|
![]() |
#91 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
mislim da tu nemas kaj kuziti - jednostavno kretenizam . ponasanje direktno iz kaveza ili sa planine . |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Ljudi ako pročitate malo bolje šta sam napisa onda ćete vidit da je moja pretpostavka da su janje izletili na mene radi splitskih tabli ![]() Inaće su moja iskustva sa dubravom loša. Jednom prilikom sam bia u McDonaldsu u dubravi i pripadnici nacionalne manjine su me poceli vrijeđat i dobacivat mojoj curi... Ocito su bili ljubomorni i nije im se svidilo sta prodavacici kazemo hvala kad nam da sladoled ![]() Bilo je takvih situacija dosta i opcenito sam se u tome kvartu cesto osjeca ugrozen ma koliko to glupo zvucalo. Ono takvi primitivizam u zivotu nisam dozivia... U Zgb je zadnjih 20godina doselilo more ljudi tako da su "fetivi" zagrepcani lagano postali raritet... Hebiga, sve ovo su simptomi velegrada i slažem se s nekim ko je napisa da pod Zagreb priznaje samo uži centar
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
mislim da je u svim gradovima prisutna bagra što sa brda što iz ostalih egzoticnih mjesta (vuk je postar,a lisica naplacuje parking) takve cobane nemozes odgojiti,ali i oni znaju do kuda smiju ici,jos u gradu ima ljudi koji brane zagrebacku cast od takvih ljudi,mozda da si bio s curom 50 m dalje neko bi se digo i razbacao ih po cesti,tako da nebrini frende ima nas purgera puno nije samo centar u igri ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 06.05.2006. u 00:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
The truth is out there!!
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Inace zivim u Dubravi 22 godine i sve sto sam rekao je ono sto znam iz vlastitog iskustva a statistika sama po sebi kaze da u Dubravi i nema bas toliko puno kaznenih djela i prekrsaja. Istina je da puno ljudi u Dubravi imaju odredjeni kontraafinitet prema "strancima" al zbilja su rijetki ispadi te vrste, ustvari nema kvarta gdje te netko nece zbubati ak se pravis grbav ili bahat. Dubrava je kvart kao i svi ostali no moram istaknuti kako smatram da jos uvijek zivi na staroj slavi, nije to sto je nekad bilo, velika vecina "incidenata" je prenapuhana. Otvoreno priznajem da je najbolje zivjeti u nekoj neurbanoj zajednici, dalje od megalopolisa, sela su zakon!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Ako cemo vec spominjati ekipu :P
![]() |
![]() |
#96 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#97 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#99 |
Hejter
|
zaboravio si DRUG ispred Milicajac . |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#102 |
Hejter
|
ako nam ovo zamjeri - onda smo krivi . i dakle da sumiram - Dubrava - the place to be for S D F ( sex drugs and folk ) . ![]() zasto poslije autor topica nije napisao zasto ga zanima moj a i od mnogih drugih voljeni kvart ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Upoznajte u Dubravi Generala Woo-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni je di god dodjem dobro. Nemam nikad frku. Uvjek sam pacifist. Ne provociram, uvjek se nasmijem. Ne trazim frku. Purger sam generacijama i nastojat cu to zadrzat. I onda odem pred skolu i zgrebu mi auto, ma kolko ja pacifist bio. Mislim da mi se to u beču ili ljubljani ili Rimu ili Londonu nebi dogodilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Hejter
|
btw. Woo nije orginal iz Dubrave , tako da ne vidim razlog upoznavanja . meet Iva Jerkovic prije - ona je orginal ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
|
možeš i prljavce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
|
e to ne znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
zippo61_junior
|
Dođem ja u Dubravu pa vam ja i Woo odrepamo nešto(da barem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
OT: Bome ni Prečko više nije kaj je nekad bilo...inače miran i prema meni fin kvart, danas mi je priredil "neugodno" iskustvo... Bome, danas ima svakavih klipana... ![]()
![]() |
#111 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
moje selo je najjace,jebo grad,u split iden samo jer moran u skolu... kod mene se možeš setat u5 ujutro gdje god oces,niko ti nece nista,osim pasa i lisica ![]() I kakvaj je to baza s prodavanjem cigli?
![]() |
#112 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
pa standard fora jos od vremena mog starog ....a mozda i prije da kad si naletio na neku ekipu u kvartu su te pitali.."os kupit ciglu"?to bi ti znacilo jel oces po tikvi tj jel ti se kaci.... ![]() neznam al nekak je mitzek malo cigli kupio bar on tak kaze!a ja mu vjerujem jer kako je receno "zderonje su najveca banda,od njih svi bjeze"!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Nabiju ti ga ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#115 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
I da kupi ciglu dobijes po pi*ki i da je ne kupis opet dobijes po pi*ki, tako da ti nema izbora, ako te pitaju odma znas da si nahebao ![]() Inace kad sam kao mali isao s ekipom u Dubravu u Konscinjsku (kak se vec pise) kupovati pirotehniku, znali su nas opeljesiti, ulete tipa kaj to imas u torbi, ajde vadi van, daj to....usred bijela dana i niko nista ne primijeti, a mi ostanemo uskraceni za nekih 50-100kn. I onda hebem majku njima i pljackanju okolo, glavno je da ih ima 3-4 i face su. Dubrava mi je fakat mijesto za izbjegavati u velikom luku pogotovo u kasne sate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ma dobro, nekad i moram proci kroz nju, ali samo autom da me nemre niko pogoditi ciglom u glavu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
zippo61_junior
|
Al ti razbije staklo na autu |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
zippo61_junior
|
Evo jedne rime od TRAM11,pjesma Lažni frajeri iz albuma Čovječe ne ljuti se, baš za Dubravu-"Nešto nije jasno,molim,ako frajer tako gleda,ako treba netko dobit će i metak bez beda,danas šora i pucnjava poput nekog redosljeda..." Ako si u Comptonu pozdravi Dr.Drea ako ga vidiš |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|