Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.03.2014., 14:40   #91
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Sve se vraća na nulu, da, ali ajde skupio sam nešto materijala pa sam počeo graditi..
Čovječe, uselio sam se na onu farmu i svako toliko horde napadaju
Počeo sam ubrzano graditi watch tower i dva medical mjesta

Morao sam ubiti onog starijeg policajca jer se zarazio Inače on je u crkvi cijelo vrijeme skoro bio na Watch toweru. Šteta..

To za DLC nemam pojma, mislim da je to to, samo što je sandbox.. Zapravo nemam pojma, nisam htio kupit taj DLC jer ne donosi ništa novo.. Uzet ću sljedeći koji se zove "Lifeline" jer se igra u ulozi vojske i nova je mapa, sve je novo valjda..
Staro 23.03.2014., 19:04   #92
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Thx na linku, iako nisam ljubitelj čitanja nikakvih Guide-ova, ovaj sam samo škicnuo ...
Np, iako je ovo štivo s linka više bija neki brzinski tip, umisto detaljnog vodiča
Citiraj:
EDIT 2: Pa koliko sati si ju igrao kad kažeš da ti je prekratka?
cca15-tak, ali ja sam se navuka
Zato taj faktor nisam ni napisa kao općenitu stavku, nego "meni osobno".

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.03.2014., 20:01   #93
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Otkad sam se preselio na tu farmu ne mogu prdnut, razaraju me
Pokušavam radit outpostove oko farme, imam ih 4.. Postaje nekako teže, dosta teže

Ubrzo bi trebao izaći novi patch (možda zajedno sa novim DLC-om) koji će pored ostaloga imat mogućnost spremanja ruksaka (onih velikih ruksaka) u prtljažnike auta.. Jer community se bunio da su to zaboravili staviti na početku, jer zapravo to je realnije nego furati samo jedan ruksak.. Ti i u stvarnosti možeš prtljažnik nakrcati sa svime i svačime..

Blažena ona crkva, trebao sam tamo ostat

Malo sam se počeo i frustrirat previše, a to ne volim
Staro 23.03.2014., 20:16   #94
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Citiraj:
Blažena ona crkva, trebao sam tamo ostat
Reka sam ti Snyder trucks - ima 4 parking mista za auta isprid (brža rotacija/popravci), hrpa materijala u okolici i dosta upgrade slotova.

Citiraj:
Malo sam se počeo i frustrirat previše, a to ne volim
Više te ne fura realnost

Viruj mi auta su ključ preživljavanja, i nemoj se daleko micat od njih, postajat će samo gore - novi neprijatelji kroz daljni tijek igre su jako brzi i zayebani do yaya

Meni je najgore bilo kad mi lik s kojim igram umre, i to ne radi sentimentalnosti, nego jer sam ga dobro "naskillova"

Onda s nekom njubaretinom nastavljat dalje igru je - PITA

Pomelo mi sig -.-
Staro 23.03.2014., 20:30   #95
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Auti su ključ preživljavanja, bome istina.. Na farmi mi baš fale, ništa nije u blizini, svega po dva auta imam.. Dok sam kraj crkve imao parkirano uvijek 5 ili više..

Snyder trucks vjerojatno zahtjeva 10 ili 12 osoba, a to nemam.. ili?

Pored toga, u onom Guide-u se spominje da je malo teža za održavanje/čuvanje, ili tako nešto..

Pored toga, znaš što mene zanima, dali se može preći igra (jer igrati se može) samo sa jednim likom? Znači, da su ostali članovi zajednice krknuti? Sumnjam, jer nema neke logike, u tom slučaju obavljao biš samo glavne misije kao u svakoj drugoj igri, a to nije to.. Ali čisto me zanima..

Dobro kažeš za ovo kada ti ubiju lika kojeg si već fino nabildao.. Meni je sad Maya Torres top model Dok je Marcus u vječnim lovištima..

Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 24.03.2014. u 00:46.
Omerta je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2014., 00:03   #96
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Ako se dobro sićam na mapi uvik imaš neke izolirane grupe ljudi/zajednice kojima pomažeš i tako stječeš njihovo povjerenje, kasnije dobiješ njihov poziv da ti se pridruže - tako sam ja povećava br. ljudi.

S druge strane gomilaju se problemi nedostatka resursa, međusobne netrpeljivosti, hrpa questova jer stalno netko od njih triba rame za plakanje...

Meni nikad nisu probili obranu jer je tamo bila hrpa ljudi, uvik svježi, budući da sam rotira samo 2 lika za igranje, a ostali većinom bili u bazi.

Nemam pojma može li se samo s 1-im likom preživit.

Maya ima dobro dupe, nemoj da te to dekoncentrira tijekom igre

Pomelo mi sig -.-
Staro 24.03.2014., 00:54   #97
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Takodjer igram sa 2 do 3 lika..
Spasio sam do sada nekolicinu ljudi i prihvatio ih, ali vise ljudi = vise brige..

Pokusavam drzat oko 8-10 ljudi..

Imam vec 16h igranja. Farma je sada sigurna jer sam ju dosta upgradeao, napravio par outposta i tako.. Idemo dalje, prema Marshallu napraviti jos pokoju misiju za vojsku ili policiju..
Staro 12.04.2014., 21:06   #98
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Evo 5 min gameplaya nadolazećeg DLC-a koji je nastavak na radnju, igra se u ulozi vojske, nova mapa, puno toga novoga.. Jedva čekam iako još nisam završio ni original, nekih 28h već imam

Klik na gamaplay iz DLC-a Lifeline.
Staro 03.05.2014., 19:49   #99
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Physics and Pathing

Made vehicles less flippy
Improved vehicle entry distances
Added a physics test when a vehicle flips to avoid throwing you out of the environment
Fixed glass failing to break properly
Fixed potential crash when zombies try to path outside of the playable area
Fixed zombies occasionally running in straight line towards target through collision
Fixed zombies getting stuck facing each other
Fixed dead zombies running in place
Reduced instances of zombies walking through doors
Radius is now proper on aggro range (fireworks, talking dolls, etc. now only pull nearby zombies)
Hordes no longer target buildings they can't infest
Changed the floor height on industrial warehouses to fix pathing

Shooting

Increased snap distance of all guns
Removed rotation spread penalty on all assault rifles and SMGs
Tuned aim friction

Graphics and Sound

Smoothed framerate
Increased range for the home base audio loading
Fixed base environment audio preload

Zombies and AI

Zombies prefer tasty NPCs (taunting, blazing, cowering NPCs)
Zombies prefer tasty targets (fireworks, talking dolls, etc. over echos and disturbances)
Cleaned up zombie distribution

Outposts and Resources

Corrected the daily resource calculations on asset page of journal
Capped the number of resources you can receive on subsequent offline days at 15
New outpost resource model
Each outpost costs 1 material for upkeep for the first day you're offline
All resource outpost types now correctly generate resources
If an outpost contains resources it generates 3 of that resource

Cleaning up Under the Hood

Fixed bug preventing the Steam leaderboard score from maintaining your highest scores
Retroactively award Breakdown achievements for unlocked characters
Implemented fix for crashes if an NPC is trying to enter a vehicle and you exit and continue
Fixed an issue with button substitutions
Changed main menu selection to support upcoming Lifeline DLC
Fixed world-reset issue when switching from the base game to Breakdown and vice versa

-->
Prešao sam igru i mogu reći da jedva čekam DLC Lifeline koji se direktno nastavlja, samo je razlika što si u ulozi vojske..
Nema smisla da spojlam, ali uglavnom radnja originala je u predgrađu a DLC-a u gradu

Btw, novi patch koji je izašao neki dan donosi brdo ispravaka, resursi se sada normalno talože u outpost-ovima.

