|
![]() |
#91 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
definitivno Golden Axe,3D Wolf. još ih rado poigram nekad. Ali ako idemo malo dalje, onda Pacman i neki Brick Wall koji sam igrao na one štampane kartice, ne mogu se sjetiti kako se zove.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
editor in chief
Datum registracije: Sep 2005
|
Eh..sjecam se dana kada smo isli po novi C-64 sa diskovnim pogonom.. ![]() ![]() Igralo se - Defender of the Crown (moj prvi susret sa strategijom), Pitstop, Donald Duck, Boulder Dash, a u dvoje sam imao Rugby World Coup, pa Indyana Jones, Robocop, Batman.. ![]() ![]() Onda me starci upisali u informaticku skolu, tamo sam upoznao 286-icu i Dove, Blues Brothers, Golden Axe, Wolfenstein, Doom.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Bruce Lee
Datum registracije: Apr 2007
|
da...quarantine...ti si lik u taksiju..mjesto radnje-ogroman grad u kojem je vlada pustila drogu u vodu te su svi ljudi poludili...ti vozis taksi..skupljas ljude i novce pa nadogradujes auto sa puskama,raketama...ma joj...kakvo remek djelo!!grafika za to vrijeme jako kompleksna i opaka...! |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
ja sam obožavao one igre za nitendo kaj su se pištoljom igrale..prebrutalno..patke ![]() Meni naj igre Contra,double dragon, super mario 1, neki motorići 2d moš si sam napraviti stazu..pa sam igrao rambo konzolu i to je bilo predobro..To su bile IGRE, a ovo danas su IGRICE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sve emulatore skidam ovdje http://www.emulator-zone.com/ A od igrica stalno sam picio Super Mario,đuku 3d,warcraft 2 i naravno RAMBO konzolu ahhh kada se sjetim tih igrica jedno 100 komada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Kod mene tetris i super mario prve koje sam zagirao takoder nesmijem zaboraviti fliper ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
c64 - Pirates , Elite, Rambo, Infiltration, Great Escape , Operation Wolf i jos dosta njih... pc - Warcraft 2, Duke Nukem 3D i Road Rash ako se netko toga sjeća ![]()
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#102 |
kaj blejiš?
Datum registracije: Mar 2007
|
Princ of persia 1 , Aladin,Vikings,duke'nuke,zelda i super mario ![]() ![]()
![]() |
#104 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A da malo čitaš forum??? ![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=129 Imaš i link za WinUAEHelp pa prouči malo kaj ti sve treba da bi emulator i pokrenuo. Koji bdw radi i pod Vistom. Kickstart ROMove ili igre pod copyrightom ne traži tu po forumu da ne bi bilo ![]() ![]()
![]() |
#105 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Igrao sam vecinu navedenih no zelio bih jos istaknuti: Zeliard, Commander Keen serijal, Prince of Persia 1, F15, UFO, Goblins, Lemmings, Bumpy,Prehistorik,Rick,Operation Wolf... E samo da mi neko da godinu dana djetinjstva da sve ponovno izigram... |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Imaš 20 god. ako studiraš uzmeš si preko praznika mjesec dana povratka u djetinjstvo, a ako radiš uzmeš godišnji. Nije to uopće loše, mada je neke stvari bolje ostaviti u sjećanju. Sad ti možda ne bi bile tako dobre.
![]() |
#108 |
istrijan
Datum registracije: Jan 2007
|
Sega Master system 2 i igrica Alex Kidd (bila je u memoriji konzole), danima sam to igrao, iza nje odmah Sonic prvi nastavak, ima nivoa ko u priči, zadnji je onaj po zraku i na balonu. Bilo je tu još toga: E-swat, Spiderman, Robocop vs. treminator itd... Šta je najbolje tu konzolu imam još negdje u kući, pogledat ću jednog dana da li još radi.
![]() |
#109 | |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
![]() Jeli na PSPu moguce igrati te stare dos igre? edit: nasao - http://psp-news.dcemu.co.uk/pspdosbox.shtml http://www.emuhq.com/idx/161/3917/ar...-10042007.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Svi serijali Sonic-a, Golden Axe 2, Contra, Urban Strike, Mega Turrican , Lost Vikings, Space Harrier, Streets of Rage, Wacky Wheels.... Eh da i Battle City, koliko sam vremena proveo pred ovim game cudom. ![]()
![]() |
#112 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Dečki, ne mogu pokretat te igre na ovom kompu, dok na athlonu 1800 rade normalno. Jel to i drugima tako, možda C2D nepodržava neke prastare setove instrukcija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pogledaj si malo u onom helpu imaš "Data Transfer Amiga <-> PC" Nešto imaš i tu: http://wiki.abime.net/amiga:file_transfer Koji je točan naziv igre?
![]() |
#115 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citam i ne mogu da ne ostavim post....kakav gust... mislim da nitko nije spomenuo cannon foder(ako se tako pise) i syndicate. Green beret je meni bio strava ostao mi u sjecanju,netko ga je gore spomenuo... Pole position,speed king... Ono kada bjezis ono mrezi i popunjavas prosotor u postotcima... Pa grider....dosta mogao bi do sutra... I samo cu reci za kraj SWOS (sensible worl of soccer).
![]() |
#118 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#119 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Jel igrao netko onu Europa...nešto igricu. To je zapravo bio skup igrica, u svakoj si imao neki zadatak, neke od tih su izgledale slično ovom gore ss-u. A Rick Dangerous, Sid Meier's Colonization...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
igre baš iz djetinjstva: C64: gianna sisters i neki ninja zec koji je imao karma sistem bodovanja, ne mogu se sjetiti kako se zove. PC: popularna zmija, pa indy jones, bomberman, mortal kombat 1i2 i lucasartsove avanture |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|