|
![]() |
#92 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
kako mocno! 24km2 ?? jbt pa tamo bi se izgubio .. mi tu po puli i okolici imamo dosta vojnog podrucija koje je zapusteno pa rokamo svako malo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
Humanitarna akcija
Paintball Prijatelji uz potporu Udruge "za novi dan" i Accredo paintball Shop-a organiziraju Humanitarnu akciju pod nazivom "fight cancer with paintball". Akcija će se održati kao Paintball Scenario Game i to 22.11.2009 u vojarni Trstenik u Dugom selu od 10.00 sati. Ukupan prihod od akcije i prodaje kuglica namjenjen je za kupnju lijeka za našega Božu. (pročitaj dopis) Pozivamo Vas da se odazovete u što većem broju i pomognete paintball prijatelju Boži Baraću!!! Prijave i info na broju mobitela 091/ 169 6382 Slaven Stojanac ili na email: info@accredo.hr ![]() Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScrip
![]() |
#97 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pozdrav ekipa... Evo kod mene se skuplja lagano neka ekipica pa bi se malo napucavali ![]() E sad pošto sam totalni noob što se tiće painballa trebao bih malo vašu pomoć... Koji marker? evo naletio sam na ovaj čini mi se zgodan i nekako pristupačan. Sad dalje jel bolje CO2 ili zrak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Spyder MR 1 je dobar marker...samo ako ces imat kundak imat ces malih problema sa ciljanjem...rub maske ce ti lupiti u kundak...inace ti ekpa reže taj kundak http://media.photobucket.com/image/s...spydermr-1.jpg da može normalno ciljati.. što se tiće zrak/co2... sa co2 ces možda više kuglica ispucati nego sa zrakom ali co2 ti nema konstantan pritisak s obzirom da je to tekućina koja se pretvara u plin,također kada je toplije onda raste i pritisak u boci.. zrak ima konstantan pritisak,boca i regulator su skuplji od co2, možes ispucati manje kuglica.. Ako mislis dalje ulagati u opremu (kad tak kupiti elektronski marker) onda definitivno uzeti zrak jer elektronci ne rade na co2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
hustla
|
uzmes obicnu aluminijsku 0.8 l bocu s regulatorom i obican gravitacijski loader za taj marker
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#102 |
hustla
|
da,al ak ides na turnire,neke vikend igre gotovo uvijek ima netko ko renta zrak za nekih 10-20 kn punis cijeli dan
![]() |
#104 |
hustla
|
pa sumnjam da ces kod kuce igrat sam ![]()
![]() |
#108 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Inače, mislim da se vidimo u nedjelju na humanitarnom. Bravo je ove godine malo radio, pa da ne zahrđa.
![]() |
![]() |
#109 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Mislim da me nema ovaj vikend....radim cijeli vikend ![]() Barem cu moc kupit novu grafičku sljedeci mjesec ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo da ja smetam malo opet .D Vidio sam da oko Zg-a ima par paintball klubova.... kako ući u klub, jel treba neko znanje ili može i početnik ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
hustla
|
sve ovisi od kluba do kluba,uci u klub treba puno volje truda,znanja,zalaganja itd...klub ide na natjecanja sto scenario sto speedball,voznja je tipa ko se kom skrpa ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|