U spojleru je info o patchu:

Physics and Pathing

Made vehicles less flippy
Improved vehicle entry distances
Added a physics test when a vehicle flips to avoid throwing you out of the environment
Fixed glass failing to break properly
Fixed potential crash when zombies try to path outside of the playable area
Fixed zombies occasionally running in straight line towards target through collision
Fixed zombies getting stuck facing each other
Fixed dead zombies running in place
Reduced instances of zombies walking through doors
Radius is now proper on aggro range (fireworks, talking dolls, etc. now only pull nearby zombies)
Hordes no longer target buildings they can't infest
Changed the floor height on industrial warehouses to fix pathing

Shooting

Increased snap distance of all guns
Removed rotation spread penalty on all assault rifles and SMGs
Tuned aim friction

Graphics and Sound

Smoothed framerate
Increased range for the home base audio loading
Fixed base environment audio preload

Zombies and AI

Zombies prefer tasty NPCs (taunting, blazing, cowering NPCs)
Zombies prefer tasty targets (fireworks, talking dolls, etc. over echos and disturbances)
Cleaned up zombie distribution

Outposts and Resources

Corrected the daily resource calculations on asset page of journal
Capped the number of resources you can receive on subsequent offline days at 15
New outpost resource model
Each outpost costs 1 material for upkeep for the first day you're offline
All resource outpost types now correctly generate resources
If an outpost contains resources it generates 3 of that resource

Cleaning up Under the Hood

Fixed bug preventing the Steam leaderboard score from maintaining your highest scores
Retroactively award Breakdown achievements for unlocked characters
Implemented fix for crashes if an NPC is trying to enter a vehicle and you exit and continue
Fixed an issue with button substitutions
Changed main menu selection to support upcoming Lifeline DLC
Fixed world-reset issue when switching from the base game to Breakdown and vice versa

Staro 04.05.2014., 14:25   #100
kasper_sky
Drive. vruummm,shatatataa
Moj komp

kasper_sky's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
patch je veoma dobro došao i nadolazeći također. jako se veselim prvoj i drugoj ekspanziji koje još ne posjedujem.
pošto se još borim kod town halla u centru grada i vjerovtno mi slijedi misija za glavni most. zanima me dali će u glavnoj igri i ekspanzijama biti neke bitne stvari promjenjene ili već jesu kao što je(a spominjano na forumima od undead labsa) prebacivanje loota ili torbe u vozilo kako bi natrpali auto sa namirnicama a ne jedno po jedno vozili u bazu te dali se može poslat više od 1-2 lika na neko mjesto po staš tj. loot. ili npr. pozoveš lika da ode stobom po staš pa i on nosi i zajedno odete u auto.
par sitnica koje me smetaju je nepotrebno upadanje u nevolje od strane likova iz baze koji neznaju šta sa sobom preko dana pa me zivkaju da odem ih spasit ili roknut nekog super zombija. te zašto ako je kuća očićena nemože ju se lockat blockat da se više tamo zombiji ne nastanjuju. bilo bi super kad mi se moglo neograničeno kupovat outposti koji lockaju kuću...
naime nisam regan. na Unden labs forumu ali vidim da su neke teme postavljene i da na slićnim i rade itd. dali ima takvih promjena u expanziji?
pozz svim fanovima SoD-a! neki dan sam igrao 2 dana u komadu i guštao se i prelazio sve itd. ulg. oći mi ispale ali je igra zarazna i dobra te jako obećavajuća
kasper_sky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.05.2014., 14:45   #101
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Prva "ekspanzija", odnosno Breakdown, je klasični DLC, rasturačina koja te testira do kojeg levela možeš preživjeti i slično. To me nimalo ne zanima i preskočio sam ga.

