|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: Dudek. 22.09.2006. u 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
@Gorki - sistem polegnutih kabela @Costa - racunalo iz brodske strojarnice @BrunoZG - nikada nisam vidio vise kablova, i jos pogotovo tako uredno provucenih kuda god mogu. Mislim da je nadmasio i T-Breda, ali T-Bredova rupa izvedena djetlicem jednostavno plijeni paznju. @Lucky Strike - sto ti je ono desno dolje u kucistu, motoric od ves masine? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
"""It's Toasted"""
Datum registracije: Aug 2006
|
ono dolje je ključanica od južine, s tim palim komp, sam dam kontakta: cheers2 ima negdje tema s jednom slikom o tome
![]() |
#94 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
BrunoZg.... ovaj vent za ispuh na pozadini kučišta je 80mm, je li rupa na kučištu predviđena za manji vent? Inače ja sam mislio da je moja situacija u kučištu jaka, a ono ispala mala beba u odnosu na npr trafostanicu ili tvoje. Premašiti će mo "Žderonje" Eh da BrunoZG, kakav ti je to kuler na grafulji? Izgleda kao 100%Al Zalman (zar to postoji?). |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Cooler je ARTIC COOLING FREEZER 64 PRO a otraga je rupa za 80mm vent i vent je 80mm(jedino sam porezao sve plehiće da ne šušti zrak). svi ventovi su spojeni na potenciometre, koji nisu vidljivi na sličici al neke njiihove žićice jesu ![]() Upps, tek sad vidim da pitas za GRAFIČKU, to je original cooler od ELSE 760GT, izgleda potpunon isto ko zalman a nema bakrenog dijela, na njemu je elsa naljepnica, mozda i je zalman da je za njih radio neku seriju, ne znam tocno. Citiraj:
__________________ |
![]() |
#100 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ice fishermen se opasno približio konkurenciji, ali ipak izgleda da mu za pobijedu fali još koji CD-ROM ili HDD koji bi to u potpunosti zatvorio ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 22.09.2006. u 14:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mislim da je u Bruna nekakav obican case... ![]() U mene je crni CM Centurion serija I samo sam otpilao rupe za 2x120mm vent (1 unutra 1 vani). Sta ces ne mogu si pomoc to je profesionalna deformacija jos od srednje skole... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Junior Member
|
Je kod mene ja nobičniji case ever power, drzaci za HDD dole dodani iz prastarog AT kucista, tog nije ni bilo. Ima irdu naprijed po defaultu ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
|
![]() |
#107 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Inace prezadovoljan naravno,tiho,HLADNO,stabilno... Evo ti jedan review s kojim se mogu apsolutno sloziti,jer moj voltmetar ne laze ![]() http://www.cluboverclocker.com/revie..._source/ax500/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
mmm...izgleda jako dobro... sad razmisljam dal da uzmem to ili seasonic...a prednost fortrona je kaj ga mogu sutra dobit pa pitam moze li se u kvaliteti usporediti s seasonicom... ![]() ![]() ..jer imam 2 fortrona doma koja su me stvarno iznenadila (ugodno)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
A sto fali tvojem CM-u?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Momci, oftopikarite...Ph03n1x otvori slobodno novi thread pa nek se tamo svade kaj valja a kaj ne ![]() EDIT: Ako ti se da čekati Seasonica, čekaj... ![]()
![]() |
#117 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
A sad se pripremite na nesto stvarno odvratno buahaha! Moja druga konfa u zivotu (P166MMX) i napajanje iz nje, staro oko 10 god, cisceno tek nedavno! Radi jos dan-danas! ![]() ![]() ![]() Ovak je izgledala moja konfa prije cca 2 godine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek se dolaskom Tagana prije godinu dana u meni probudila zelja za sredjivanjem kablova: ![]() Da bi tek odnedavno zabrijo ovak: ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Junior Member
|
kaj će ti 2 ispušna venta na tak malo kompomenti u tom, velikom kučištu? ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
|
Imam viška ventova pa mi je bezveze da stoje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|