|
![]() |
#91 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Kad budeš koristio bacače plamena poželjet ćeš da ti je auto priključen na cisternu a ne da imaš pišljivi rezervni kanister ![]() To što ti kaže je i meni palo na pamet, ali onda kad realno pogledaš nekakve imaginarne kilometre koje predjes u 2h dok igraš, zapravo ispadne da auto troši posve solidnom brzinom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Dobro kažeš, u biti kada bolje sagledam situaciju ispada da je potrošnja ok. Budem još daošao do tih bacača plamena. Ja polako ali sigurno čisitim sve ikone na mapi da mi ne smetaju, bodu u oči ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() Za scrap napravi ona sranja u strongholdima koja ti skupljaju scrap dok ne igras igru i ono kaj skuplja scrap kad rastumbas neprijateljske aute i bit ces ok. Vecina lokacija nema puno scrapa U olujama imas kutije sa tonom scrapa al ih je riskantno ic uzet ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma rijesavam ja i stronghold nadogradnje, ali volim počistiti mapu do kraja da nema nikakvih ikona pa mi to oduzme tonu vremena. Riješavam ja i te kutije u oluji bez beda. Bitno je da ih grabiš i onda oluja brzo prođe pa ih otvaras na sigurno bez oluje. Do sada sam jednom umro u oluji jer me grom zderao 2 puta u 3 sec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Premium
|
Mad Max
Sad sam ušao u igru i ne radi mi TAB tipka.. A ona mi je vrlo bitna radi prikaza mape. Probao resetirat komp i isto.. Hmmm, možda poslije proradi, ne znam što mu bi.. A uopće nema za namještati te tipke, ili ja ne nalazim.. EDIT: Riješeno. Pročitao sam na forumu od igre (na Steamu) da je to poznati bug, očito se javlja samo ponekad. Riješenje je vrlo jednostavno. Treba uzet kanister iz auta i vratit ga na mjesto. Nakon toga prikaz mape pomoću TAB tipke normalno radi. Djizus, pa nek riješe te dječje bolesti, kao i povremene bugove sa zvukom. Dali vi imate zvuk eksplozije nakon što bacite ono koplje na kojem bude "bomba"? Ja nemam.
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 19.09.2015. u 01:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Premium
|
Tako nekako i meni.. Ali više ju NEčujem, nego što ju čujem ![]() Se priča o kakvom updateu, patchu i slično? |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Premium
|
Moraš donest kanister do košare balona, na njoj je rezervar.. Upravo ovo što se nalazi 5 metara ispred tebe na košari, obrubljeno žutom bojom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Xulos :)
|
Jel mi moze neko printscreenat cijeli folder od mad maxa sa steama da nes usporedim? I koju verziju igre imate 1.0.1.1 ili neku drugu ? Dali "kupljena igra" radi ako se prebaci u steam jer sam sinoc ekšli kupio igru ![]() ![]()
![]() |
#104 |
Premium
|
Evo skoro do kraja upgradevao skillove i odijelo i oružja i sad nemam sta dalje,a nisam dalje došao od prve misije u onoj drugoj utvrdi. Skoro sve istraži u ovih 5-6 područja,a još cca toliko ostalo pa već vidim da ce biti zamorni čistiti bezveze za resursima kad bude sve nadogradeno tj.necu imati volje lootati,mogli su to malo bolje napraviti . @Omerta hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Premium
|
Maxa se relativno brzo moze dovest do kraja sa upgradeom ali poanta je auto. Za odredjene upgrade potrebno je snižavat level neprijatelja na područjima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
CNE @ Verne global DC
Datum registracije: Feb 2015
|