Ali drugi nadolazeći DLC Lifeline je ekspanzija, nastavak na priču u ulozi vojske što me itekako zanima i kupi ću ga. Bit će oko 6-7€, ne vjerujem da će biti više.

Na ova tvoja pitanja ne znam odgovor, ali sa DLC-om Lifeline dolazi i patch gdje će se između ostalog moći spremati ruksaci i namirnice u vozila i to će biti super, potpuno realno i čudi me što to nisu odmah uveli. No dobro.

I meni također smetaju neke sitnice kao što si i ti napisao, ali što ćeš, svaka igra ima neke svoje mušice, "zašto ovo, zašto ono" i slično.

Pratim površno Undead forum ali nisam primjetio da netko spominje neke revolucionarne promjene osim tih spremanja stvari u vozila. Osobno nebi ništa ni volio da previše mjenjaju, ovako mi je super.

- Kako ćeš kuću lockat/blokat kada recimo, zombiji stalno provaljuju i uništavaju sve ispred sebe.. Tako da bi kad-tad tu kuću uništili..
- Pa meni je ok kad me netko iz komjunitija zove da ga idem spasit ili da je opazio opakog zombija kojeg treba ubit. Mislim, nakon nekog vremena bude monotono, ali što ima veze, da je to "u stvarnosti", također bi svako-toliko netko upadao u nevolje ili bi se tamanili opaki zombiji..
- Ovo što kažeš je fora, kada bi bilo moguće da lika kojeg pozoveš da ide sa tobom po stash i da također nosi jedan ruksak.. Probao sam pokupi ruksak i zatim se prebacit na drugog lika pa da i sa njim pokupim ruksak, no nije moguće. Ruksak padne na pod, znači, moguće ga je nositi samo sa likom s kojim trenutno igraš. Tko zna, možda je i to sređeno u Lifeline-u, no nije ni bitno kada će se moći spremati u auto.
Staro 05.05.2014., 16:15   #102
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

ako se ne varam pročitao sam da u lifeline će biti opcija sa autom i prtljažnikom...
ono što me iznenadilo gledajući updejt listu te bugove koje su zakrpali. neke uopće nisam primjetio niti imao... jedini bed je kaj mi komp gori dok igram ovu igru i to na medium/high specs na 16:10 1920X1200
evo pomoć kome treba :
http://stateofdecay.gamepedia.com/State_of_Decay_Wiki

dosta bitno jer nema tutoriala, a ovo nisam ni ja znao
http://www.youtube.com/watch?v=OkHk09-BgQw
http://www.youtube.com/watch?v=HLmuwpcqaVc

Zadnje izmijenjeno od: kasper_sky. 05.05.2014. u 16:40.
Staro 07.05.2014., 07:41   #103
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

pošto sam picajzla u igrici morao sam snifat po netu da otkrijem problematiku outposta koju nisam dobro iskorištavao od početka i time si usporio igru te napravio krive poteze po mapi koje nemožeš vratit jer nema save game nego autosave.
dobar savjet:
qutoam:
Outposts are a godsend in this post-apocalyptic, zombie infested world we live in, they can mean the difference between safety for your group and being over run with hordes.

But how do they work, and why are they important?

=========
The Basics
=========

Once you reach the Church and complete the Surveying Mission to find medicine, you unlock the ability to create outposts in buildings.

The create an outpost, you must first have at least 50 influence, have cleared the building and searched it completely.

Clearing a building involves checking every room inside said building and killing every zombie in and around it. When you check every room, the character you're playing as will give you an verbal cue as to how many zombies are left. If they say something along the lines of "I'm not alone in here," there's a least one zombie left, otherwise, they give the all clear.

When a building is cleared, a "Safe Zone" will appear around the building, this will stay up as long as you're in the general area and make it so that no zombies will spawn within the circle. However, this doesn't prevent them from entering the circle if you make too much noise, or they happen to be walking by.

