Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.02.2017., 21:58   #1171
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
od teme u kojoj su sve redom divni ljudi (dobrim dijelom bivši košarkaši) dijelili dojmove o jednom divnom sportu nastala je prčija puna trolova

živim za dan dok kraljica ode u penziju pa da svi skupa podvučemo crtu i jednom za sva vremena zaključimo da je MJ nedodirljiv bez obzira na sve statističke i kakve god usporedbe.

OT - prije točno 5 godina dogodio se Linsanity. mali je bljesnuo i nakon toga nestao. najbolje od svega da sad grije klupu u najlošijoj momčadi lige za $11m po sezoni.
adaksinjo je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2017., 22:17   #1172
robik666
Premium

Datum registracije: Feb 2012
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
od teme u kojoj su sve redom divni ljudi (dobrim dijelom bivši košarkaši) dijelili dojmove o jednom divnom sportu nastala je prčija puna trolova

živim za dan dok kraljica ode u penziju pa da svi skupa podvučemo crtu i jednom za sva vremena zaključimo da je MJ nedodirljiv bez obzira na sve statističke i kakve god usporedbe.

OT - prije točno 5 godina dogodio se Linsanity. mali je bljesnuo i nakon toga nestao. najbolje od svega da sad grije klupu u najlošijoj momčadi lige za $11m po sezoni.
Ozljeđen je lin, igra je samo 12 utakmica i solidan prosjek od 14 koševa i 6 asista
robik666 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.02.2017., 22:35   #1173
vorda22
Guest

Citiraj:

znaci tvoj dojam je da je lin preplacen?

Sent from my MI MAX using Tapatalk
  Reply With Quote
Staro 12.02.2017., 10:56   #1174
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Fascinantno je da pola teme od 1200 postova bude prejebavanje oko Lebrona. Osobno nemam niš protiv čoveka koji očito lomi sve pred sobom, ali mi je fascinantno kako si neki ljudi daju toliko truda u pljuvčini/obrani istoga da fali picina dlaka da se završi na osobnom nivou.

Ok, zejebancija je bila, nasmijali se jesmo (ja do suza ako me se pita ) drkarenje sa obje strane, a sad molim da se malo stane o Lebronu i kenjaži oko istog. Nema smisla. Pratite sport i navijate za svoje. Jasno da ima ljudi koji cijeli život navijaju za 1 klub, a ima i onih koji su wiki-zastavice pa prate samo "najbolje". Sve je to za ljude.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2017., 18:52   #1175
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Kevin Love underwent arthroscopic surgery on his left knee Tuesday that is expected to sideline him for six weeks, the team announced.
A Toronto se pojačava, možda ih ovo i približi Cavsima:
Citiraj:
Orlando has agreed to trade Serge Ibaka to Toronto for Terrence Ross and a 2017 first-round pick
A i Gordon će napokon na svoju poziciju.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 14.02.2017. u 19:00.
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2017., 19:29   #1176
ODO
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2015
Da, logičan trejd Toronta jer su najtanji na četvorci, ali meni taj Ibaka nikad nije bio neki faktor, ima solidne brojke, ali kad god sam ga gledao game impact mu je nula.
ODO je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2017., 20:22   #1177
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Pa kao što si rekao, Toronto je tu tanak, a Ibaka će dobro poslužiti kao treća napadačka opcija, tek toliko da povremeno rastereti DeRozana i Lowrya, otvori im malo slobode.

Plus što su se riješili Rossovog ugovora.

Citiraj:
What do the Raptors get in Ibaka? Noted paleontologist Danny Chau put it to me this way: “Ibaka is basically one of the rarest types of players in basketball — someone who can space the floor out to the 3-point line and protect the rim. Patrick Patterson is so vital to Toronto’s success because of how well he shoots, and the Raptors basically get a better version of him.”

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 14.02.2017. u 20:53.
Staro 14.02.2017., 21:01   #1178
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor ODO Pregled postova
Da, logičan trejd Toronta jer su najtanji na četvorci, ali meni taj Ibaka nikad nije bio neki faktor, ima solidne brojke, ali kad god sam ga gledao game impact mu je nula.
Nisam ga gledao u Orlandu,ali u OKC je frajer zabijao skoro pa sve šta je ostalo od 2 potrošača.Igra obranu,može zabiti.Radije bi ga od Love-a u ekipi sigurno...
Staro 14.02.2017., 21:42   #1179
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Po meni je ok trade za toronto pod dva uvjeta. Da zaista ima 27 godina, ili barem 30 a ne vise. I da prihvati ugovor na 3 ili 4 sezone za ne vise od 15-18milja po sezoni.

Ovo je potez s kojim bez problema Toronto moze biti finalist protiv gsw-a. A na ljeto ih ceka problem sa novim ugovorom.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2017., 08:21   #1180
ODO
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Pa kao što si rekao, Toronto je tu tanak, a Ibaka će dobro poslužiti kao treća napadačka opcija, tek toliko da povremeno rastereti DeRozana i Lowrya, otvori im malo slobode.

