|
![]() |
#92 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ko iz puške bih rekao iRiver T10. Odlična baterija, drag-and-drop prebacivanje, vele odličan zvuk. Mane ? Malo je veći zbog AA baterija. Mada, neki player za ~400kn i sluške što ih Hash hvali (od Sony-a, imaš par postova ranije) i to ti ispadne ~600kn. P.S. Kupi player sa više godina garancije ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
hm... AA baterije mi nisu baš prvi izbor. ovaj kineski mp4 šrot kaj sad imam ima punjivu bateriju i to mi je izvrsno... iRiver T10 bi trebao biti dobar? bolji nego onaj YP-K3 koji sam spomenuo? ne znam, ne nam ![]() sonijeve slušalice imam, one za 80 kn, i super su mi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Moderator
|
Poslušaj me - i sam sam tak govorio o tim punjivim dok ih nisam kupio sam (skupa sa punjačem za nekih 70-ak kuna). Imam ovog Creative-a koliko već, tri mjeseca otprilike. Par puta mi se već dogodilo da moram nabrzaka gibat van, a baterija u playeru prazna (ili pri kraju). Da imaš punjivu, morao bi doma bit barem pol ure da si ga napuniš kolko tolko (na nekom prosječnom player-u, ne znam kako je to na kinezina i ostalim playerima). Ovak si samo zemeš napunjenu AA bateriju, zamjeniš i gibaš van dalje. Usto, punjivu bateriju nemreš zamjeniti, a dobro pripazi što ljudi govore kakve su im te baterije, ugrađene u player. Dobiš neku defektnu (bilo na kinezu, bilo na brandu) koja ti traje par sati i eto ti problema. A iRiver T10 sa AA baterijom izdrži preko 40h slušanja (na jednom testu su prešli deklariranih 45h za, ako se dobro sjećam ~3h) iRiver je svakako dobar u svemu, no brand ima svoju cijenu. Jel bolji od Samsunga ? Nemam pojma. Velik utjecaj imaju slušalice (u to sam se jedino sigurno uvjerio, kod svih ovih jeftinijih playera), a pitanje je bi li ti skužio razliku između playera na istim sluškama. Ja nisam u velikom broju playera. A oni koji toliko pate na zvuk, siguno ne kupuju playere po 600kn i koji su zadovoljni sa sluškama po 80kn (to ovako, karikirano velim, tko zna - možda su te tvoje sluške do jaja ![]()
![]() |
#95 |
Premium
|
kaj se sluški tiče, stvarno sam prešao preko 10 modela(doslovno) kroz zadnjih godinu dana. ove su mi daleko najjače, s tim da sam imao pioneer za 150 kn i philips za 100 kn. Ove su mi izvrsne slušalice su ove http://www.sony.hr/view/ShowProduct....Classic+In-ear iskreno, s punjivom baterijom ne bi imao problema, pogotovo zato jer noviji modeli sonyja i samsunga, skoro da i nema ispod 25 h. i 40 sati s AA baterijom nije zanemarivo, ali to mi je veći trošak, ne? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Pig on the Wing
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#98 |
Premium
|
kažeš da je 100 kn punjač s baterijama, onda me sve skupa izađe skoro 670-680 kn ... Ušlo mi je u uho što mi je rekao jedan čovjek, da su trenutno sony i samsung na tom području najjači(samo što je samsung skup u pizdu materinu, ovaj je jedini model s normalnom cijenom), ne volim punjive baterije jer sam ih redovito gubio po vani prošli put... zato sam i poludio nakon nekog vremena, imao sam ono smeće od mp3a za 300 kn(512 mb) i kroz 3 mjeseca sam toliko utukao na baterije :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
|
oprosti na psovkama ![]() i hvala puno na savjetima, javim što sam odlučio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Osobno ti također mogu preporuciti T10: http://www.diskont24.com/product.php...cat=153&page=5 a jednio sto mi se ne sviđa kod njega je kvaliteta izrade slusalica (iako je zvuk stvarno dobar) pa ti preporucam ovak nekaj: http://www.pioneer.se/se/products/42...S22/index.html cca 80-90kn i jos punjac: http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=3950046 cca 700kn sveukupno ali vrijedno svake lipe ![]() ![]()
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor Zadnje izmijenjeno od: elvis again. 05.03.2008. u 20:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Ovaj Sony NW-E013F ti ima moja sestra,baterija mu traje oko 30h,a puni se full brzo,ja imam isto od sony-a NW-E003 (kupio sam ga god dana prije nje) od 1gb i iako nije u boji ko njen ovaj mi je malo bolji sto se tice ekrana...a to sto nevolis sonic stage,i ja sam bio pomalo sumnjiv u pocetku,ali kasnije se ipak to isplati,jer smanji pjesme ali je kvaliteta ista (bar meni sto se tice zvuka). Ovaj drugi od sony-a koji si naveo jest da je malo ljepsi al mu baterija traje 12h tako da on kolko sam vidio da trazis jaku bateriju otpada,uzmi si taj E013 i miran si. Nisam neki sony fan ali je po meni daleko bolji od Creativa |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
