|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
To s kablovima su price za malu djecu, sta ti vrjedi kabel od dva kvadrata kad je unutar pojacala vod debljine cetvrt milimetra, sva pojacala slusam na istim testnim zvucnicima bowersi i tdl-ci, inace ja s te Yamahine cjene iz ducana skidam za po 500-600 kn pa sam sve jedno uzeo pioneera, za kojeg bas i nemogu dobiti takvu cjenu. Sad da uzimam pojacalo uzeo bi nesto tipa T.A.C 34 (cjevas) ili da imam malo vise love onda krel, nekako sam preraso home theater sheme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
In the lab...
|
Citiraj:
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#94 |
Premium
|
DM600 S3 ?, Tesko je ako si ogranicen lovom razmisljat o nekoj pili od zvucnika, najbolje ti je otic u neki ducan i sam poslusati, ako nisi neki audiofrik cak i ti pioneerci bi ti bili oke. EDIT: evo B&W cjenik http://www.sonus-art.com/images/pictures/cjenik_15.pdf |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
previše novaca treba pljunit za dobro ozvučenje a uz Logitech Z5500 mogu dobit dosta dobro. Da mi je bar nać Klipsch. ![]() Njihov najmodel je kako kažu savršen. ![]() A nigdi ga nema osim u USA |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ma nije cijena mjerilo kvalitete... smartguy, aj ako si upućen, preporuči pojačalo za cantone 809... frend ima problema sa odabirom prikladnog pojačala... a bio glup pa nije htio triangle, zbog DIZAJNA...(meni prelijepi) nemoš vjerovat, pa kupi srebrne Cantone, koji neće dobro zvučat sve da ih je spojit na trafo stanicu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#99 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
ma odusta sam od svega i odlučio si uzet ovo: A da nađem te klipsch u kroejši uze bi ih odma. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|