|
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Combo Metroa i Stalkera s slobodnim dev-ovima da naprave što hoće. Mora da valja, jako!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#97 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kad bude, bude... Bitno da bude kao prva 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Uf...moram priznat da mi ne zvuci dobro...imam feeling da metro pretvaraju u fallout....veca bi mi bila fora da imam slobodu na svakoj stanici izaci na povrsinu i njuskat okolo nego ovako....mislim da u tome i je bit serijala: zivot u metrou zbog nemogucnosti zivota na povrsini....:razocaran Btw. procitao knjigu 2033 prije mjesec dana i sad opez prelazim i 2033 i LL. Bolji mi je 2033.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
je ali vidis da nemozes vani prezivjeti dulje od 20-30 sekundi bez maske a filteri za masku se rijetko nađu i kad se nađu kratko traju, a oni odjednom totalno van izlaze....nebi islo....s tim da mi se cini da to i sam Arytiom kaže u dnevniku da su ti filteri cesto neispravni i da su totalna lutrija koliko ce drzati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Exodus će imati radnju od godinu i plus dana. Mene više brine to što je knjiga 2035 zadnja i priča završava. Nadam se da to neće biti i sa igrom. Tj. može priča kao priča završiti cannonical, ali neka šire svijet taj. Novela dodatnih ima ko dreka, šteta što sa ruskog i poljskog nisu prevedene... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Jao ne budi pesimističan! Ovo im je sve taktika, kako ne vidiš!?...Prvo su bile dvije linearne igre 2033 i LL, sad ovaj exodus nešto ko polu linearno i onda ne preostaje im ništa drugo nego...stalker 2 :-) Sad će zaradit masu para. Mikrosoft će ih još malo pogurat i otkupit će licencu za stalkera. :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Premium
|
Ako će microsoft to uzeti, definitivna propast im je sljedeća na repertoaru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Malo će falit tih zatvorenih metro prostora, ali istovremeno se veselim i otvorenijim prostranstvima. Neće biti klasični OW. Ono što sam do sad vidio i pročitao lajkam. Vjerujem da će biti više nego dobro.
![]() |
#109 |
Antimićanin
|
Neće falit cijevi i tunela, bez brige ![]() ![]() Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Premium
|
Samo se nadam nekoj normalnoj cijeni iskreno odmah u startu, mislio sam ga kupiti odmah, ali neću dati preko 300kn za igru sigurno. Do 50EUR max. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Antimićanin
|
Ja je preoredram koliko god da košta ![]() I to samo zato da 4A Games dobije pare od mene, ne za tu igru nego za sve dobro kaj su napravili da su me usrećili ranije ![]() 70 eura, 70 eura... nebitno. Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
A kad se pogledaju naslovi unazad par godina nece biti ludi i staviti 50 evra. Barem 55-60 mininalno. Jos ako utuku sta (a tuku vec) u najave i hype (reklame mozda)... Uz to imaju dva odlicna nastavka iza sebe pa gledaj na to kao novi nastavak batrlefielda po pitanju price rangea ![]() Nema dzabe, em graficke za 800 evra em igre kao jedno nocenje na jadranu ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Premium
|
Ima, ima ![]() Igralo se bude svakako, vidjeti ćemo samo kako skupo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Kad je izlazio Last Light, koštao je 39 eura pre-order s time da je dao puškomitraljez i onu automatsku sačmaricu kao bonus. Redux je na preorderu koštao 30 eura ali svi koji su imali u library na Steamu 2033 i LL su dobili za 18 eura čini mi se... ne sjećam se sad svega točno. No, jedna zanimljivost. Obje igre imale su 2 kraja: 2033 - bad ending je cannonical (good ending nije) LL - good ending je cannonical (logično, Artyom i dalje piči) Ko zna kako će sada Exodus biti koncepiran. Mislim da će biti puno više collectablesa u igri. U LL su bili samo dnevnici, a u 2033 su bili MGRovi. Ovdje bi moglo biti svega, Far Cry style... Sent from Mobara |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Antimićanin
|
Ne kažem da je to loše. Kažem da bi se to moglo tako raširiti. Ni jedna igra od 2013 do sada koju sam igrao, a da je FPS i iz AAA naslova, sve i jedna je imala ta collectables sranja. Imati će i Exodus. No nadam se ne u baš tolikoj mjeri. Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Antimićanin
|
Metro do sada nije imao Collectablese i side misije da bi se umjetno napunio gameplay. Igre i priča su bile poprilično straightforward. Mogao si odraditi nešto usput kratko, za dobiti moral point ili koji MGR, ali ništa tipa Vičer3 "odi tamo na drugi kraj galaksije i donesi levo jaje od stršljena". Tipa u 2033, pustiti onu kazetu na krovu ili u LL pucat u one štakore da malom onom vratiš medu plišanog ![]() Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|