|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
lol. lacy. lol... haha... ovaaaj... napiši mi pliz PM KAKO se radi firefox.bat, KAKO u njega to upišem, što mi sve ono znači kada u cmd-u napišem start/? (jer čak sam u to i ušla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Dok je jos svjez (ima default ime) upises firefox.bat pita te da li si sigurna sto naravno jesi. Onda desni klik na njega opet i izaberes edit i tamo upises onaj red: Start /max "ladybug" "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" Samo da znas da sam specijalno zbog tebe koristio Windows Explorer (Win+E)! ![]() Ja sam taj start koristio za promjenu priority-a a ovo sam probao bas sa total commanderom i radi, nadam ce da ce i sa FF. Jedino jos da naidjem do tebe ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
|
![]() Čak sam i skužila, al nije radilo. Btw. ne znam zašto moram napisati Ladybug, nije mi to ime accounta na kompu ni išta, probala sam staviti i Ivanchica, ime acounta, te sam promijenila path jer mi je Ffox instaliran na F-u, no ništa... kad dabl kliknem na firefox.bat fajl otvara mi cmd prozor koji se odmah sam zatvori, a onda otvara browser prozore u ustaljenom, minimized obliku. Ma, super. Mind of her own, ovaj moj komp... Jbg, ipak si bezveze išao koristit Win ![]() EDIT: e, sad sam skužila da mi otvara maximized prozor, ali tek nakon što kliknem na njega, pa on otvori run prozor na sekundu, pa tek onda otvori browser. U redu mi piše: Start /max "Ivanchica" "F:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" WooHoo |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
To ladybug sam stavio fore radi ![]() Probaj otici u cmd, pa sa cd u folder gdje je FF i tamo napisati start /max firefox
![]() |
#95 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U properties shortcuta stavi da se pokreće u maximized modu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
jel se moze namjestit da mi odredeni file ype sprema u odredeni folder , i tak za par vrsta fajlova ? kuzite kaj mislim .. da nemoram stalnop rebacivat kad recimo skinem neki filmic i sad moram to u my videos .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |||
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Rise from death ![]() Da li ima neka finta u Firefoxu da npr. označim neki link koji je napisan na nekoj web stranici i umjesto da ga kopiram, pa u adress bar, pa enter itd. nego onak fino neki Ctrl(+Alt)+nekaj, pa da mi se otvori u novom tabu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
EMP moderator
|
Stisni srednjom tipkom miša na njega... : lol2 :
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
EMP moderator
|
Mangupi jedni... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
9 tabova otvorenih (nikad ni vise niti manje) otvaram novi, prazan tab i firefox se svaki put srusi...ima netko slicna iskustva? sve si mislim da je to zbog tab overflow scrollbara osim toga nikakvih problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
EMP moderator
|
Kad listam PCE forum nakon dužeg vremena, znam imat i preko 30 tabova u 5 redova, nikad se nije srušio, ali zato svaki otprilike peti pokušaj uploadanja na ImageShack završi rušenjem i to samo na ImageShack, ostalo je OK. To mi još nije jasno zašto jer mi se događalo i na svim starijim verzijama Firefoxa, drugoj ploči itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Jel netko imao još od vas problem da mu FF nije htio nakon nekog vremena save-at slike sa neta? Ono kada ideš "save image as..." ? Velim mu da to tutne na desktop (ili di god drugdje) i neće, nema slike ![]() Glupi program, da program glupi, da glupi ![]()
![]() |
#110 |
EMP moderator
|
Pa jesi li ga deinstalirao i počistio kak sam ti rekao i ponovo instalirao?
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|