|
![]() |
#91 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Zvuk je subjektivna stvar, dok god je dobar (lampe ili tranzistori, nema veze, a znanost tu nema utjecaja). S druge strane, oko razlike između dobrog i "telefonskog" zvuka će se uglavnom svi složiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
To je pisalo u Bug-u. A sad kad citam, ovaj doduse krivo motivirani odgovor (ako si krivo procitao moje pitanje) bojim se sljedeceg odgovora jer ide na ruku autoru slicnih razmisljanja iz te zastrasujuce Bug epizode : sweating @Segregator : Ovaj link koji si stavio ima veze sa ovom temom kako? Visoki komercijalista medju slikarima. Mozda nam zelis dati objasnjenje izbora svog korisnickog imena Segregator? ...te kako si u proslom zivotu bio robovlasnik pa si maltretirao danonocno svoje robinje koje je Vladimir oslikavao? ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Cushion-first
|
@Visage: Ah, oprosti, krivo sam opazio, čitajući u letu: ne nisam napisao niti da je gramofon naj beskorisniji. Općenito nisam spominjao gramofone... jednom fonograf, ali ne u tom kontekstu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Nick je nastao negdje 86 ili 87-me na BBS-ovima kad sam se još spajao sa Amigom ![]() Malo PC-kontra-Amiga postova i netko je spomenuo segregaciju (kao, gori sam prema pc-jašima nego KKK prema crncima ili tako nekako). Eto što je sudbina, i ja pocrnio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Premium
|
Citiraj:
Dovraga! Opet si u krivu! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() 2x1W RMS-a. ![]() Da ne izgubimo nit-kad se samo sjetim koliko je onda koštao pošteni Supra modem za Amigu, joj...a sad joj za manje novaca možeš puknut bežičnu karticu u PCMCIA utor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Propali Amigaš
|
Najprije imao supra 2400, pa onda supra 14.4k ![]() Ovaj drugi tako fino radio, a onda jednom odem ja na Info u ZG, vratim se doma, a stara tek što sam ušao "pogodi što se desilo, lupio grom u poštu" (hint:kuća mi je 10m od pošte) Naravno, nisam ga odspojio s linije (što sam inače radio čim bi se maknuo od kuće ![]() Eto više se ne sjećam ni programa s kojim sam se spajao na Carnet dok j jedina veza carnet-ostatak svijeta bio 9600 modem, al mislim da se zvao JRComm ili tako nekako A glede zvuka, moram negdje iskopat Teac 240/2 ili 260/2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() Nije dosta sto je Amigas kad tamo jos i BBS-ovac. Respekt :clap: ![]() Ako si se spajao 86 i 87 onda si to mogao samo na YuBas, odnosno kasnije preimenovanom ALT BBS-u. Prvi domaci BBS jos za vrijeme Yu. Samo, tad se pisalo ime i prezime i nije bilo nickova (hvala bogu) E' di me sad najde. Najbolja info BBS vri'mena i legenda BBS-a Zdravko Blagdan Blagi, ponos domace BBS scene i moj najdrazi Sysop u Fidonet univerzumu. @Tooma : Nemas pojma kakvu info legendu i pionira BBS-a u Splitu imas ![]() @Jelc : Baci oko na 5-ti BBS prema dole : >>>>>>> Ovo nam je jos jedino ostalo u kolektivnijem smislu : >>>>> Ti Mish-a, e' ovaj tjedan obavezno kud puklo da puklo, stavljam Procom, Mustang OLX i cak cu naci i Prolink 14k BBS modem i onog vrimena i idem se logati na ALT, racun ionako jos imam ;-) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Propali Amigaš
|
S obzirom da sam imao priliku raditi i na ovakvim računalima, ipak je moj staž povelik ![]() Doduše, BBS-ovi su nekako više bili zezancija, pa se i ne sjećam točno di sam sve bio registriran, bilo je i dosta opskurnih Amiga BBS-ova, ono, ima čovjek modem, amigu i BBS software i radi svaki dan od 10 naveče do 3 ujutro, lol A bogme su me jednom i kickali sa #amiga.fr, neki židov se osjetio ugrožen mojim nickom jer su njegovi bili u pokretu otpora, bla bla... Da ne spominjem da sam ga i za DAOC malo modificirao |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|