|
![]() |
#92 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
moja opaska je imal drugi smisao , nisi je najbolje shavtio , probaj ponovno procitati ![]() ![]() a za sebe mogu reci da sa 15 godina sam znao samo za 2 stvari - Sega i Plejka 1 koja je bila izasla tada i nisam pricao uopce ni o tome ni o kompovima vec sam se samo zabavljao na tome . |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#94 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
da router ali ekipa priča kak ovaj ima 26g .... tak da sam stvarno zabrinut ..... -not-
![]() |
#96 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
bilo je zanimljivo neko vrijeme (kao i svako trollanje) ali sada su vec normalni ljudi na newsima se spustili na njegovu razinu. ja sam se rano tamo iskljucio iz rasprave jer nisam par dana gledao u komp uopce pa nisam vidio da tamo spominje blizu i daljnju rodbinu meni i fleru a bilo mi glupo nakon 5 dana odgovarati. sad mi i nije zao, ovako daleko cak niti ja ne idem ![]() inace agenti s terena mi javljaju da decko ima oko 13 godina i da je i u drustvu takav....barem je bio, sada ga vise nitko ne je... pa je zato i nasao na newsima nove zrtve. nije ni cudo, takve bi moderatori bilo gdje drugdje zatukli odmah na pocetku |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovo nije smješno, nego žalosno. A zašto izbjegavam newse ? Upravo radi toga, poligon za ovakve debile...
![]() |
#98 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
A sad nam dark vižn ima i smrtnog neprijatelja, max pejna koji mu je jako blizak po razmisljanju, detaljnije na newsima. Ja vise nemogu od smjeha... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|