|
![]() |
#91 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Mislim fakat, recimo da mi je c25 bio cca 10 puta bolji telefon. Kaj se Nokie tice, moja supruga je imala 8210 do prije mjesec dana. Tad se nekaj sjebalo - telefon odjednom izgubi recepciju pri slanju poruke/razgovoru, i mora se ugasit/upalit da bi ponovo primio signal. Uglavnom, neupotrebljivo. Ja ju pokusavam razuvjerit, al bojim se da ce se 8310 naci ispod bora za bozic (oce ona i t68i, ali djed mraz neda pare, mamicu mu jebem) A ja sretno skakucem okolo s c45. FUJ! (I tolko o tome o jednakosti u braku) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Inace, sad GD67 na akciji, moze se dobiti za 2300kn u nekom ducanu (mislim da se zove "Lakoća komunikacije") u King Crossu. Pa ako netko hoce jeftin, a dobar mobitel, sa kolor ekranom, zna sta da trazi. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 | |
....?
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
a kaj bi ti IrDA, GPRS, MMS ? to je mob koji kosta max 800 kn .... ako fakat oces dodatne opcije morat ces izdvojit bar duplo toliko .. zato ... ![]() da tipke istina preblizu su ... al zato imas mob malenih dimenzija sto je meni najvaznija osobina .. ( ok ima ih jos, ali ..... ) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
ah sad.... mogao bi imati barem malo više opcija...
![]() |
#95 | ||||||||
Senior Member
Datum registracije: Nov 2001
|
HM da, barem da zna pjevati, ili da ti ujutro skuva kavu!? ![]() Ajd ljepo, onako iskreno, kažite ljudi koliko u stvari vi koristite sve te opcije (SMS nije opcija ![]() Pozivi, poruke, sat budilica, po koji put igra i wap, ali rjetko, ostalo skoro pa nikad!!! Pa što će mi onda mobitel sa 2miliona funkcija koje ću koristit jednom ili nijednom!? AaaAAaaa znam, ma to je da mogu reći frendu da mi mobać može ovo, ono i još puno više od njegovog moba. Dat 300,500,ili više novaca za svoj ego. Moj je bolji od tvoga ![]() ![]() Ma ajde ljudi nismo djeca!!!
![]() |
![]() |
#96 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Što koristim osim za razgovore i SMS (mrzim ga)? Evo: kalkulator, sat sa budilicom (na ruci me smeta), podsjetnik, bilješke, irda, diktafon, vibra (to je jako bitna funkcija), memoriju telefona, hands free, countdown alarm. Ove dvije zadnje ne svaki dan ali dovoljno često. Druge gotovo ni nema. Ne koristim: Wap, valutni pretvarač, glasovno biranje. Sada imam Siemens ME45, a prije Ericsson R320. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
![]() A memoriju koristiš za što? Ako misliš tel brojeva, onda je to isto osnovna funkcija! koliko često koristiš irda? Poanta cjele priče je bila da ekipa kupuje mobitele samo zato što imaju gomilu funkcija. Pola ljudi uopće nezna, i ne upotrebljava pola tih fukcija, ali nema veze, glavno da mogu reći da im mobitel podržava to i to ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#98 | |
Premium
|
Citiraj:
Tocno tako. Kod djece to ide moj tata je jaci od tvojeg. U pubertetu moj je veci od tvojeg (ta usporedjivanja ostanu kroz cijeli zivot, iako ne direktna). U odrasloj dobi moj je auto skuplji, brzi, jaci, veci od tvojeg. A kako danas mobitele imaju svi, i djeca i odrasli, svi se k*rce opcijama i mobitelima, a mnogi od njih ne znaju sta ej IrDa, kako radi, kako ju konfigurirati. Naravno da ima ljudi kojima mnoge te funkcije trebaju, ali ja osobno znam vrlo malo ljudi koji koriste npr. IrDu. Jer bas za ta primjer je potrebno imat i laptop. (iako sam ja koristio IrDa port i na stolnom racunalu, ali to je iznimka koja potvrdjuje pravilo) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
ME 45 ima 350 kb memorije koja stane u njega. Dakle mogu spremiti *.zip u njega. Naravno da to prebacacujem preko irda. Tako sve koristim svaki dan. Ne da mi se pisati poruke i kontakte preko gumica. Radije preko kompa. Što mislite, da li ja znam konfigurirati irda i znam li čemu služi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Somewhere around Barstow
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Po meni telefon obavezno mora imati: vibro, wap, kalendar, sat s budilicom, ... ![]()
![]() |
#105 | |
..
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Feldwebel
|
Nekada mi je bio dovoljan i mob koji je od funkcija imao imenik i poziv. Sada se jednostavno ne želim odreči onoga što je bilo praktično. Sigurno da bi i ja mogao bez irda. Mogao bi i bez mobitela. Svi to mogu. Ali zašto se odreči kada ti olakšava život. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Registered User
|
Nokia
imam je već skoro 5 godina,dobru staru 5110 i mogu vam reći da baterija traje još oko 4 dana
![]() |
#110 | |||||||||
Senior Member
|
Re: Nokia
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#112 | |||||||||
Senior Member
|
Re: Re: Re: Nokia
Citiraj:
A dobro se iskazala i u borbi prsa u prsa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#114 | |||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#115 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Imo sam neko Sonyevo smece, J70 il tako nesto. Cigla i po, al je bila dobra za samobranu ![]() Sad imam Alcatel 511, nije los, ,moj je malo doso raskliman i tipke (onaj function joystick) su laganini u kurcu, pa ne znam dal ad odem u ducan trazit servis il zamjenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Siemens uber alles
Siemensa u kući jedan 2020 na policu, 4010 za šetnje po svim sobama, pa onda i mob mora biti Siemens. Tako da imam C35i i M35i. Da, da stari, smeće, ... ali meni služe bez greške. Lijepo imam sve: data kabl (sam si preflasham, ubacim jezik kada ce neka nova verzija od ove 25 da se odjebe onaj "%English", slušalice za auto, dva punjača ako jedan crkne, ... ) Mislim telefon služi svrsi javiš se poklopiš, pošalješ SMS, primiš SMS. MMS ili kako se zove, majke Vam a koliko ljudi poznate da imaju te mobove da im mošete slati te MMSove? Dvojicu ili možda čak i četvoricu ako znate i one sa reklama. Ako Vam treba nešto za mobitel (ne mobitel njih ne drže) znači kablovi, baterije, korice onda pravac www.gsmdiskont.com tamo je sve skoro za badava. DataCabel za Siemens 25/35/45/... je origigi nekig 350,00 kn kod lopova u Chipoteci nekih 260,00 kn tamo sam gaplatio 71,00 kn ili 1000 mAh Li-ion baterija 172,00kn !!!!! Ono staro origigi govance od 500 mAh Ni-MH dođe samo 300,00 kn u Siemensu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
..
|
Re: Siemens uber alles
Citiraj:
hvala na web adresi...da li se kod njih moze doci i kupiti ili samo web? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
..
|
Re: Naravno da može
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Nemam ti ja ništa s njima. Ja sam njima istro što i ti (deveta kisela voda ili ti preklanjski snijeg). Taj sam dučan našao tražeći po webu najpovolniju cijenu za Siemens data-link cabel. Da ne bi ispalo kako ja imam taj dućan pa se tu sada mukte reklamiram. Dakle ja s njima nemam ništa osim što tamo kupujem sitnice za mob.:clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|