|
![]() |
#1171 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao cijeli video, i poštujem njega ko playera jako, ali ako on nemože baš skillove pogoditi, a koliko vidim, missaš 1, i useless si, onda će biti zaheban champ... Meni je tak tak.. Zanimljiv champ, zanimljiv passiv, nema escape osim da slowa ekipu... Vidjeti ćemo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
To o Zac-u pričaš ili? Jer on ima escape. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1178 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa Darius je bio free nedavno, ali kha nije nesjećam se. Danas sam eskiviro jedan ranked pa se spojio na svoj drugi acc tamo sam lvl 5 i mislio bit će eazy win. I mogu reć da je bio ali ne tolko lagano koliko sam mislio. Dosta je ekipa informirano čini se ili ima brdo smurf acc-a. Ja nisam znao do lvl 25 za jungle hehe i last hitat sam počeo tek kad sam ranked krenuo igrat hehe a ovi ko da sve znaju. I kako je teško farmat se bez rune-aa to nisu istine koliko ubiti rune znače na početku. Par puta sam se zaletio i napao ko na pravom acc-u kad ono zajebi. Dmg ni blizu isti. :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Igram dosta često s frendom koji je Gold 5 u premade (ja silver 1)...ne znam da li je netko tako probao ili se probao uzdići igrajući tako, ali pazite....ja u prosjeku od 10 mečeva u DUO s nj im dobijem u 6-7x plat igrača. Jučer igrali protiv momčadi 1x plat 5, 1x gold 3, 2x gold 4, 1x gold 5 a kod nas bilo: 2x silver 1, 1x gold 3, 2x gold 5 i to dosta puta, pogotovo više dok igram qualifications.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1181 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Svaki novi champ ti je free u drugoj rotaciji nakon što ga puste van (release >>> jedna rotacija >>> druga rotacija, kada je taj champ free), dakle pošto su Darius i Kha relativno noviji champovi nebudeš ih tak brzo vidio bojim se, a i čini mi se da Riot konstantno vrti skoro jedno te iste champove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#1184 |
Premium
|
Da nema neke posebne formule u toj rotaciji, recimo ima par champova koji se stalno vrte. Dravena se iskreno niti ne sjećam da li je bio free u zadnjih par mjeseci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
svaka vrsta champa ima jednog u rotaciji svakog tjedna (Jedan tank, assassin, mage, support etc.) http://leagueoflegends.wikia.com/wik...eason_Three%29
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Premium
|
Sve sam ja to pročitao već odavno.. Ali kažem, igram od kraja 11 mjeseca, i iskreno neznam da li sam vidio dariusa, dravena i khazixa... I nije istina da ima uvijek jedan tank, jedan supp etc, jer prošlu rotaciju nije bilo tanka a bili su npr. 3 mage-a, tjedan prije toga 3 fightera a bez assassina etc.. Vidim da kha spada u assassin, darius u fighter a draven u carry... Nadam se da će ih ubaciti, već je vrijeme ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 20.03.2013. u 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Draven 6. ili 7. kha 10. ako se ne varam, bili su svi, bez brige što se tiće champion poolova iz kojih se bira, trebaš znati da svaki champ ima više atributa npr. Darius - Fighter, Melee Draven - Carry, Ranged Kha'Zix - Assassin, Jungler, Melee, Stealth
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Premium
|
Aha.. Znači može se desiti da po godinu dana nema champova? Jer 120 champova, 10 u rotaciji, znači 12 rotacija.. treba nekih 4 mjeseca da se svi rotiraju. Ja sam već neke ak se ne varam i po 3 put vidio, neke još ni jednom... Znači nije im baš neki algoritam, a? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
novog champa nemoj očekivat dosta dugo u rotaciji...
![]() |
![]() |
#1190 |
Premium
|
Shvatio sam, hvala na objašnjenju, mislio sam da postoji neki algoritam i da se jedna rotacija od 10 champova tek ponovi za novih 10 rotacija, ili nešto slično.. Ali očito se ekipa od 450-4800ip rotira dosta, dok ovi of 6300 mnoogo manje ![]() Ali hvala puno na objašnjenju ![]() EDIT: Uzeo sam Nidalee napokon. Kak se ona igra? AP, AD ili neki hybrid? Hvala unaprijed Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 20.03.2013. u 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1191 | |
Premium
|
Citiraj:
Dakle sav dmg ti je spear, jer ako uđer sa cougar formom u fight mrtav si odmah skoro, samo ga korsitiš za chase i čišćenje fighta. Ona je poke champ i zapravo dobiva sve tower siegeove, jer ti je jedan spear na full range sa dobrim itemima 90% HP-a doslovno svakog AD-a i AP-a. AD brusier top opcija Tank, radiš frozen guintlet, warmogs, BOTRK, frozen mallet, itd. i split pushas all day. Kad se dovedeš u situaciju da možeš sa svakim ići jedan na jedan onda ideš na oduran split push cijelo vrijeme, a zapamti da te sa jakom nidalee nitko nemože uhvatiti, nešto kao AD singed si. Kao support mi ne valja, ništa ne donosi timu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() evo ti build koji ja obično peglam: 1. Krenem s onim Faerie champ + hp i mp pots 2. Odmah radiš Tears...jer cougar forma ti ga puni 3. Boots lv 1, i idi odmah na rabaddon tu negdje napravi lv2 sorc boots možeš onda void, a onda po želji lich bane, zhonya...s time da prije nego ti se napuni tear ili kada se napuni slobodno ga pretvori u archangel koji se mijenja u seraphim poke poke poke, to je to, samo poke prije teamfighta, ti imaš mogućnost da u 30sec ih spustiš sve na 40-50%... u lejnu gledaj kako igra, ako ga možeš gađati , bacaj one trapove pa neka stane na njih..koristi ih kao i wardove, ali ne mjestu gdje ima veliki prostor radije kupi ward (znači, kupovanje wardova id alje)...u tribush i na kutovima busha stavi te trapove i to je to neka guls doda što još treba naravno, ja sam mid s njom...ili moj legendarni support koji ima spiku "uzmite ward kada imate 75g viška ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Premium
|
Sutra možda probam opet u kvalifikacije za gold, trenutačno sam na 91 i praktički igram striktno lux http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history zadnje dvije igrao protiv kassadina i zeda...moram početi mejai opet graditi na njoj, jako zahvalan item za nju..i teleport must have. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Premium
|
Kud bi otišle? |
![]() |
![]() |
|
|