|
![]() |
#91 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
|
Meni se čini da su sve cure tvoj tip! ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#94 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Hostese - primjetil i to je to. Kaj se ima za pogledat: Melcomp - vitrina s hardverajem - niš posebno niti pametno. Feniks - 2 dobra kučišta za server - RAK dobil " woody " na pol razgledavanja istih, ja se razoćaral kaj to ni za moju kantu ( čitaj džep ) Ostatak Info-a je jad i čemer. Da sam moral platiti 40 Kn ulaznicu jeba* bi mater organizatoru, ovak sem z RAK-om i pajdašem pil pivu i zaključil da poćinjem skupljati 1,5 k Eura za Hannover 2004 - pa kud puklo da puklo, a vi se patite na " Info " sajmu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Bio sam lani na infu, ove godine najvjerojatnije nejdem, a slijedeće sigurno nejdem ![]() Iliti svake godine sve gore i sve skuplje.
![]() |
#96 |
Premium
|
Info=ne tjeraj me da idem.
![]() |
#97 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#98 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
idem sutra oko 3
idem sutra oko 3 sigurno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
bacc. ing. comp.
|
ja idem sutra oko 2 ili 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
|
Imam blagi osječaj da je ovaj Info svake godine sve gori i gori... Pitaj boga kud to vodi... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Ekspert iz sjene ...
|
Kud to vodi .... ![]() U BiH da vidim nove tehnologije, jerbo će prije biti tamo nego kod nas ![]() Nisam videl niti AMD 64, niti P4 EE, ali sam vidil Ati 9800 XT u vitrini ![]() Ma velim vam deca - preko puta velesajma je pečenjara - ocijena 3+ do -4. TAm fino otiđite i zabava je zagarantirana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam danas bil na ZV-u ali samo na Interliberu...spizdili žena i ja kakvih 700 krznatih ![]() I nije mi žao ni lipe. Na Info tak i tak moram skočit u subotu,eventualno budem pogledal nekakve slušalice sa mic. za Skype... |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
|
Na što ste potrošili 700 krznenih?
![]() |
#104 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() Platio sam knjigu od 380 stranica 90 kn dok me u algoritmu najjeftinija i sa svega 200 stranica koštala 250 kn.
![]() |
![]() |
#106 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Tak da i nije bio neki gušt I kad solidno znaš jezik moraš imat riječnik pored...ma odustao sam ![]() A još mi je domicilni jezik pol života bio njemački... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
![]() btw,nebum isel na info.....medvedi se moraju spremati za hibernaciju!jel,daleeeko je proljece...a onda bum tek dobil jest ..onak za praf! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
(°_°)
|
Evo bio sam danas na infu, i sveukupni dojam je da za tih 20kn sam mogo radije popit 2 pive u bircu... Pa taj faking sajam je gori i gori svake godine... Jedino sta se isplati pogledat su hostese ![]()
![]() |
#109 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#110 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Najgore je kad naletiš na neki sleng pa bleneš...ništ ti nije jasno. Pričao sam jedamput na SFERI sa tipom koji prevodi-i oni moraju malo-malo blenut u rječnik... ![]() Tak da sam odustao. Meni je čitanje gušt-a ovo je bio sado-mazo doživljaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
OK Herr Jelc na tebi je da prevedeš običnim smrtnicima! P.S. Ja sam sad došell doma ne prveč trezab tak da sad vrlim ak bum u dtanju vustat se vu 10 vuri da bi bil vu 11 na velesajmu onda bum došel ak ne onda bi ja lepo molil da neki sledeći sastanak ne bu vu subotu c jutro zato kaj ja to shvaćam ko jutro za treženenje ( jebi ga to vam je tak kad studirate pravo i još ste jedan od egzotika tam)-> Running Wld, Therion, Moonspell. Motorhead, Maiden, Metallica pa si sad vi mislite kak zgledam! P.P.S Ak sam nekaj napsial kaj nisam trebak molim da oprostite i opravdate to z povelkom količinom alkohola! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit:spravljanje tip felera!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 15.11.2003. u 05:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Moram prestat jer mi več sline cure.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
"opravdate to z povelkom količinom alkohola!" Opravdam ti to alkoholom, mislim da si dosta popio ![]() Imam samo jedan komentar: ISUUUUSE ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Super Moderators
|
Evo-ja bio danas. Čak se i isplatilo ![]() ![]() ![]() Gosti su se uvrijedili kaj nisam bio dimeka i brzo otišli:burn: Ono-kaj nije rekel da ide na Info...i mi bi išli...a-ha...ziher... Vidio sam "Osječku podružnicu",čak smo malo i trgovali, popili Tor i ja koju žuju... I vidio sam onaj Autronicov komp ![]() Bože dragi-pa ja sam za njih picajzla ![]() Ko da je malo dijete slagalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||||||||||
Moderator
|
Pa nismo zbrisali, nego je bila u pitanju trgovina hardveraja pa smo zato pozurili. Poslje smo dosli ponovo i detaljnije pregledali sajam, malo slikali hostese ![]() BTW Tor, jel radi hdd?
![]() |
![]() |
#118 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Radi ram ko cura, hvala na zuji. ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ajd-glavno da sve radi. Jesi kupio sve kaj si htio? |
|
![]() |
![]() |
|