Now that there's a Safe Zone, you can begin searching the building at a slightly more relaxed pace. When you have searched every search point in the building, it will become fully search, indicated by the question marks (?) under the name of the building disappearing or being replaces with supply icon.

You can now turn this building into an outpost for 50 influence by pressing down on the D-pad and selecting the outpost option.

================
How Outposts Work
================

With an outpost built, the icon of the building will turn green and have a small flag sticking out of it on your map. There is now a Supply Locker somewhere in the outpost (it varies from building to building), this is connected to the locker in your base and you can use it to turn in supplies you have on your person, or stock up on new ones. You cannot drop off rucksacks here, you must return to your base to do that.

For each outpost you have, you gain an extra 15% chance of missing allies coming home on their own.

Additionally, the Safe Zone around your base will be covered in mines and other traps that destroy Zombie Hordes without your intervention. When the mines explode, it will take roughly one (1) minute to replenish them. Note that the mines will only destroy hordes and not the stragglers.

Finally, if you left supplies crates in your outpost (a supply icon is still below the name of the building and it's not cleaned out), the outpost will gradually regenerate your supplies at home until the outpost runs out.

Note: if the icon of an outpost on your map is a castle, that outpost is out of supplies

On the Home page of your journal, below your home base, is a list of your current outposts, these are sorted by most-to-least important Resources available.

Selecting any outpost and shifting over to "Set Traps for Passing Hordes" will allow you to expand the size of all your outpost Safe Zones, as well as the amount of mines and traps around the base at the cost of 1 fuel resource and 5 influence. You only need to do this once and it will effect all current and future outposts.

============
Advanced Tips
============

When setting up an outpost, carefully consider where you put them, outposts are the most efficient way of killing Zombie Hordes, but they will not protect you properly if they're placed poorly.

When setting up your first outposts at the church, consider putting outposts in places such as the construction site to the north or the house to the south of the road leading to the Church. This will prevent one or two hordes from reaching your Home.

When setting up additional outposts, try putting them at street corners and areas with a lot of buildings, this will prevent infestations from growing too close to your Home and can make walking out in the open much easier.

Moved to a new Home and want to move your outposts or simply want to put them somewhere else? Head to the Home page of your journal, select the outpost you want to destroy and press the green "X" button. It will take 1 minute to take down the outpost. The only downside is that if all your outposts are out of resources or two have the same resource, it's impossible to tell which is which before taking them down. Unfortunately this means trail and error.

Again, outposts prevent zombies from spawning within the Safe Zone circles, but they do not prevent the stragglers from wandering in.

quote end

ono što je meni bio problem kao i jednom liku sa drugog foruma je to da vam treba resurs i nađete ga očistite kuću udarite outpost ali ne pokazuje na karti da kuća ima ikonu resursa kao da crpi taj isti. nego kulu tj utvrda što znaći da je prazno i da ne crpi. ali na vašem status prozoru vam se povećao taj resurs za neki broj tipa građevina po danu je -3 a nakon toga je +1 a na karti ne pokazuje da crpi. e to je bug koji nisu popravili.vjerovatno....
evo dobar tip:
Resource Cache - Reduces the player's daily consumption for that particular resource by 3, but increases daily consumption of Construction Materials by 1. For example:
Original daily consumption: -15 Food/day, -5 Material/day
Player creates 1 Food outpost
Daily consumption becomes: -12 Food/day, -6 Material/day
Player creates 2 more Food outposts
Daily consumption becomes: -6 Food/day, -8 Material/day
Player creates 1 Material outpost
Daily consumption becomes: -6 Food/day, -6 Material/day (As 1 Material is consumed to make 3 Materials, leaving the gain only 2)
Supply Locker - A place to resupply without traveling all the way home.
Safe Haven - 15% chance of missing allies coming home safely on their own. (The percentage for the warehouse outposts. Unclear if different base outposts have different percentage increases).

