|
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Psihološki bi negativno djelovali na narod da se počnu kritizirati. Možda mi tako sada ne mislimo, no svatko tko je spreman priznati svoju grešku u nama podsvjesno izaziva efekt "mlakonja sam" i s vremenom se čovjeku počne gaditi. Malo deep stvari za početak tjedna.
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Bilo bi zanimljivo pitati Bilića kako se osjeća sada nakon nekoliko sezona na klupama klubova u odnosu na start u repki glede znanja i skila. Pa da vidimo dal moze svatko tko je sutnuo loptu peči zanat na repki. |
![]() |
![]() |
#94 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#95 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Zato kaj je gadan ![]() Znači Bilić je od tih još bio po meni najkonkretniji jer je bio normalan prizeman čovjek, bez svih tih novinskih senzacijskih preseravanja, no njegovo trenersko znanje je bilo nula, igra mu je bila spora kontrolirana ljiga i to ga je koštalo otkaza (premda je nekad znao odlično postaviti momčad i super je napravio izmjenu generacije). Dok Štimac, Kovač i slični zgubidani koji će ići poslije njih su sve nekakve ljige koji rade predstave za poginule branitelje i ližu kamenje u Međugorju. Kako bi se ulizali ne znam kome i ne znam zašto. Valjda opet psihologija upravljanja primitivnim mozgovima u HR. "Čim's ti vjern'k i padaš na kolj'na pred spomen'cima, odma si unaš čouk" Ja sam bio navijač. Bilo me briga jel buš se kao trener klanjal poginulim borcima ili buš vjerovao da ćeš u slijedećem životu biti spužva bob. Glupo mi je slušati domoljubne prije tekme, za vrijeme tekme i poslije tekme. Rat je bio prošao i nema smisla tu priču ponavljati tridesetu godinu zaredom. To sve nema veze s nogometom nego je umjetna tvorevina kako bi se zavaralo ljude, ne i prave navijače koji vide kaj se zbiva, i rađe su doma s djecom nego da vrijeme gube na takvu gamad kao što su naši hns-ovci skupa s tim njihovim marionetskim trenerima. Kao rvatnama, jel. Ali i njima gori pod nogama, sve je manje ljudi na tekmama, sve se manje prodaju rekviziti, općenito je fama repke u padu i morat će nešto konkretno napraviti da vrate interes. Tipa otići u Osijek i reći "eto drag' moj' osječanci, sa'će vama Šuker dati dve utakm'ce, s azerbejdžanom i blitvom, napun'te stadiJon i navijajte, vi ste elte grad 'eroj dovominskog rata bla bla truć" i tako po tim manjim sredinama skupljati pare i prodavati navijačke gaće i razvodnjenu pivu. Živo me zanima reakcija ljudi i kako će taktika ići dalje.
#96 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#97 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() Točno u sridu. Potpisujem Nego što će se sada dogoditi? Pobijedit će se na guzove azerbejđan, ako igra ne bude dobra - već će netko na individialnu kvalitetu ili njihovu grešku nešto učakat. Onda kreće orgijanje po medijima, pumpanje atmosfere - vraća se forma, najjači smo kad je najpotrebnije, odlična utkamica, nema nikih problema, sve 5... Sve dok ne dođu nove škotske ili novi meksiko na prvenstvu - kad ne budemo imali nikakvu igru, uigranu formaciju, viziju, plan A, plan B (sve izbornikov posao) - onda kreće izčuđavanje - kako sad to, jao što je izbornik napravio, a takve igrače imamo... Onda na klupu dolazi novi podoban retard tipa jurčića, ivankovića ili neki od neiskusnih vatrenih drito iz kopački I tako u krug svaki put kad se pokaže da je car gol Riba smrdi od glave, naš nogomet (i reprezentaciju, ligu, sudačke organizacije, udruge prvoligaša, županijske saveze) - sve treba počistit - u suprotnom, dugoročno nema kruha od našeg nogometa. Spast ćemo snagom na rang sadašnje bugarske. Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 13.10.2014. u 14:07. |
|
![]() |
![]() |
#98 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() pročitati do sada. Svaka čast! |
|
![]() |
#99 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
tu se slažemo koliko vidim.... -->
Apatija, beznađe vlada među narodom, sve više ljudi kopa po kontenjerima, ostaju bez posla, ne znaju šta će sutra djetetu na stol staviti a kamoli još da ima 100-200 kn za zdrobiti na utakmicu mamićeve Hrvatske na odvratnom Maksimiru a kamoli još da ode do Osijeka u ponedeljak nakon 10-satne šihte. Da nam je njemački standard, lopovi u zatvorima, utakmica Hrvatske u Čačincima bi bila posjećena više nego Nou Camp na derbiju reala i barce. Citiraj:
Nikakve veze nema ovo šta si napisao u kvotanom odlomku, pogotovo rat, jer pomislit ću da si malo priglup i ne znaš da je među PRAVIM navijačima puno branitelja a još više dragovoljaca DR-a. Razlog neodlazaka na utakmice je taj da se HNS gleda kao mamićeva agencija za prodaju igrača, Šuker sluškinja, prije njega onaj fosil Marković---> tu se slažemo koliko vidim.... Apatija, beznađe vlada među narodom, sve više ljudi kopa po kontenjerima, ostaju bez posla, ne znaju šta će sutra djetetu na stol staviti a kamoli još da ima 100-200 kn za zdrobiti na utakmicu mamićeve Hrvatske na odvratnom Maksimiru a kamoli još da ode do Osijeka u ponedeljak nakon 10-satne šihte. Da nam je njemački standard, lopovi u zatvorima, utakmica Hrvatske u Čačincima bi bila posjećena više nego Nou Camp na derbiju reala i barce.
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ok kužim ja, i meni ide na živce međugorje, lizanje oltara, mise ove one. Ali nemoj brate po domovini i domovinskom ratu to nije uredu. Neću ulaziti u polemike, svatko ima svoje mišljenje i ja to poštujem, ali postoji granica dobrog ukusa. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Premium
|
Mene vidis ne smeta ni medjugorje, ni oltari, ni mise. A posebice me ne smetaju domoljubne pjesme. Pa gdje da slusas takve pjesme nego na stadionu i tokom utakmica reprezentacije? Neke vece pobjede se proslavljaju uz takve pjesme, jer unatoc tome sto slusam metal/rock, nece mi nikad pasti na pamet naviti maidene kad sam nabrijan na neku nasu utakmicu. Nema ljudi na stadionima jer ni narod nije toliko glup. Vide ljudi da ove nase boli neka stvar za reprezentaciju, od srne, modrica, rakitica, pa na dalje. Cast izuzecima. Sjetite se 90ih pa sve do Dade Prse. 90ih smo imali i strasnu momcad, no protiv svakoga doma bi igrali takav presing, i toliko bi se trudili momci, da jednostavno nisi mogao otici poslije utakmice doma razocaran. Pa cak i kad se ne bi pobjedilo. Par onih utakmica sto doma nismo pobjedili su uglavnom bili silni nasi promasaji pred suparnickim vratima. Sjetite se dade prse i koliko je srca taj covjek ima. Pa cak i jednog majstora Mikia Rapaica koji nas je sam na prvenstvo odveo. Sta je danas? Imamo igrace u uvjerljivo najjacim i najbogatijim klubovima. No di su ti igraci kad se igra za reprezentaciju? Meni nije problem platiti i otici na utakmicu. No necu. Jer mi vise ni te domoljubne ne pomazu da se malo 'napalim' na utakmicu. Sad su mi i te domoljubne za k, jer inace ih ne slusam. A kad je reprezentacija i okruzenje oko nje takvo kakvo je, zasto da odvojim svog vremena i odem gledati te zgubidane kojima se nije sramota vuci po terenu? Sram ih moze biti. A tu nije kriva ni medjugorska, a ni sinjska gospa. Nije ni thompson, a boga mi ni oltar. Ni milanovic, partizani ili pak pokojni tito/tudjman (odabrati sta god vam odgovara). Krivi su ponajvise igraci. Nakon njih izbornik. A onda i 'onaj' koji je tog izbornika postavio. Na zalost, kovac nije prvi takav. A ocito nece biti ni zadnji. |
![]() |
![]() |
#102 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Gledam baš u dnevniku reportažu o igračima u Vukovaru i jedino što vidim su totalno nezainteresirane face. Nit većina njih zna nešto o tome jer su rođeni u Švicarskoj, Njemačkoj...većinom u to doba, nit ih je puno briga. Moraju biti tamo, a radije bi radili nešto drugo. Meni je glupo što ih se forsira na to. Nek umjesto toga radije idu po zemlji i igraju s lokalnim trećeligašima. Nek se sramote kad ih nakantaju zidar, mljekar, 3 studenta prometa i 6 ekonomista, a možda se i neki takav lokalni talent probije. Kakve koristi imamo što se pojavljuju na eventima, misama i ostalim. Plaćeni su da igraju nogomet i jedino što želim vidjeti u medijima je da igraju nogomet. Gadi mi se i ovo stvaranje brandova od Mandžukića, Modrića i još nekih. Sad su oni bolji od ostalih po nečemu?
#103 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ako ste se istresli (mogo bi ja ali sve ste već rekli, a i ne da mi se ![]() ![]() Po prvi put Kovačevih prvih 11 skoro da ima smisla kako su posloženi, samo Pranjić i Srna smetaju ![]()
#105 |
Premium
|
Lik je imao asistenciju, vise sretnu nego spretnu. Odbila se. Nakon toga ni jednom nije uspio prebaciti pvoga u bloku. Pa daj ono hebote sta se vise sramotis, povuci se vec jednom. Da je otisao prije par godina, pamtili bi ga kao jednog od najvecih. Jer rasturao je ko lud prije. Ali ne, nece se on povuci. I ne shvacam, sta mu je vise potreba da igra uopce? Inace, cesce bi trebali igrati u Osijeku. Dobro igraju, a zadnju dobru utakmicu su takodjer odigrali u Osijeku (Wales). |
![]() |
![]() |
#106 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#108 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Već vidim naslove sutra ..."Atomska Hrvatska", "Velike šanse za medalju u Francuskoj", "Hrvatska se probudila", "Nezaustavljivi" 4:0 protiv Azerbajdžana koji mora mijenjati 2 igrača u 40 minuta jer više ne mogu... ne znam što je smiješnije, protivnik ili sutrašnje naslovnice ![]()
#109 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne sjećam se kad je Srna napravio centaršut, a da nije pogodio odmah prvog igrača do sebe (ili drugog). Sad fino Čopa umjesto statista Mandžukića i Halilovića umjesto Rakitića i gg. Iznimno mi je drago zbog Kramarića i Brozovića ![]()
#110 |
Premium
|
Ma samo treba vidjet koliku dimenziju igre nam daje Kramarić, on mora igrat uz Manđu, jer je tehnički daleko potkovaniji, a trkački je sposoban ko i on. 4-4-2 nam lezi, iako se vezni red jos malo mora probuditi u defanzivnom smislu protiv ozbiljnih ekipa, a ne da se azerbedanski messi sece po sredini terena s loptom.
#111 |
Premium
|
Krama je golgeter kakvog nidmo od Sukera imali, tehnicki nesto slabiji od Dudua (i puno bolji od Mandze), ali u svemu ostalom bolji - brzi, jaci, bolje igra glavom, bolji u duelima i sjajan strijelac. Uglavnom, uz njega ce Dudu manje falit. Mandzo dobro statira ![]() NA poluvremenu Norveska Bugarska 1:1, bih belgija 1:0. Belgija ubija igrom i promasuje zicer svakih par minuta ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 13.10.2014. u 22:11. |
![]() |
![]() |
#112 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#113 |
Premium
|
zalosno ali istinito. A nista, uvijek postoji sansa da se olic ozljedi u prvenstvu ![]()
#114 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
#117 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
penal 5:0 modrich ![]() 6:0 autogol |
![]() |
![]() |
#119 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Oce li itko biti veci ok Kovaca nakon ove tekme...valjda bi i malta ove dobila.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
|
Ajd da mi nekog zgazimo ![]() Iako mi na racku idu podcjenjivanja kod nas, u ovim kvalama bome nije bilo puno napucavanja za sad, izuzev Gibraltara. Ove su i talijani i bugari jedva dobili. Nije atomski nogomet, ali napokon dobra tekma s dobrim sustavom igre i rasporedom igraca na terenu.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|