Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.06.2015., 11:54   #91
M.Vlahovic
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
gdje to ima ozon ciscenje za 100kn???

ozona se treba pazit u vecim kolicinama koje su za ubit mirise... ne udisat to.

meni se sonax ili onaj od loctite-a pokazao kao dobra PREVENCIJA, jer to i je samo za prevenciju. nemos ti pustit 10g isti filter i ne spricat to i onda ocekivat cuda da ce sprej napravit kad je isparivac i cijevi puni gofana.
moj auto ima 7 godina i nema mirisa losih. naravno svake godine promjenim filter (aktivni) i izvrtim sprej.

ako vam se klima vec usmrdila kao mnogima nece vam pomoc to nikak nego treba oprat sve. imate i one sprejeve/pjene koje imaju dugu cjevcicu pa gurate to u ventilaciju da pocisti, al nije ni to po meni 100%.

ozon nisam bio al malo reklamiram ne bi li netko prije mene odglumio pokusnog kunića
također sam čitao da taj ozon može uništit gumene dijelove

što točno podrazumijevaš pod aktivni filter?
filter kabine?
ima neki drugi?
M.Vlahovic je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2015., 11:57   #92
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor M.Vlahovic Pregled postova
ozon nisam bio al malo reklamiram ne bi li netko prije mene odglumio pokusnog kunića
što točno podrazumijevaš pod aktivni filter?
filter kabine?
ima neki drugi?
aktivni filter kabine. tako ga zovu. to je onaj sa ugljenom i nekakvih 50ak kn je skuplji, al moje zdravlje je bitnije.

filter me dode 100-150kn (fiesta MK6.5) + 50-80kn sprej za prevenciju i po meni to nije skupo jednom godisnje pogotov sto sam radim servise na autu pa me ne dere nitko.

kolko vidim to ozoniranje je akcijska cijena i totalno je jeftilen IMO. vjerovatno zato sto kod nas to nije krenulo jos i ljudi nemaju pojma o tome. u US je to normalna stvar. to je jedini nacin za doslovce satrat sve bakterije/mirise itd., al ko sto rekoh stime treba znat baratat.
geronimo_2 je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno