potez,koji bi Hennigana,da živimo u Francuskoj u 19.st,koštao giljotine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Premium
|
Neću sad širit raspravu oko Birda da opet ne uđemo u neki flejm. Moram ipak spomenuti kako mislim da dolazi jedno vrlo moćno NBA rzadoblje s puno kvalitetnih igrača, pogotovo u nappadačkom dijelu. Davis, Rođo, Towns, Antetonkoumpo, Thomas, George, Wiggins, Wall, Embiid, Walker. Svi tek trebaju doći u prime, a već su sjajni Pri tome mislim i na neke rookije koji će tek eksplodirati, a ima 5-6 potencijalnih superstarova. Kao i neke koji će tek doći u ligu na ovogodišnjem draftu. Pa dolaze Lutz, Ball, Jacskon, Smith, Giles, Fox, Monk. Pridodajmo tu i postojeće superstarove, LeBrona, KD-a, Currya, Hardena, Russa, Irvinga, Lilarda, Butlera i ostale... Nek se samo pola novih razvije kako treba u zdravoj franšizi, imat ćemo sjajnu ligu u kojoj ni supermomčadi poput GSW ili Cavsa neće imati garantirano finale.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 19.02.2017. u 17:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Premium
|
Sacramento je disfunkcionalna sredina u kontinuitetu, kad se pogledaju njihovi draft pickovi zadnje desetljeće to je lakrdija na šta su bacali lottery izbore, a Thomasa koji je bio (ironija na djelu) zadnji izbor drafta 2011. se riješili. ![]() Sad uzmu onog noname centra Grka, a imaju već Steina od prošle godine, doveli Koufosa, a Cousinsa koji je ime franšize da ne spominjem. Ali ono šta je Billy "King" Netsima napravio je malo kome uspjelo, odavno veća budala nije bila GM u nekom sportu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Premium
|
Ionako je sve kamilica do playoffa ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|