Plus što su se riješili Rossovog ugovora.
Zašto bi bio plus šta su se riješili Rossovog ugovora, njegov ugovor je jedan od logičnijih u ovom salary cap pretumbavanju. Pokrivao im je dvije pozicije s klupe, sad su tanki na niskom krilu.

Ujiri radi jako malo grešaka i nikog neće preplatit, ali može tuć glavom u zid jer nije potpisao Jamesa Johnsona za 3-4 milijuna.

Bit će zanimljivo šta će Denver raditi, Gallinari i Chandler nisu igrali ovu zadnju utakmicu, imaju neku vrijednost na tržištu sigurno, a Denver bez njih može.
Jokić, Murray i po meni Barton su dobra osnovica za gradit ekipu, a ostavljaju puno cap space-a sa svojim ugovorima.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.02.2017., 08:33   #1181
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Citiraj:
Autor ODO Pregled postova
Ujiri radi jako malo grešaka i nikog neće preplatit, ali može tuć glavom u zid jer nije potpisao Jamesa Johnsona za 3-4 milijuna.
Preplatio je DeGrozena i preplatit će na ljeto i Lowry-a. A prema svemu sudeći i Ibaku.
Staro 15.02.2017., 08:42   #1182
ODO
Premium
Moj komp

Po čemu ih je preplatio, to mu je mu je osnovica ekipe, oni dobijaju max ugovore. Problem je kad Crabbe, Biyombo i slična ekipa dobijaju 15+ milijuna, a ne All star igrači.
Staro 15.02.2017., 08:49   #1183
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

IMO, Lowry, DeRozan su najviše rubni allstar igrači i ne vrijede 140 miliona za 5 godina. Još će Ibaki dat 20/year. To su 3 igrača za 75 milje po godini, a cap je koliko?
Staro 15.02.2017., 08:57   #1184
ODO
Premium
Moj komp

Cap ide još gore, ali to je nebitno. Bitno je da platiš ono najbolje šta imaš, a to su u ovom slučaju DeRozan i Lowry. Uostalom, tvoje konstatacije su prilično promašene po pitanju gorespomenutog dvojca jer Toronto je od vreće za napucavanje postao top 3 ekipa na Istoku.
Staro 15.02.2017., 09:17   #1185
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Nadovezao sam se na tebi i izjavu da Ujiri neće nikoga preplatiti. Ako 75 miliona za Ibaku, Degroznog i Lowry-a nije tebi puno, ili 90 miliona s Valanciunasom...

A nije baš da imaju ekipu za Naslov, a nemaju ni manevarskog prostora.
Staro 15.02.2017., 09:57   #1186
ODO
Premium
Moj komp

Vrtimo se u krug, a sve je vrlo jasno. Koga se to Ujiri trebao odreći kako bi dao ove ugovore DeRozanu i Lowryu (Biyomba ) , koga je to mogao dovesti na njihovo mjesto za manji ili isti iznos, a da su bolji.
Jedina njegova greška je bila dovođenje Sullingera i nepotpisivanje Johnsona (dobro, lako je biti general poslije bitke), ovo ostalo su potpuno logični potezi. Kao šta je bio logičan potez nepotpisivanje Biyomba i davanje prilike Nogueiri.

Ne možeš u NBA gledat igrače kroz prizmu kako se to radi u Europi jer je potpuno drugačiji koncept poslovanja. Ako pratiš i NFL znaš kako to sve funkcionira. Starteri se plaćaju, a to šta nema svatko Bradya ili Rogersa na qb-u, hebiga.
Staro 15.02.2017., 10:33   #1187
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Ma slažem se, ali sada sam pogledao ovogodišnji cap i nema šanse da zadrže Ibaku i Lowry-a. zaboravio sam da Carroll ima 14 milja.
Staro 15.02.2017., 11:37   #1188
tizhu
Premium

Datum registracije: Sep 2014

Mod: rasprava se završi, ali se ti nađeš potrebit da nastaviš o LBJ-u i ostalima. Završena priča, idemo dalje.
tizhu je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2017., 13:08   #1189
vorda22
Guest

i dalje raptorsi nece moc prismrdit cavsima. mozda otkinu 2 tekme u playoffu...mozda

Reply With Quote
Staro 16.02.2017., 17:04   #1190
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

27.8 MPG, 20.6 PPG, 52% FG, 36% 3P FG, 92% FT, 7.4 RPG, 2.2 APG.

-->
Šarić zadnjih 5 tekmi:
27.8 MPG, 20.6 PPG, 52% FG, 36% 3P FG, 92% FT, 7.4 RPG, 2.2 APG.

Staro 16.02.2017., 18:16   #1191
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

znaci bolje nego Jeremy Lin u doba famoznog Linsanitija, vorda disi vordaaaa

ovakve informacije su mi uvijek zanimljive:
Brook Lopez goes for 34 points (12/20 FG, 6/8 3PT), 4 rebounds & 8 blocks last night... becoming the ONLY PLAYER in NBA HISTORY with at least 6 threes & 8 blocks in one game!