Evo nakon par sati provedenih u wastelandu, moj subjektivni dojam: * igra pati od repetitivnih animacija, tipa budjenje nakon Griffe, postavljanje zapaljenog kanistra kod nekog objective-a, objedovanje, pijenje vode, tankanje goriva i sl.. - nekako mi se cini da vecinom igre ovog tipa imaju taj problem ( Farcry, Watchdogs ), ko da im je tesko ubacit 2 il 3 animacije u game koji ionako ima 30+ GB. * primjetio sam da povremeno ostaju vrhovi raznesenih bacava "levitirati" na mjestu gdje je nekad bila cijela bacva s gorivom. * o optimizaciji ne bih govorio, posto mi hardver guta igru bez problema * side misije ( kampovi, scarecrow instalacije ) - vec vidjen i prezvakan koncept, zapravo imam dojam kao da igram FarCry, samo sta su ovdje promjenjeni likovi, doba radnje i sve sta to povlaci za sobom * ne mogucnost preskakanja drvene ograde, preperka itd itd... ( ozbiljno ?? ) * 6h gameplaya odradjeno, no igra me i dalje drzi, sto ce reci da meni valja unatoc tim sitnicama koje znaju ubadat u oko. * Grafika, wasteland i opcenito atmosfera samog naslova je ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Perestrojka. 21.09.2015. u 21:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
The mighty pirate
|
Došao sam do jednog balona gdje je trebalo raznijeti vrata. Prvo sam kanister s gorivom tražio cca. pola sata. Ka sam raznio vrata, onda nisam mogao preći stepenicu jer nema mogućnosti skakanja, a cijelo vrijeme se u nju zabijam i nikako je preći. Fali mogućnost šuljanja ili neki način da uhvatiš ekipu na prepad. Ovako me uvijek dočeka njih 6-7 i tučnjava se svodi samo na lijevi-desni klik miša, bez ikakvog taktiziranja.
![]() |
#109 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
U biti se slazem s ovim dva post iznad, igra je cp farcrya, ali ne u losem smislu. Neke stvari su iritantne, tipa za neke utrke sam morao downgredjdati autu brzinu da bi mogao sudjelovati, kampovi si skoro pa identicni, a nakon sto se scrap pocne dobivati od njih vise ni to nije muka. Jedan je bio zahtjevan di mi je nakon sto sam ubio warcryera dosla jos tri vala onih crnih i oklopljenih. Sve u svemu, drzi me i gram ju sat do dva dnevno posljednja tri dana, ali nakon sto predem glavnu pricu ne vracam se oslobadanju i rjesavanju kampova. Zasad sam moza trecinu podrucja rijesio 100%, i trenutno sam u borbi protiv scrotusa tj trazim v8 koji je pitaj boga di. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
CNE @ Verne global DC
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
The mighty pirate
|
Krenuo sam i ja rješavati više protivnika na isti način. Ili ih sajlom povlačim ako se mogu dovoljno približiti autom. Tučnjava mi je dosadila, a municije ima premalo da bi je trošio na nekolicinu protivnika.
![]() |
#112 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
CNE @ Verne global DC
|
To je kolut naprijed, nije preskok... tipa dodjes do drvene ograde koja je nit 0.5m visoka i ne mozes ju preskociti, ili ju mozes zaobici ili napraviti kolut naprijed u mjestu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Premium
|
Kakav kolut naprijed, to je druga stvar (izbjegavanje protivnika). To mi je na bočnim tipkama miša. Igra ima skok, koji vam je klinac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#117 |
Premium
|
Mad Max
Da "igra nema skok" ![]() ccc, to je prvo što namjestim u igri, obavezno na SPACE. Danas se nakon 35h malo više vozio po Gulašovom (tako ga ja zovem) teritoriju i baš mi se svidja. Ne mogu vjerovat kako su dobro napravili svijet. Usput sam obavio misiju i otvorio Pink Eye teritorij, no tek kada riješim Gulaša 100% idem kod gospodične. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
The mighty pirate
|
Realno, skakanje nije ni potrebno...dosad sam ga trebao samo jednom. Mogli su jednostavno napraviti da automatski skače gdje treba i riješiti problem. Space je skok u PC igrama valjda otkad postoji ideja da bi se moglo skakati, CTRL je duck. Ako mi treba skok, stišćem space. Ako nije space, onda nema skakanja ![]() Ovdje nije baš sve logično, al ajde, snašli smo se ![]()
![]() |
#120 |
Premium
|
45 sati i još nisam one plamenike ugradio,opsesija za čišćenjem markera ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|