|
![]() |
#1172 |
Guest
|
Evo, nije loš članak. Mislim da je pokrio osnovno. http://www.tomshardware.com/news/sur...ook,19482.html Sada je na budućnosti da i ostale mane netko ili Microsoft sredi. Nadam se što prije jer bi uzimao početkom godine sada neki Ivy ultabook, a kad bi ga mogao u tablet mod strpati bilo bi super. Neš tipa ovog http://www.trustedreviews.com/acer-i..._Tablet_review |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1173 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Previsoke su to cijene u odnosu na Droid bratiju, a ni OS nije još ispeglan do kraja (za razliku od Androida i iOSa). Po mome, treba pričekati bar još godinu dana da se sve to stabilizira i pojavi više uređaja na tržištu. I naravno, čim manje BSOD-a.
![]() |
#1174 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() BSOD sam zadnji put vidio početkom srednje. Ne računajući spigane komponente kao što je RAM na odlasku u valhalu i slično... |
|
![]() |
![]() |
#1175 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Za filmove i surfanje ok.. Naravno, tu i tamo koja neprezahtjevna igra.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Premium
|
Pretpostavljam da ti misliš kodirati video i obrađivati slike na njemu? Meni je tablet prvenstveno uređaj s kojim mogu surfati, pogledati mail i zabaviti se (video, igrice,..), a da mi je prenosan. Ovaj WP uređaj je više ultrabook sa touchscreenom nego tablet, a cijena nema veze sa povoljnim omjerom uloženo/dobiveno.
![]() |
#1177 | |
Guest
|
Citiraj:
Po deseti put. Ima Windows 8, Windows 8... koji je funkcionalan kao Windows 7 manje metro. Točno to. Hoću obrađivati video i slike na njemu na eksternom monitoru kad sam u uredu, doma ili nabrzaka na putu. A kad hoću, imam tablet koji mogu u krilo staviti i pogledati nešto u vlaku, odigrati igru... |
|
![]() |
![]() |
#1178 |
Premium
|
Bojim se da će ti 4Gb rama biti knap za takve radnje, a nećeš moći ni koristiti CUDA i slične tehnologije koje bi taj proces ubrzale. Inače, za tu lovu se može kupit punokrvni ultrabook tipa Asus Zen i sl. ili vrlo jaki laptop. Koliko čitam, W8 još uvijek ima nekih dječjih bolesti i nekompatibilnosti sa određenim programima. Ujedno očekujem i probleme sa trajanjem baterije jer se i5 po potrošnji ne može uspoređivati sa ARM-ovima koji se nalaze u drugim tabletima. Sve u svemu, tebi neka je sa srećom u njegovom korištenju, a ja ću si radije uzeti 'igračku'.
![]() |
#1179 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
koji od ova dva, hvala
LP, pošto do 20.12. moram kupiti tablet ženi pod bor, molim savjet, dvojba je između ova dva....Point of view protab 3 xxl (2000kn) i Acer A510(2600kn)....isplati li se razlika od 600kn obzirom da još A510 nema ni ips ekran? Ili možda čekati Nexus 10 ako bi došao u dućane do božića??, Hvala na savjetima. Zadnje izmijenjeno od: Wiz3m4n. 06.12.2012. u 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Premium
|
Nexus će, kad dođe, dosta koštati. U EU će koštati oko 400 EUR 16Gb verzija, što znači da kod nas vjerojatno biti oko 3.500kn. Ako ne mora biti 10", preporučio bi Nexusa 7 koji dođe oko 2.100kn za 32Gb verziju (verzija sa 3G modemom i 32Gb je 2.600kn).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1181 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
možda joj se ovo svidi.. ima daleko kvalitetniji ekran od Iconie http://www.centro.hr/detalji_proizvo...ED55E9CA1.aspx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Premium
|
Dobar izbor. Ne samo da ima bolji ekran od Iconie, nego je ukupno gledajući kvalitetniji od nje.
