|
![]() |
#91 | |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Hurr durr
|
Jedino mi fali 200mhz na proc ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#95 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
jel se zna kad sutra izlazi? tipa kak je crysis bilo...minute, sati i tak to ![]() inače nadam se maximali... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
/
|
evo downloada....naravno radi se o verziji za Sony Ericsson mobitele ![]() što se tiče PC Demoa...najbrže očekujem od NFSPlaneta obavijest na mail...inače do sad nikakvih spoznaja o točnom trenutnku izdavanja.... inače ljudi na forumu komentiraju kako je igrica pre*ebena, da je kao napokon stavljeno bolje upravljanje / fizika te da je ono kresanje auta / oštećenja isto tako odlično...živi bili pa vidjeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
haha! radi!!! woohoo! hvala puno ![]() edit: izgleda ko cijela verzija ![]() ![]() Jedva cekam da se pojavi demo za PC.... btw, imam sony ericsson d750i (star skoro 2 godine) pa svi s novijim sony ericssonima mozete probati igru!! meni malo zvuk steka (kasni za slikom) ali je ovak ok ![]() Zadnje izmijenjeno od: destroyer. 01.11.2007. u 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rambus 3xtr1m
|
Znaš da je mw i carbon čist solidno radio na 9500pro na 1024x768, sad ne vidim neke veće zahtjeve kod pro street-a. Ja računam na neku vremensku razliku i nadam se da će demo što prije doć, možda na torrentima bi mogao prije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
|
eh sad kolko su torrenti legalni... al svejedno je demo pa su valjda legalni :P a kak budemo brzo zaigrali demo, vidjet cemo sutra vjerojatno... nadam se da nebudu download serveri prezauzeti... i naravno - da demo bude puno manji od cijele igre :P 8.1GB je puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
/
|
ikakvih naznaka o downloadu? ja trenutno vidim samo za Xbox360 & PS3... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
User Registered
Datum registracije: Sep 2007
|
evo prvi dojmovi uopće nisu loši ![]() demo ima dvije trke i to speed chalenge i grip race speed je na otvorenom a grip je vožnja po gradu grafila je i više nego zadovoljavajuća a zvuk stvarno predobar evo i par fotki sa k800, jer naravno ss nema ![]() ovo je pitanje prije svake utrke ovo su opponents i ovo je par fotki iz samog demo-a naravno za ps3 i da na demo-u piše da igra izlazi 14.11.2007
![]() |
#108 |
/
|
ja se već ponadal da je to PC demo kad ono PS3 ![]() ![]() inače, još uvijek ništa...pola dana prošlo - demo-u ni traga ni glasa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Staff Sergeant
Datum registracije: Dec 2004
|
kad ce vec taj pc demo, nemrem docekat |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
User Registered
|
![]() |
#113 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Premium
|
A bit ce jos danas valjda, ali cini mi se da ce se skidati preko noci a tek sutra da cu zaigrati... Vjerojatno bude mreza prepuno i skidalo bude se po 20kb/s, a mozda su se spremili za veliku navalu pa mogu podnijeti takav promet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Premium
|
Naravno ![]() imam EA stranicu otvorenu i refresh svako malo :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
User Registered
|
a gle meni je zadnji nfs bio underground a ovo mi se čini puno bolje iako je istina da je dosta prošlo od undergrounda a i ostario sam ![]() Citiraj:
![]() pa i nije baš da ga možeš samo tako rasturit,mislim auto ono javlja ti totalku čim se malo jače,znači preko 75 a ne 50 ![]() zaletiš u nekaj,tako da ti teorija o mojih 50 pada u vodu ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Premium
|
Prema informacijama s foruma, mozemo ocekivati demo u kasnim vecernjim satima (po hrvatskom vremenu). Navodno da EA Pacific izdaje demo na net, a oni tek pocnu raditi u 9 ujutro po njihovom vremenu, tj. pocnu raditi za 2 i pol sata.. Ok ljudi, razlaz, vidimo se za par sati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
/
|
evo i "novih" auta koji su službeno potvrđeni... - Lamborghini Murcielago LP 640 - Chevrolet Corvette Z06 - Mazda RX-8 - Honda Civic - Chevrolet Chevelle SS - Pontiac GTO - Nissan Sylvia (s15) - Pontiac GTO '65 - Porsche 997 GT2 - Audi S3 - Ford GT - Cadillac CTS-V - Acura Integra Type R - Dodge Viper Coupe - Dodge Challenger - BMW Z4-M - Ford Focus ST ![]() bit će u svakom slučaju zanimljivo ![]() ![]() @destroyer hvala na info ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|