sry za spam meni su pomogli pa šaljem dalje cheers and keep on surviving!
Staro 07.05.2014., 17:50   #104
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Uglavnom, long story šort, outpostovi se rade OKO svoje baze.
To je najbolji i najučinkovitiji način da zaštitite svoju bazu jer:

1. Napravili ste (veliki) zaštitni perimetar od najezde zombija. (slika 1)
2. Postavili ste eksplozivne zamke oko svakog outposta čime sredite horde zombija. (slika 2)
3. Outpostovi sadrže resorse poput hrane, benzina i materijala a nakon zadnjeg patcha normalno funkcionira da se navedeni resorsi gomilaju svakog dana jer ih ljudi iz tvoje zajednice sakupljaju i donose/skladište. Prije to nije funkcioniralo ali sada je milina.
4. Ljudi iz vaše zajednice se lakše i sigurnije mogu vratiti kući nakon istraživanja i sakupljanja resorsa.
5. To pomaže i vama ukoliko se nađete u gabuli, trebaju vam ljekovi, municija i slično..

Slika 1 (pozicije mojih outpostova oko baze koja se nalazi na sredini mape. Idealan položaj jer je na pola puta od sjevera i juga).

Slika 2 (pokazuje način postavljanja zamki oko svakog outposta. Klikne se na outpost, zatim na "eksplozivnu zamku" i zamka je postavljena.. Prilikom postavljanja zamki, troše se naravno resorsi benzina.. Nakon što se horde zombija "uhvate" na te zamke, istim principom ih opet postavite.

Zamke funkcioniraju unutar perimetra svakog outposta, u krugu oko cirka 50m od outposta.

Zamke nije potrebno postavljati ako nećete, ali to nema smisla jer se horde zombija u tom slučaju vrlo lako mogu približavati vašoj bazi. A na taj način ih barem malo usporite, odnosno, jedan dio horda raznesete
Staro 08.05.2014., 14:24   #105
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

to je to
makar je farma ljepa i cool
trucker base mi je nekako praktičniji te ima više mogučnosti...
otom potom
waiting for dlc lifeline
Staro 10.05.2014., 19:41   #106
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

prošo igru i završio kraj 2 puta nakon što sam pršao cijelu mapu i sve počistio.
igra mi se a ne želim opet isto.otišo na steam kupio dlc brakedown instal play...
znaći startaš sa random osobom na nekom random mjestu na mapi okružen zombijima. nigdje vozila osim u centru. tri kuće za start poziciju imaš. ja sam izabrao ALAMO u gradu. u principu podsjeća me na dayz kad startaš u zabiti i moraš se snaći i put do baze(elektra)pronaći
evo slika starta ja dobil kauboja
http://s28.postimg.org/5n2no9o7x/kauboj.jpg
ima zapravo dosta achivmenta tih misija za proć da bi otkljućao druge likove i valjda svaki level bi trebao biti teži. naletio na neka nova oružja i alate.
nije mi jasno zakaj mi igra prži grafu i proc a port je sa konzole, barem tak izgleda...
odo stalkat
Staro 10.05.2014., 19:52   #107
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Bredi Maćado - Jerk

Nisam kupio taj DLC, bzvz mi je to boostanje levela i slično.. Ali tu i tamo napiši kako napreduješ, dal je teško i slično.. I vidim da na početku nemaš baš previše opreme fak..
Staro 27.05.2014., 16:03   #108
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

Staro 28.05.2014., 10:41   #109
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Igram ovaj Breakdown,našao sam onaj kamper,popravio i gotov je i sta sad di je taj kamper uopće,kako grad napustiti sa njime i ako napustim jel kraj igre ili se nastavlja u tome kamperu ?

