Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.09.2007., 17:48   #91
Vido
[SW]'V^idO
Moj komp

Vido's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Sorry zbog zakašnjenja

Čestitke!

Member of [SW]' CoD2 clan. Join us!

Moji DIY projekti i sl.: http://vidosprojects.freei.me/
Vido je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2007., 13:17   #92
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
Hvala svim na lijepim željama od nas troje. Zahvaljujem i spameru koji je obavijestio pola Europe o sretnom događaju.

Eto, sve je prošlo kako treba. Sada je još mala ali kada ojača prijaviti će se na forum i napisati kakav tutorial o izradi particija i sigurnosnih kopija hard diska. nemojte odmah nešto očekivati jer je još mala. Ali za 3-4 mjeseca...
Ma, g5 u ruke i tipkovnice, pa CoD odmah
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.09.2007., 18:34   #93
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
cestitke

sry kaj kasnim
Staro 07.09.2007., 18:44   #94
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
cestitke!
Staro 07.09.2007., 18:46   #95
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Cestitke i od mene!
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2007., 19:04   #96
MAHER
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2005
standardne čestitke,probaj ne nestat skroz sa foruma
MAHER je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2007., 09:06   #97
Kimi
Premium
Moj komp

Kimi's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
sorry zbog kašnjenja...čestitke i pripremi se budit svako malo u nocći jer kad je mala neželi spavat,kad narate malo(pol godine) onda se otkirva po noći plače i sl.
Kimi je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2007., 09:50   #98
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Mala je za sada pravi anđeo. Jedino je u ovom trenutku zanima da ima klope i mjesto za spavanje. Pri tom je nimalo ne zanima koje je to mjesto. Jučer smo je morali buditi da malo pojede, što je rezultiralo općim nezadovoljstvom. Dobio sam i nekoliko aperkata i krošea zbog nedovoljno savršenog položaja za podrigivanje.

Mami svaka čast kako se bori sa ovim terminatorom. Mislim da se beba nikada niti ne najede kako treba već se samo umori i malo odrijema.

Ja sam došao na posao da se malo odmorim. Već mi fali. Sada smo već pohvatali što joj treba da beba bude zadovoljna. Nije bilo posebno teško jer smo imali lijep poticaj u njenom dernjanju. Uz takav zvuk se roditelji brzo nauče sve što bebi treba da bude zadovoljna. A na taj se zvuk nikako ne možeš priviknuti. Divna je nagrada za trud jedan pogled na spokojno lice bebe koja spava. Kao da kaže: "Ja niakda nisam plakala i baš mi je super"

Mislio sam da neću imati vremena za komp i Call of Duty. Kao tata imam dovoljno vremena, ali nedostatak volje. Puno mi je ljepše gledati malog Švrču kako spava nego napucavati noobove.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2007., 09:59   #99
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
Mala je za sada pravi anđeo. Jedino je u ovom trenutku zanima da ima klope i mjesto za spavanje. Pri tom je nimalo ne zanima koje je to mjesto. Jučer smo je morali buditi da malo pojede, što je rezultiralo općim nezadovoljstvom. Dobio sam i nekoliko aperkata i krošea zbog nedovoljno savršenog položaja za podrigivanje.

Mami svaka čast kako se bori sa ovim terminatorom. Mislim da se beba nikada niti ne najede kako treba već se samo umori i malo odrijema.

Ja sam došao na posao da se malo odmorim. Već mi fali. Sada smo već pohvatali što joj treba da beba bude zadovoljna. Nije bilo posebno teško jer smo imali lijep poticaj u njenom dernjanju. Uz takav zvuk se roditelji brzo nauče sve što bebi treba da bude zadovoljna. A na taj se zvuk nikako ne možeš priviknuti. Divna je nagrada za trud jedan pogled na spokojno lice bebe koja spava. Kao da kaže: "Ja niakda nisam plakala i baš mi je super"

Mislio sam da neću imati vremena za komp i Call of Duty. Kao tata imam dovoljno vremena, ali nedostatak volje. Puno mi je ljepše gledati malog Švrču kako spava nego napucavati noobove.
Izravan report sa "bojisnice".
Tak je bilo otprilike i sa mnom kad sam dobio sestre i brata i to sva tri puta. Stalno su me budili, nije ih bilo briga dal po noci ili prek dana. Meni najdraze razdoblje je bilo kad su pocinjali hodat, pa se smiju sami sebi sto su uspjeli, ma vidjet ces

Jos jednom cestitke.
Staro 11.09.2007., 13:48   #100
Crash
Premium
Moj komp

Crash's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Cestitke i od mene Rak!!!
Crash je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas