Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.08.2009., 15:59   #91
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Ma bravo. Ajmo se svi naoružati noževima i pištoljima i idemo krasti kladionice. Eto jednog kvalitetnog životnog puta... Đizus, i još to preporuči klincu iz osnovne škole.
Pametni moj,sve je to životni put.....ja sam se u svojem poslu donedavno(građevinski strojevi) nagledao ljudi,koji osnovnu školu nisu završili,pa dolaze s 2m€ u kovčezima u ZG kupovat strojeve. Ono šta su meni pričali dok sam bio malo palo je u vodu,uči pa češ uspjet. Zavisi šta je tebi uspijeh,radit cijeli život za pol kredita stana ili auta? Don't think so....ne želim mu davat iluziju koju su meni davai,u kojoj sam živio dugo......do prije par godina. Lova leži primarno u trgovini legalnim putem. Ilegalnim,u svemu.....

Citiraj:
Autor mITZEK jr Pregled postova
trouble-potpis na ovo za zavrsenu skolu ,nije frizerska al djelio sam skolu s njima (fotograf ),uvalio se u automat klub reko aj nes za prvu ruku(vecina zna kroz sto smo ja i obitelj prosli),placa onak solidna ,6k,i eto nije prosla ni godina dana,moj poslovodja je uvidio da zelim,znam i mogu bolje,i eto od 9-10mj. idem u drugi sektor,umrezavat cu i brinut o odrzavanju aparata ,placa ce znatno ic gore,plus pazi sad sluzbeni auto(ima tu i terena SB,OS i tak )a tek mi dvajst ,uglavnom nije mi namjera k.... se,vec samo pokazat da ako ima volje i zelje nebo je granica unatoc cijeloj situaciji...
mislim da bi mitz bio ponosan...
Eto,normalno. Ja nisam imao lak životni put,bio sam dio svog mladog života po buksi,radio sve i svašta....i onda sam se uhlebio u jednu birtiju i na dinamov sjever. Tamo su me ljudi naučili kako ljudi s minimalnim trudom MOGU živjet s solidnih soma jura mjesecno,da spavam do 12 popodne i ružim svaku noć i nikome ne odgovaram. S time da posao nije ilegalan,bar ne kodnas. Ali i dalje preko veza i vezica pokusavam osigurat neki strani posao( u inozemstvu) koji će donosit 5 puta više od sadašnjeg posla,jer nažalost,ja se ne zadovoljavam s malim,nikako. Poanta: zguziti se sa ljudima koji imaju i mogu. Jer ako nemaš njihovu naklonost,nijedan bog nijedna škola ti NE MO GU pomoć(u99% slučajeva,znam i 1% kojem je pomoglo) da se riješiš stereotipa života: žena djete i previše kredita.

Kako koristiti multiquote
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 17.08.2009. u 20:36.
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 17.08.2009., 20:21   #92
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006

Na stranu svi ultra-biznismeni tipa Kerum, Trump sa osnovnom školom. Svi su se oni obogatili polu-legalno ili nelegalno, preko nečije kičme i slično.

-->
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
.i onda sam se uhlebio u jednu birtiju i na dinamov sjever. Tamo su me ljudi naučili kako ljudi s minimalnim trudom MOGU živjet s solidnih soma jura mjesecno,da spavam do 12 popodne i ružim svaku noć i nikome ne odgovaram. S time da posao nije ilegalan,bar ne kodnas. Ali i dalje preko veza i vezica pokusavam osigurat neki strani posao( u inozemstvu) koji će donosit 5 puta više od sadašnjeg posla,jer nažalost,ja se ne zadovoljavam s malim,nikako. Poanta: zguziti se sa ljudima koji imaju i mogu. Jer ako nemaš njihovu naklonost,nijedan bog nijedna škola ti NE MO GU pomoć(u99% slučajeva,znam i 1% kojem je pomoglo) da se riješiš stereotipa života: žena djete i previše kredita.
Mass BS, to je sve što mogu reć, mass BS. Ponekad je važnije imat čist obraz i nisko plaćen legalan posao u struci nego se bavit kriminalom ili mutnim poslovima i da oprostiš guzit se nekim sumnjivim likovima. Ja ti, naprotiv, mogu samo reć, da oni koji su kod nas bili ološ su i ostali ološ - možda jedan od deset takvih ljudi se opametilo pa se bavim nečim plodonosnim. Ali vidiš, ovako kako ti razmišlja većina mladih ljudi (laka lova, brza kola, pi**e oko stola) tako da me ne čudi uopće.

ONT: Ako namjeravaš već na faks tehničke orijentacije (pogotovo FER, FSB i slično) i namjeravaš učit i primit se posla odi u matematičku gimnaziju. Ako si misliš nešto olakšat tinejđerske godine odi u jaču tehničku, samo što će ti poslije na faksu bit teže. Ako misliš studirat nešto drugo, iole teže, odi u opću. Ako misliš poslije na bilo šta drugo lakše poslije srednje (kako Fleks kaže za objesit u kjubiklu) - svejedno ti je.

Problem je u tvojim godinama znat hoćeš li studirat na kraju ili nećeš. U četiri godine srednje čovjek se jako promjeni, pukne te nešto drugo u glavu, odvuče loše društvo, problemi doma, financijska situacija bilo šta (već su ti to spomenuli)...

Ali moraš razumjet da ćeš bez ikakve struke (što ti ni gimnazija neće, na kraju krajeva, ponudit) teško uspjet u životu - i to baš na onaj ispravan način.

Na stranu svi ultra-biznismeni tipa Kerum, Trump sa osnovnom školom. Svi su se oni obogatili polu-legalno ili nelegalno, preko nečije kičme i slično.

Zadnje izmijenjeno od: tutix. 18.08.2009. u 00:33.
tutix je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno