|
![]() |
#91 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Sorry zbog zakašnjenja ![]() Čestitke!
![]() |
#92 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#98 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Mala je za sada pravi anđeo. Jedino je u ovom trenutku zanima da ima klope i mjesto za spavanje. Pri tom je nimalo ne zanima koje je to mjesto. Jučer smo je morali buditi da malo pojede, što je rezultiralo općim nezadovoljstvom. Dobio sam i nekoliko aperkata i krošea zbog nedovoljno savršenog položaja za podrigivanje. Mami svaka čast kako se bori sa ovim terminatorom. Mislim da se beba nikada niti ne najede kako treba već se samo umori i malo odrijema. Ja sam došao na posao da se malo odmorim. Već mi fali. Sada smo već pohvatali što joj treba da beba bude zadovoljna. Nije bilo posebno teško jer smo imali lijep poticaj u njenom dernjanju. Uz takav zvuk se roditelji brzo nauče sve što bebi treba da bude zadovoljna. A na taj se zvuk nikako ne možeš priviknuti. Divna je nagrada za trud jedan pogled na spokojno lice bebe koja spava. Kao da kaže: "Ja niakda nisam plakala i baš mi je super" Mislio sam da neću imati vremena za komp i Call of Duty. Kao tata imam dovoljno vremena, ali nedostatak volje. Puno mi je ljepše gledati malog Švrču kako spava nego napucavati noobove.
![]() |
#99 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Tak je bilo otprilike i sa mnom kad sam dobio sestre i brata i to sva tri puta. Stalno su me budili, nije ih bilo briga dal po noci ili prek dana. Meni najdraze razdoblje je bilo kad su pocinjali hodat, pa se smiju sami sebi sto su uspjeli, ma vidjet ces ![]() Jos jednom cestitke.
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Cestitke i od mene Rak!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas