|
![]() |
#92 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Osim što dobro izgleda, uz par modifikacija vrtim u njemu overclockiran SLI sistem sa 4 diska s ISTIM temperaturama kao u Stackeru... vrijedi svake kune ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
[QUOTE=Gabre;489204][QUOTE=vex] Citiraj:
Eh, ne može.. ako dignem zvučnik, pošemerit će mi se slika ... Malo je niži od od pozicije sjedenja, a setup-irao sam ih koliko je bilo moguće...bolje ne može, osim ako ih ne stavim usred sobe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#95 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Ima li toga za kupit' u državi Hrvackoj? Jel' ona rupa može pšoslužiti kao 3.5" rupa za floppy (ustvari, tu bih uvalio receiver za iMON daljinac)?
![]() |
![]() |
#96 | |
The Geek Wants Out
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#97 | ||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Sick_boy , daj molim te procitaj PM. Poslah ti PM ima vec par dana. Citiraj:
Jednostavno MORA biti Pizza. Prijatelj je kupio TM Mozart i stvarno kuciste navodi na svakakve uporabne primisli ![]() ' |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Logitech Z-2300 + integralka na matičnoj Stara Philips D8678 linija 2X20W RMS - dosta glasna samo krči za poludit.
![]() |
#100 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
doma: linija sony xxxxxxx (neka oznaka) = 2x240 + 120 W bass Zagreb: ovo http://www.propero.hr/product_info.php?products_id=316
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
vidim puno Sonyja ovdje... evo još malo ![]() onboard SoundStorm (vidim da ima još soundstormaša pa bih bio zahvalan ako se nekome da ovdje naviriti) i Terratec Aureon Fun s/pdifom spojeni na Sony STR-DB798QS, sa pripadajućim floorstandarima SS-MF500 i centrom i stražnjima iz iste serije. telkač isto Sony... i DVD Quadro za 20 kn (doslovno) koji ponekad posluži ![]() ![]() komp je inače pokušaj nekog Media Centra sa GF6600, VL Systems daljincem, MediaPortalom i DVB-T karticom. nije loše, bit će bolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() |
#103 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Šta bih trebao napraviti da mi linija prestane krčati? Zvučnici su ok pa mislim da je problem u pojačalu. Kako da to riješim. Trebam li je otvoriti pa čistiti prašinu ili šta? Ne želim nešto uništiti jer ima sentimentalnu vrijednost.
![]() |
#104 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Sentimentalna vrijednost veliš? Kod mene trenutno skuplja prašinu jedan komplet koji je kupljen 80ih godina kad je naglo došla navala "hifi linija" kako su ih tada zvali ljudi. Period mog prvog razreda osnovne škole, išao sam s ocem u tadašnji gradski magazin kupiti "liniju". Uglavnom, pored svih onih schneider/siemens/sanyo modela koji su koštali dosta i imali uglavnom gramofon/dupli kaz/tuner moj otac se odlučio na Ei Niš NIKOLA TESLA srebrni komplet (koji je bio osjetno skuplji od stranih proizvođača): pojačalo (2*20W), tuner, kazz (koji čak nije imao vrata, nego se kazeta stavljala u mehanizam rukom. Da, da...to su one male srebrne komponente sa prednjom stranom od brušenog aluminija. Rade i dan-danas besprijekorno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raindrops keep fallin'...
|
Nešto se kupovalo/prodavalo pa da napravim update: Od starog ostalo: DVD player:Pioneer 565 A Tuner: Rotel 940 AX+Gorenje FM antena DIY Gainclone pojačalo Ponovio se sa: DIY Seas MS2 sa nekim preinakama + DIY mramorni stalci: http://i11.tinypic.com/3yoxwfb.jpg Za kasne sate AKG K171 slušalice + DIY pojačalo Na kompu je Audigy 2 NX + Altec Lansing 221
![]() |
#107 |
Raindrops keep fallin'...
|
![]() |
#109 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#110 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
bio je u planu i skoro kupljen isto Sonyjev (kad je bal...), SA-WM250. ima dosta dobre rewieve, ljudi su uglavnom oduševljeni. pa se lova razletila, razmišljao nešto o DIY i tak... inače mi fali samo u filmovima, za mjuzu ovi prednji imaju dosta safta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Guest
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
In Car imam DIY kutiju sa 2 suba, kasnije nabacim slike.
![]() |
![]() |
#117 | |
undercover
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#118 |
undercover
|
![]() |
#120 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|