|
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja znam lika koji je bio treći ili drugi na svijetu u toj igri (sad ne znam koji je). |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Tek sam sada poceo igrati Company of heroes(ne pricam o novoj verziji),pa me zanima koji mi patch treba? Vidim da ima do verzije 2.x ali ima 2Gb pa mislim da to nema smisla. PAtch do v1.7 je ok,sta vi mislite?
![]() |
#95 |
Neradnik
|
Ovako,jel netko ubacivao custom mape u igru ,nasao sam par ali mi kaze da moram dodat -dev u shortcut i tako pokrenuti,moze mala pomoc oko toga. Mapu sam ubacio sad mi je jos samo problem sa pokretanjem. Evo tocno sta pise. Extract "BlueRiver Island" folder to ...THQ\Company of Heroes\WW2\Data\Scenarios\mp - Start the game in Dev mode (add a -dev to a shortcut in your game folder) |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Inquisitor DeathWatch
|
desni klik ----> properties ---> target i samo dodas na kraju -dev sa jednim razmakom, -->
ovako nekako to treba izgledat "E:\TMP\Games\COH\COH.exe" -dev (trenutno sam na drugom kompu, pa nemam COH ovdje pa sad neznam dali je coh.exe ali to je nebitno.) Makar mislim da je sa jednim od novijih patcheva to rijeseno da vise nemoras pisati -dev, Citiraj:
ovako nekako to treba izgledat "E:\TMP\Games\COH\COH.exe" -dev (trenutno sam na drugom kompu, pa nemam COH ovdje pa sad neznam dali je coh.exe ali to je nebitno.) Makar mislim da je sa jednim od novijih patcheva to rijeseno da vise nemoras pisati -dev,
![]() |
![]() |
#97 |
Neradnik
|
Tnx sve radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas