|
![]() |
#1171 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
hahah i to je dobro, samo posto ja igram chena, wispa mi se neda dosadan je malo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
ma ovo je postalo toliko lose da je urnebesno: "blyet blyet suka suka nahui" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1173 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Rusi upadaju u gejmove kao da čine 90% Europe. Samo gledam oće li koji napisat cyka. To znači bitch na ingliš. ![]() Matchmaking je teribad. Nadam se da će sriktat neki sistem kao u HoN-u jer mi dolaze likovi koji ne znaju kupovat ajteme, a ja s druge strane bog Dote... Nedopustivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Kak nekužiš da oni zapravo hoće da ti imaš veći izazov za sebe da vide da li možeš pobjedit i kad ti stave par rusa u game ![]()
![]() |
![]() |
#1176 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Zasto ljudi maxaju greed na alchiju ak vide da vec imamo 1-2 farmerska heroja u timu? Pa se cude kak izgubimo mid u 20oj min... Ja bi mogo snimat dota pearls,koji ovi sto imaju dota fail 29.. Imo bi kvalitetnijih matwrijala.svaki treci game dobim totalne idiote. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 | |
Semper iratus
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Trebamo se mi sa PCE-a skupit za Božić kad većina dolazi kući sa vakultetâ uključujući i mene. Moramo izbit ove Ruse iz Europe! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1181 |
Premium
|
Šta ti vrijedi petorica kad ja imam preko 700 winova i znam dobit brutalne runde, vs ekipe koja stream-a i slično.. a kad idem igra sa frendovima od frenda, to bude komedija jer ne znaš ko je veći noob, moji il njihovi... i onda izgubiš od takvih ![]() AL bar je zabavno slušat ove na skypu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Premium
|
Kad si solo ova taktika nikad ne izdaje. Shadow Fiend solo mid i zgaziš drugi tim. Support ili kvazi support se jednostavano ne isplati. Joinajte se u PCE grupu na Steamu ko nije. Imate na temi link. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Jučer me uništio 5-man stack baš sa tiny-sk-sven trilaneom (I još i spectre). Tiny baci u mene sk koji stunna sve živo, zatim sven stuna, a iza njega još i tiny baci stun. Uglavnom, neizbježni permastun XD I da se nadovežem, SK je valjda str heroj sa najmanje hp-a. I svako malo njegov ult cast time zezne stvari, a stun mu se i može izbjeći. Tako da Tide >> SK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Semper iratus
|
uzmem zeusa i napisem da idem mid. 2 min kasnije vodka soaked comrades pickaju redom: *drumroll* davion, sven, lycan i alchemist. jel potrebno pisat da su dvojica bili wood? mozda više tribam naglasit da sven ima 615 winova, a da nezna stun bacit (doslovno). mene je dobro išlo, ali šta moš nego obolit na živce u mid/late game XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Nikad mi nije bilo jasno to ubijanje kripova po šumi. Pa farmaju se i gold i exp u ganku i klanju heroja te assistovima. Pobjede ne znače ništa, ovisno o timu. Omjer K/D/A to već nekako ali ni to nije do kraja indikator. I da, ja igram isključivo North America. EU nula bodova, sami rusi i kosovari XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
@burmuz Neznam sta ti nije jasno s farmanjem sume. Hero u sumi dobija xp i gold dok je bitnija uloga drugog heroja koji ostaje 1x2. Znaci dobija vise xp i golda jer solo farma. Jos jedno objasnjenje ako ni ovo nije bilo jasno je da znaci taj heroj koji je ostao 1x2 dolazi do lvl 6 dok su ostala 2 heroa na recimo lvl 4. I to uz pretpostavku da nitko nikog ne ubije. U slucaju da igrac iz sume jos gank i ubi nekog pricamo o razliki lvl tipa 1xlvl8 vs 2xlvl 4. A to je vise manje gg ako si dobar igrac i znas iskoristi prednost |
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 | |
Premium
|
Citiraj:
A nemoram ni spominjat da sk napravi više dmg sa stun + ulti nego tide sa refresherom. stoga tvoju logiku bacam mačku o rep, SK>Tide |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 | |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Cisto da jos spomenem, taj tu domina isto tako prije cca 4 godine igra voida protiv mene, iz nekog fajta na midu izlazi sa cca 250hp. Prvo mu stisnem dagun1, fino animacija backtracka skoci, ona stinem svoju ultu (lion) 0 dmg, nakon toga lina iz mog tima blink do njega s daggerom i svoju ultu za 0 dmg i ovaj ko pizda odsece doma. Jedina dobra stvar u svemu tome je bila kaj je dok se (ko djubre zadnje :P) smijal opal sa stolca.
![]() |
![]() |
#1194 |
Semper iratus
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Ali kad igraš protiv boljeg tima, i još s time da je 4vs5 jer imaš lika koji farma doslovno 30 min bez da ga 2 % j.. što ste spušani do baze onda nije fun. No dobro, svatko igra kako hoće. Nemam ništa protiv, ali samnom u timu nula bodova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
Ma nemora znacit. Uzmi npr ursu farm do 8. min skines rosha i gg ako team ima bar nesto malo mozga. Ili axe farm/gank takoder enigma/soulring/gank. Postoji puno opcija. Naravno ako imas dobar team ( ili bar neki ok team ). Ako nemas jbg. Onda ti treba sreca. Puno puno puno srece +) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
A imas i opciju Ursa + Leoric. Ubijete Roshana prije nego sto kripovi krenu i onda orgijate. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|