evto ja neki dan kupio kineski jeftinjak http://www.penel.com.cn/product_detail.asp?id=238 270 kn,4 gb rama, radio,dopadljiv dizajn,dobar zvuk sa sennheiser sluškama.Spor prilikom prebacivanja muzike ali sve radi kako sam se nadao i jako sam zadovoljan.Puni se preko usb-a ili preko vanjskog punjača.Za tu lovu fenomenalan player. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Ja sam kupil "poznatog" Kineza (jel ima danas uopće kaj a da nije made in China ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
lurkam po forumu i vidim ovu temu i skuzim da uopce nisam javio kaj je na kraju bilo ![]() ugl, kinez se pravi blesav pa sam odustao od slanja nazad kupio sam u linksu za 400kn onaj sharkoon sa 4GB u koji idu AAA baterije (nema ih vise na cjeniku) i mogu rec da sam full zadovoljan, ok izgleda, brz je, drag&drop, taman sta mi je trebalo, bilo bi bolje da ima 10ak giga ali prezivjet cu ![]() zapravo imam zamjerku, neke albume mi ne poslozi po redu nego nesto tipa treca stvar, pa peta, pa prva i tak, sto je cudno jer u imenu stvari pise broj, nisam skuzio logiku po kojoj on to sortira, a i ima malo cudnu navigaciju, i sad se znam scimat, iako, mozda je to do mene ![]() na sluske sam se navikao, nemam love za bolje, a ove su u rangu nekih od 100injak kn ali idu skroz u uho sto im je full prednost (meni sve one obicne sluske ispadaju iz uha, a i skroz udju u uho pa se izvana manje cuje buka) |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Premium
|
trazio sam na linksovim stranicama pa ga nije bilo, evo na sharkoona http://www.sharkoon.com/html/produkt.../index_en.html ima ovu neku tipku A-B, to jos nisam skuzio cem sluzi, sad sam ju vidio na slikama, skroz zaboravio, steta sto nema user manual ![]() jelda da je ljepsi od tvog ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Moderator
|
Fakat je kinez. Ono, takvih oblika sam videl na miljone ![]() Nego, što se manuala tiče: Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#112 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
vidi, izrendao je do kraja, vracam se 'poslu' ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#114 |
user na kvadrat
|
stisneš 1 put tipku prije refrena npr. player pocne snimat taj dio sve dok jos jedan put ne stisneš tu istu tipku na kraju refrena onda te player vrati na pocetak refrena i stalno vrti refren.... dok još jedan put ne stisneš tu istu tipku i tada se poništi sve ovo sa A-B snimanjem refrena.... tako je na vecini playera valjda i na tome
![]() |
#115 |
Moderator
|
![]() |
#116 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() bice u splitu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
user na kvadrat
|
a jbg samo ga u dalmaciji ima... "Splitu, Stobreču, Omišu, Imotskom, Dubrovniku i Sinju."
![]() |
#118 |
Moderator
|
Evo čisto da dam neku update naciji (ovo mi je jedna od najdražih tema što sam otvorio na PCE ![]() ![]() No zbog njih pojma nisam imao kakav zapravo zvuk može biti doista, tj. jel MuVo slab na kvaliteti ili nije. Nedavno sam kod prijatelja Codiaca, uz njegovu pomoć kupio Sony MDR-EX32 za 200kn. On me savjetovao i stvarno mu moram reći fala kaj me natjerao da potrošim koju kunu više jer je doista preporod slušati MuVa na kvalitetnim slušalicama. Bass i sve - bolje da sam čak i ja koji je panj za neko uspoređivanje kvalitete zvuka, osjetio ogromnu razliku. Skoro me tramvaj trknuo jer sam se toliko uživio u zvuk ![]() Slušalice su do jaja, a player je dobio novu dimenziju. Možda je i hash bio u pravu kad je govorio da on kupuje kineza + duplo skuplje sluške od kineza ![]()
![]() |
#119 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
pozdrav, trebao bih preporuku mp3 playera do 500 kn važno mi je da je autonomija preko 15h nađoh dva potencijalna iriver t60 - vanjska baterija, no moram furat kabel za spajanje sony nwz sony nwz-b135f - ne trebam kabel, li-ionka (i jako mi se sviđa što je samo drag&drop, unlike ostali sonyjevci) iriver t60 http://www.links.hr/index.php?option...kl=350.609.034 sony nwz-b135f http://www.svijet-medija.hr/sony_nwz...17507,154.aspx za prvog kažu 20h, za drugog 16 imate li kakvu drugu preporuku? vidio sam i sonyjeve mp4 za nekih 470kn, no ne mogu nigdje na netu naći - mislim da je model e435/6 - ako mi preporučite sonyja, bilo bi super da mi za nj ne treba sonicstage hvala [niko mi ne odgovara tam, pa pitam tu] EDIT: našao sam review ovog e435f, i mislim da idem na njega ![]() ![]()
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 04.10.2008. u 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|