![]() |
#1183 |
Premium
|
ehhh, sad ste mi dali mislit....stvar je u tome što bi tab koristio ponekad i ja i klinac koji se voli poigrati također, pa sam stoga imao na umu POV i Acera, plaćam na rate pa mi cijena od 3000kn za samsunga i nije zadovoljavajuća. 10 je uvjet jer za čitanje weba i stripova/knjiga je ugodnije naravno. Hdmi out je poželjan zbog spajanja na tv kada se ode na more i sl. Mislim da ga samsung nema. Hvala na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Premium
|
Nema HDMI, ali je cijena povoljna i može na rate. Obrati pažnju na stavku 'Razlog rasprodaje'! http://www.ekupi.hr/Aukcija_79_TAB-A....aspx?aID=2231
![]() |
#1185 |
Premium
|
hvala, no fulao sam zbog posla....bahh, dobra cijena. Dali ima tko POV 3 xxl tablet, kakva su iskustva sa njim....malo sam guglao i sl. i vidim dosta pozitivna iskustva, ima li tko od forumaša istoga? Kako sam shvatio Acer je brz i odličan, no ima manjkav ekran.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Premium
|
Nije Acer loš. Donedavno sam imao Iconiu A501. Ekran je na full jačini još uvijek bio malo taman i video mi je malo štekao pa sam ga se riješio. Mogu ga pohvaliti da je imao usb OTG i miniUSB utor. A510 ima microUSB za razliku od Asusove bratije. Htio sam baš kupiti Asusa TF300 vani za 369 €, ali kad sam vidio da nema nikakav usb na sebi, odustao sam od njega. A510 je vani 50€ skuplji od Asusa baš zbog tog usb-a. Trenutno sam bez tableta jer čekam N10.
![]() |
#1187 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Za GOCLEVER bi priznali garanciju, zvao sam servis, ali opet su skuplji jer ne nalazim nikakve trgovine u Kini. Mislio sam 15. kada plaća sjedne naručiti retina Ondu, ali su digli cijenu za 40$ pa ću pričekati da opet bude 200. Usporedivši dimenzije 7 i 8" došao sam do zaključka da mi 8" ne stane u džepove pa otpada jer je nit vrit ni mimo. Ima kakvih ruksaka za 10" tablete/netbookove? Na nabavi nalazim samo pederuše.
![]() |
![]() |
#1188 |
Premium
|
U Metrou na akciji par etuia http://www.metro-cc.hr/katalozi/snf_...html#/3/zoomed
![]() |
#1189 |
Premium
|
ok, hvala na savjetima....rezervirao sam si a510 u linksu na rate je jednako kao i za keš.....2599kn, što je jeftinije od asusa tf300 sa i bez doka....asus sa dokom je 3750kn što mi je previše, a od POV sam odustao jer je jeftiniji od acera a510 samo 500kn, što na ratama ne budem puno osjetio.....Hvala još jednom, živjeli.... p.s sad dok za tjedan-2 dođe N10 za 3000kn budem si jajca na panj stavio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Premium
|
Ne sekiraj se - N10 neće još doći kod nas. Pretpostavljam da će doći iz Nove godine. Što se tiče njegove cijene, moja prognoza je da će biti negdje oko 3.400kn. Dok neki rade sve veće tablete, drugi rade manje http://www.gadgeterija.net/2012/12/0.../#.UMHCi6ywXTo
![]() |
#1191 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
ono, čisto za info, jesi ti siguran da si acer a510 dobio za 2599kn? i još da je jeftiniji od tf300? tf300 bez docka je oko 3000, a a510 je 3500, kada sam ja zadnji put gledao. i još u linksu?! jedino ako uzimaš na firmu ili nekakav drugi popust. čitam što pišeš i ne vjerujem. sada gledam links stranice i prvo nema tog acera a drugo od ovih što jesu na lageru su ili skuplji ili slabiji modeli jeftiniji ili iste cijene? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Premium
|
