|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Odigrao sam Ragnarok. Igra je teško woke smeće. Šteta što su zeznuli priču. Prvi dio je bio odličan, za ovo nemam puno toga lijepo za reći. Akcija je odlična, level dizajn sjajan, to je to. Tempo igre užasan, priča ispod svake razine, kraj kao iz sapunice. Muški likovi ružni, jadni i nesposobni, žene ružne, pametne, bez greške sve znaju, stalno objašnjavaju muškarcima što trebaju radit. U igri se pojavljuje pričajuća vjeverica koje daje sporedne misije Kratosu ![]() Tko je pisao ovo, a još više, tko je ovo odobrio ne bi trebao više se približiti niti jednoj igri. Hvala Bogu imamo stare igre! |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ragnarok je dostojan nasljednik prethodnika i za mene kojeg je grcka i nordijska mitologija oduvijek fascinirala, bilo mi je gust svaka minuta provedena u igri. Prosao main i sve sidequestove u jednom dahu. Zivciralo me malo nemogucnost preskakanja svih filmica u pocetku ali kad prihvatis i pratis igra dobiva dodatno na dubini i produbljuje pricu. Sto se price tice nemam prigovora, mene je zajebavao cudan bug sa Xbox kontrolerom koji se svako malo otpajao - random. Ostalo - nemam nista negativno za reci samo pozitiva. Po meni preporuka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Odigrao Ragnarok...malo me smorio dužinom jer nema praznog hoda nego više manje jednolično nabijanje po gamepadu i horde bossova, ali na kraju se sve posložilo sa pričom i dobrim osjećajem postignuća. U kombinaciji sa prvim dijelom odlično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
na djelove užasno dosadna, i djelovi s atreusom te woke agenda su mi pokvarili dojam, ali ga je valhalla itekako popravila,. sve u svemu gow 2018+ragnarok i vallhala 11/10.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|