Home base mi je u onome restoranu kod trgovačkog centra.
Staro 28.05.2014., 11:50   #110
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

neznam nisam ga još popravio malo sam igro.
evo baš upalio steam i kaže updejt stejta
Notes, 5/27/14
Community Announcements - Undead Sanya
- Preparations to launch Lifeline on Friday, May 30
- More robustness to exiting from vehicles, preventing player from being thrown out of the environment.
- Select doors should now autoclose by default
- Fixed a bug that would cause the main menu music not to play
- Friction and automatic weapon spread tuning pass.
- Localization bug fixes and updates.
- We now notify the player when they have recovered from faint events or close calls.
- Some xml fixes based on discoveries by the community.
- Fixing audio on AK47 Custom
- Fixed a bug where certain weapons were no longer triggering controller feedback.
- Fix a case for zombies popping their heads up when you at shoot them.
- Fix to help zombies not get stuck on fences
- Reduced survival rate to more accurately simulate the apocalypse.
- Fix to help zombies not switch between different states standing at doors.
- Allies are no longer afraid to shoot at armored zeds
- Edited chain link fence material
- German opening quote fix
- Fixed a case where the game would crash if a prop was not found
- Fix for NPCs getting caught in a loop to climb when the player that they are following is in a vehicle near climb markup.
- Fix for zombies disappearing while running around/running in place.
- Reworked it so invisible zombie entity deaths stop them from being reused
- Reduced distance of markup query for climbing NPCs, should help with pathing and situations where they have line of sight through chainlink fences.
- Fix for NPCs getting up when they should be dead. In a zombie game it should be by design.
- The game should no longer disable a door that is closing or opening, and now waits for those to finish. This should fix doors being in the wrong visual state.
- Improvements to climbing
- Double checking leap logic to prevent hover zombies
- Increased the number of map pings so they match the audio from the doll.
- Unlock heroes that require level 2 and above
- Font clean up
- Muzzle flash strobe reduction
- Fix for feral kill sometimes succeeding in tear but missing the kill.
- Don't require a bunch of food for the Food Preservation actions that have a nebulous outcome for the player.
- Fixed a case where Blaze of Glory could be triggered without having the actual item needed to perform it, which led to cases of soft locks.
- Fixed icons of established outposts from the Base game being present on the map in Breakdown
- Fixed spurious stockpile exceeded messages after you are within limits
- Disable pausing on the score screen, this fixes not-pausing of scenes
- Hide the non-functional 'show gamercard' button on PC leaderboards
Staro 28.05.2014., 13:53   #111
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Igram ovaj Breakdown,našao sam onaj kamper,popravio i gotov je i sta sad di je taj kamper uopće,kako grad napustiti sa njime i ako napustim jel kraj igre ili se nastavlja u tome kamperu ?

Home base mi je u onome restoranu kod trgovačkog centra.
ista prića kao i kod mene i reko idem probat tvoj problem jer nisam baš igrao da popravim RV
i tako držim restać alamo malo okolo skupljam. imam zonu oko sebe da je minirano ali opet problemi....
imam 11ljudi i još mogu dodat 6.
išao popravit RV donio neke dijelove
nakon toga izabrao opciju pakirajte se i ova đurđa na radiu kaže da se selimo i da sve resurse koje imamo mogu uzet oni koji će ostat. ja si mislim wtf pa imam ćuda u ormaru i stock pile nije loš...
odlućio sljedeće i ok prošlo:
pogledao koji su mi najjaći likovi s kojim sam igrao njih selektam i odem da ormara i u njih ubacim najskuplje pljuce i municiju te neke ljekove itd.
nakon što sam ih nakrcao njih 3. prebacim na glavnog i njega napunim i sve ove koje sam pripremio komadnom ih pošaljem u RV. isti ti mogu i izać po potrebi. zatim sam stinuo bail out ili go away. time me igra pita dali to želim jer će se svi bodovi izbrisat. ja ok. i odjednom RV ja crko i mi stanemo 3 ulice dalje kod rijeke,kod malog kampa i postavljena radio stanica i moji likovi. te ormar sa svom opremom,ali nemam nikakve bodove
tipa influence i oviresursi. i opet sve likove selektirat i sve to skupo vratiš i dobiš influence bodove od vraćanja opreme jer ista ima vrijednost.

ono kaj ne kužim zakaj mi je crko RV tako brzo i blizu možda je random stvar i kaj sada(idem igrat)
btw cijela mapa je resetirana sve moram opet otkrit.
Staro 28.05.2014., 15:34   #112
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ovaj petak dolazi novi DLC zvan Lifeline i 'Rucks in Trucks' update.
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2014., 16:02   #113
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Evo i ja se spakirao i isto stao prije onog mosta razrusenog,ja i ta sta je na radiu cijelo vrijeme i sta sad sagraditi novu bazu u rangers stanici i sto sad dalje koja ja svrha tog svega,ima neko novo mjesto sto nema sto nema u originalu ili ?
Staro 28.05.2014., 16:10   #114
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

ja sam odabro novu bazu na sredini mape onu farmu. i sada mi kaže da postoji novi RV tamo gore ljevo kod one brane preko mosta...
hrpa zombija po poljima tako da loš izbor za obranu. mislim da je ona trucker garage najbolji izbor....
svrha je da svaki put kad pobjegneš sa RV-om da ti se resetira mapa i ideš u novi survajvor skavenđin pohod i zadržiš iteme ali otkrivaš i nove sa novom ekipom itd.
npr. u orginalu sam prošao cijelu mapu i došao do kraja a nisam isprobao sve baze i likove i oružja tehnike likvidacije. melle blunt blade itd.... ali kako da se preselim ako nema više resursa itd. e to ova igra podržava kao neki sandbox free mod...

btw veselim se tom dlcu i ruksakima u kamionu...
Staro 30.05.2014., 19:46   #115
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

izašao life line 7 ojra
update redy
iha
Staro 30.05.2014., 20:45   #116
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

aaaaa, jedva čekam... Počastit ću se na plaći..

Javi kakav je..
Staro 31.05.2014., 10:10   #117
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

nism još kupio imam problem. isto lova....
na steam waletu imam 4.20e a treba mi 7 tako da moram nekaj skemijat.
dotle čekajte review sa drugih foruma i jutuba da vidimo jel valja...

edit: stavili su i igru na -50% i dlc brakedawn isto. ali novi dlc je normalka 7 ojra

Zadnje izmijenjeno od: kasper_sky. 31.05.2014. u 14:13.
Staro 31.05.2014., 16:05   #118
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Dojmovi nakon par sati igre.

-fizika automobila i dalje losa,skretanje katastrofalno,ali zanemarujem to jer nije bas racing simulacija
-fino su uveli da se stvari mogu spremati u prtljaznik automobila,stvarno je bilo pain in the ass stalno ici do lokacije i dostavljati u bazu
-nema novih zombija koliko vidim,par novih struktura dodano za bazu
-par novih automobila,najbolji je vojni pick-up
-opsade baze zombijima postaju sve cesce i teze,jaci zombiji dolaze,svaki put ode jedan clan :S

Generalno nista novo,sve zgrade poznate iz originalne igre,sve u svemu oke,viditi cemo dalje kako napredujem
blava je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2014., 17:03   #119
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

daj mapu svega i par slika
baš ne vrijedi 7 eura
Staro 31.05.2014., 17:25   #120
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Citiraj:
Autor kasper_sky Pregled postova
daj mapu svega i par slika
baš ne vrijedi 7 eura
Budem kasnije e da dodano dosta novog oruzja,hladnog oružja takoder te par novih stvarcica za bacanje na bagru,uglavnom meni nista special,municije na bacanje ima kao sto rekoh par sati igram pa možda nisam bas sve istraživao

EDIT : evo par ss-ova

Zadnje izmijenjeno od: blava. 31.05.2014. u 20:21.
blava je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno