|
![]() |
#1171 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
I ja tak mislim. Hendo - Rua je slicna borba ali na puno visem niovu od ove prve i iako nije bilo toliko puno udaraca, bili su puno okrutniji i tezi, narocit Hendovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Guest
|
Jeste vidjeli ovo: http://cagecraze.com/news/brutal-hea...tucky-mma-6509 Video je dug, ali sve zanimljivo je u prvih 5 sekundi. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1174 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
ok,borba je zbilja junacka ali ipak mislim da je ono sto je rua pokazao nenadj****o...nakon onolikih batina imat onakvu volju i izdrzat do kraja...svaka cast... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Bedak Diaz pozitivan na marihuanu, čeka suspenziju.. http://mmajunkie.com/news/27355/nick...ng-ufc-143.mma |
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Premium
|
Jbg frajer se napljugal vecer prije borbe. Nije bil svoj na vaganju, puno manje arogantan i bahat nego inace i vidno nervozan. Trebala mu je pljugica prije spavanja.. Ja bi volio da Jones izgubi od nekoga ili da prede u tesku kat jer ovdje mi nije zanimljiv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#1180 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Lol, kak je leek stao nakon udarca, ono kao, "nema šanse da se ovaj oporavi" ![]() Malo prgavo, ali lijep udarac ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1182 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
znaci odete na valentines day foru na UFC fejs stranici, dobijete taj kod, kopirate ga, kliknete reedem odete na UFC.tv , napravite account i pejstate taj kod iduca 3mj imate bespla pristup svim buducim i dosta proslih evenata ne trebate upisivati kreditnu karticu, nego samo mail. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
danke viel ordem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
kad ste jednom logirani na ufc.tv sajt, u search trazilicu upisujte samo prezime fajtera tako nadje puno vise borbi npr bonnar vs griffin nije izlistan pod Hall of fame fights nego se bas rucno mora trazit borba primjetio sam da ima i pride borbi (npr kad se upise overeem u search izbaci njegovu pride borbu) ima i primetime showova nisam siguran za TUF epizode.. kvaliteta slike je u pocetku srot, kasnije postane puno bolja (na 3000kbps) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Premium
|
I ja sam trazio ali sam nasao tamo negdje, promo code, kad ides na subscription meni.. Mada je meni maloprije railo a sad ne radi..Tj. radi samo kad idem log in via Facebook. Kad se normalno ulogiram ne radi.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 15.02.2012. u 01:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Premium
|
Sad je bas vaganje. Stipe Miocic je moj novi CroCop u teskoj kat. Frajer je velki, bazicno hrvac ali voli nokautirat ljude, skoro sve borbe manje od runde, kaj je dobra kombinacija. Sad ima za protivnika BJJc borca i brijem da ce ga samljet. Za koju god. bi mogao bit jako dobar.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Umro je Mike Bernardo (1969. – 2012.) http://www.fightsite.hr/k1-boks/umro...rdo-1969-2012/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Premium
|
Mislim da ne. Cekam bas da vidim dal se moze i izgleda da se ne moze. Pise "FOR RESIDENTIAL USE ONLY". Mislio sam si da bu neka paltka u svemu tome ali i ovaj pristup starim borbama je vec puno. stream ak netko hoce bit pospan sutra na poslu http://coolsport.tv/stream3.html Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 16.02.2012. u 02:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Premium
|
Samo da ostane ovakav, brutalan sa pravim killer instinctom. Ne trebaju mu jjc avanture u borbama i slicne stvari. Frajer ima sve predispozicije da bude medu najboljima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|