Aircanada kraj doktora izgleda ko detence

Zadnje izmijenjeno od: adaksinjo. 16.02.2017. u 19:09.
Staro 16.02.2017., 19:28   #1192
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Ajd da se i Brook upiše u povijest
Šalata veća od Kanade,zanimljiva slikica.
Kad je to slikano?
A Šarić je poludio.Samo neka.
Staro 16.02.2017., 19:43   #1193
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Carter was excited by the new stick.

http://www.atpworldtour.com/en/news/...e-memphis-2017
Staro 16.02.2017., 22:45   #1194
vorda22
Guest

Citiraj:
znaci bolje nego Jeremy Lin u doba famoznog Linsanitija, vorda disi vordaaaa

ovakve informacije su mi uvijek zanimljive:
Brook Lopez goes for 34 points (12/20 FG, 6/8 3PT), 4 rebounds & 8 blocks last night... becoming the ONLY PLAYER in NBA HISTORY with at least 6 threes & 8 blocks in one game!

Aircanada kraj doktora izgleda ko detence
ne kuzim zasto mene prozivas ...ja sam oduvijek tvrdio da je saric igracina

Reply With Quote
Staro 19.02.2017., 17:21   #1195
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Era Birda je bila malo prerano za mene. Možda za tebe nije ako si 80' živjeo u USA pa ga gledao iz prve ruke da bi mogao reći da ti je najveća trojka svih vremena
Srećom pa postoje snimke i nekoliko desetljeća prije njega.Samo treba imati volje i pogledati.Osobno radije pogledam one koji su igrali dok sam bio klinac ili se nisam rodio,a bili su klase,nego prosječne današnje.
Upravo sam gledao Mikan-a,iz 54.
Robinson III fino zakucava
Vele Shaq i Reggie da nebi bilo loše da JBJ dodje pokazati šta zna,to su inače radili u njihovo doba...

Zadnje izmijenjeno od: Flood. 19.02.2017. u 17:29.
Flood je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2017., 17:28   #1196
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Glede Ibake,logičan trejd za njega,Toronto i Orlando.

U Orlando je došao kao kotačić koji će upotpuniti playoff sliku(LMAO),nije išlo(wonder why) i prešao je u kontendera. Orlando je dobio bar nešto za njegov ugovor na kraju,pick prve runde na onome što kažu da će biti i više nego solidan draft te šutera koji im je kronično nedostajao.

Toronto je dobio dimenziju više,kako u napadu,tako i u obrani. Mali Powell može bez problema nadomjestiti učinak Rossa. Win win za obje strane.

Samo što to i dalje ne mjenja činjenicu da se moj Magic,pretvara u jednu prelijepu disfunkcionalnu franšizu po uzoru na Sacramento.

Sinoćnji debakl Aarona Gordona u natjecanju u zakucavanjima je zapravo slika Orlanda zadnje tri godine. Ne mogu razviti igrača ni da oće,davanje $80m Byombu i puštanje Dedmonda Spursima za $3m godišnje je potez,koji bi Hennigana,da živimo u Francuskoj u 19.st,koštao giljotine.
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2017., 17:45   #1197
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Neću sad širit raspravu oko Birda da opet ne uđemo u neki flejm.

Moram ipak spomenuti kako mislim da dolazi jedno vrlo moćno NBA rzadoblje s puno kvalitetnih igrača, pogotovo u nappadačkom dijelu.

Davis, Rođo, Towns, Antetonkoumpo, Thomas, George, Wiggins, Wall, Embiid, Walker. Svi tek trebaju doći u prime, a već su sjajni

Pri tome mislim i na neke rookije koji će tek eksplodirati, a ima 5-6 potencijalnih superstarova.

Kao i neke koji će tek doći u ligu na ovogodišnjem draftu.
Pa dolaze Lutz, Ball, Jacskon, Smith, Giles, Fox, Monk.

Pridodajmo tu i postojeće superstarove, LeBrona, KD-a, Currya, Hardena, Russa, Irvinga, Lilarda, Butlera i ostale...

Nek se samo pola novih razvije kako treba u zdravoj franšizi, imat ćemo sjajnu ligu u kojoj ni supermomčadi poput GSW ili Cavsa neće imati garantirano finale.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 19.02.2017. u 17:51.
Staro 19.02.2017., 17:58   #1198
ODO
Premium
Moj komp

Sacramento je disfunkcionalna sredina u kontinuitetu, kad se pogledaju njihovi draft pickovi zadnje desetljeće to je lakrdija na šta su bacali lottery izbore, a Thomasa koji je bio (ironija na djelu) zadnji izbor drafta 2011. se riješili.

Sad uzmu onog noname centra Grka, a imaju već Steina od prošle godine, doveli Koufosa, a Cousinsa koji je ime franšize da ne spominjem.

Ali ono šta je Billy "King" Netsima napravio je malo kome uspjelo, odavno veća budala nije bila GM u nekom sportu.
Staro 19.02.2017., 21:23   #1199
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
imat ćemo sjajnu ligu u kojoj
mali popljugaju od velikih u skill natjecanju
Staro 19.02.2017., 21:24   #1200