sve je dobro pročitano kao i napisano....jućer je tablet rezerviran, cijena je 2599kn, jedino ako me ne prevare i ne prodaju do sutra....vidim Viking da te ima po forumima, pa mi molim te reci iskreno za te novce ima li što bolje? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
2599 je a200: http://www.links.hr/?option=katList&...112&naziv=acer ako ćeš ga dobiti za TE novce, onda super! ne, mislim da za tu lovu nema bolje. pa da je još 10", tegra3. dobar posao. on je nešto brži od asusa tf300 (asus je valjda 100mhz sporiji. zašto je tegra ograničena - ne znam). ima doduše nešto, ja ne bih rekao lošiji prikaz, nego hladniji nego asus. sve je nekako plavičasto, kao da gledaš pod neonom. ok. to što sam ja vidio je bilo jako kratko, tako da ne znam da li bi se popravilo stanje sa rihtanjem osvjetljenja, možda staviti kakvu tamniju sliku za back. trebaš probati. ja sam inače više za asusa, no, ne bih se bunio ni sa acerom. i acer forsira onaj svoj lock gumb sa kraticama na kameru, browser, mail. mislim da se da konfigurirati i to mi se sviđa. nije nešto bez čega ne možeš živjeti, ali je ok za neke repetitivne radnje i otvaranje aplikacija, postavki... ugl, još jednom - ako je sve tako a510, za 2600kn, onda je to jako dobra kupovina. javi kad ga udomiš! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Premium
|
hoću, naravno, eto zvao sam links čim sam vidio da ih nema više na webu (jućer još bili), i kaže čovjek da me čeka. Sutra idem po njega, pa javim dojmove mada ne znam jel odmah, namjera je da bude poklon ženi i klincu....ako izdržim da im ne pokažem. ![]() I ja bih Asusa da nije 1150kn razlike u cijeni, bez doka nebi kad nema usb... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Pozdrav, kupujem tablet 10'' koji bi koristila najviše za čitanje stripova i knjiga, htjela bi na njemu neku photoshop aplikaciju i da ima ok kameru (barem 5 mpx, ako je moguće). Budući da imam neku opciju sa popustom na Samsungove uređaje gledala sam samsung galaxy tab 2 ali ima preslabu kameru sa samo 3mpx. Da li postoji kakva opcija do 3000 kn max, a da odgovara ovim zahtjevima? Ne mora biti isključivo Samsung, ako je do 3000 kn. Zahvaljujem unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Premium
|
Iskreno, teško ćeš vidjeti razliku između 3, 5 ili 8MPix jer govorimo o kamerama koju su tamo reda radi i ne daju nikakve vrhunske fotke. A imati imati PS na tabletu baš i nije lukavo. Koliko ja znam, on dosta koristi tipkovničke kratice i rad mišem, a na tabletu nemaš ni jedno ni drugo. Par postova iznad netko je napisao da je našao Acer Iconiu A510 za 2.600kn. Bolje od toga ćeš teško naći.
![]() |
#1198 |
Premium
|
Pozdrav sa aconie a510 ![]() edit: eto zaista je tablet odličan, nisam primjetio ni prenaglašene hladne boje koje bi trebale biti, zaista sve je oke, brz responzivan ekran, tegra igrice se vrte ko lude, browsanje dosta brzo, no ne kao na kompu naravno. Trebao mi je cjeli dan da sve pohvatam i poinstaliram najbolje aplikacije kako bi sve radilo kako spada i nakon svega toga mi žena kaže da zašto nisam kupio laptop?? A laptop prodali zbog tableta....stvarno mi žene nisu bile jasne...i ostale su takve. Bahhh naručio sam acerovu torbicu/stalak i olovku sa ebaya, i to bi trebalo biti to, jedina je zamjerka glupo pozicioniran micro usb--na srednjem donjem rubu tableta, zaista gluplje nije moglo! LP Zadnje izmijenjeno od: Wiz3m4n. 11.12.2012. u 12:00. Razlog: naknadni post, da nejde post na post |
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Od četvrtka u Konzumu ( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |