|
![]() |
#91 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Oprobao sam malo PES na PS3 (full verziju, ne demo) i prilično sam razočaran. Prošli PES je bio ugodno iznenađenje i dosta mi se svidio ali ovaj novi je užasan. Riječima ne mogu opisati koliki su igrači debili. Najviše me smetaju utrčavanja u prostor tek nakon upučene lopte, a zadati im se ne može da krenu utrčavati pa da se onda uputi lopta. Prilično sam siguran da će PES u prodaju i pa uzeti simulaciju.
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Jesi probao PES na kompu, ima li razlike između verzija? Može im se zadati da krenu utrčavati, odnosno čak ti možeš upravljati sa 2 igrača pa lijepo s ovim kreneš utrčavat, a sa drugim mu dodaš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nisam probao na kompu, ali probat ću kad uhvatim vremena. Skužio sam neku foru sa desnim analogom pojavi se neka strelica ovisno gdje ga usmjeriš, moguće da je to zadavanje utrčavanja, ali zero f*cks are given by moji igrači kad to koristim. ![]() Možda malo prošvrljati po tutorialu kakvom, ali opet me živcira što stoje kao drvene Marije i nemaju nikakve namjere pokušat nešto sami.
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Pa kak si ti igrao PES ako ne znaš zadat da ti suigrač utrči u prostor? I još hvališ prošlogodišnji koji je to uveo prvi put. ![]() A ovo sa strelicom ti je Manual Pass koji su uveli ove godine, sam si ti pogledaj pokoji tutorial prije igranja, dobro to uvijek dođe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
OK je pogledat malo te tutoriale, da se svašta usvojit ![]() ![]()
![]() |
#96 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
neznam dal je bilo al postoji gameplay patch. moram priznati da mi se sviđa. nema više primanja pacerskih golova, igrači su nekako "slobodniji" (i AI također) i sad kad frkneš prema golu onda lopta leti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Kako napraviti trik (još nisam skužio) da prebacim loptu preko obrambenog igrača. Znači na rubu smo 16 metara i ja stojim okrenut leđima obrambenom igraču, nadignem loptu, prebacim je preko njega i švas po golu. ![]() To meni kompjuktor non stop radi (sunce mu njegovo). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Pod naletima kopita zla
|
To te ja pitam. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Premium
|
Kako je ovaj Konami jadan to je strašno. Toliko problema s online dijelom igre da je to stvarno sramota. Prvo sam imao problema s logiranjem, pa mi se bez razloga onemogučilo igranje 2 na 2 s novim modemom, pa jučer izađe patch koji počne rušit igru pa ga povuku, danas dođe novi, ja skinem, piše mi da je instalirano no nema nikakvog efekta, verzija 1.00 piše i naravno kad hoću online piše mi da moram update napravit prije, ja ponovo skinem i instaliram i opet nema efekta, reinstall ne pomaže... Ovo počinje biti gore nego što je bilo s BC2. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Definitivno su ga usrali sa ovim data pack updateom odmah mi je bilo cudno igra je pustena u prodaju prije najavljenog nema dosta toga u meniju šta bi novi update trebao vratiti u normalu treba čekati da naprave ali pes je pes!!!! ![]()
![]() |
#103 |
Premium
|
Pa nije PES loš gledano gameplay ali brate mili stalno nešto zajebaje s online podrškom i tehničkim problemima, možda su se meni tako planete posložile pa nemam sreće s njim. Evo sad napokon manje-više sve radi kak treba nakon 3 dana od izlaska patcha i jedno par sati brainfucka zašto nije htjelo. Samo me još ovo muči pa ako bi ko znao šta u tom slučaju napravit, ugl. neda mi igrat 2 na 2, samo 1 na 1, čak ni ne volim preveč 2 na 2 ali ipak bi htio da sve bude u funkciji. Mreže su mi jako slabe tako baš i ne kužim pojmove dolje... Modem je Thomson TG782. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Premium
|
![]() Gle fakat, cijelo vrijeme mi u glavi da sam to več napravio tj. i jesam ali na starom modemu, ne ovom novom kojeg sam dobio prošli tjedan. Glavno da on meni tu spominje nekakav DMZ, NAT tablice... Samo da zbune njubare za mreže poput mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Ljudovi imam problem, kod buraza na tvu pes radi normalno 32 lg, kod mene philips 42 i trza slika. Sto se tice konfiguracije nemoze stekat. Sve su iste postavke isto spojeno ma sve isto al kod mene trza u igri dok kod njega ne. Probao drugu igru radi sve normalno. EDIT- promjenio rezu i sve ok , sa 1920 native na 1920 normal ![]() Zadnje izmijenjeno od: Zmaj000. 29.10.2012. u 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
jučer sam malo probao online i nije loš u smislu konekcije, trzanja itd. golmani su blagi užas online na defaultnoj težini...ne znam čemu to vraćanje u prošlost... ![]() nego, dajte mi recite koja je svrha onog communitija Zagreb? tamo sam vidio druge igrače koji su online (barem sam tako shvatio) samo ne znam kako razgovarati sa drugima da se dogovorimo za tekmu... jel postoji kakav invite ili nekaj toga tipa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Pod naletima kopita zla
|
I tko sve ide s PCE na turnir? http://vfa-masters.com/home/index.php/pes-info2012 Ima tko kakav info na kojoj platformi se igra? Koji gamepadovi? Furamo svoje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
idem ja sa frendom od sutra pa do kraja tjedna poslije posla na 2v2 turnaće u 16h kaj su. a na glavni turnir se podrazumijeva ![]() inače ti se kod njih (VFA) igra na PS3 konzolama sa njihovim gamepadovima, ali naravno svi mogu donijeti svoje, sve je to uobičajeno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Marko će vas opet sve natočit ![]() Jednom sam se nadobudno kao i Hamm okušao, i dobio po lampi :P
![]() |
#120 |
Pod naletima kopita zla
|
Da pogodim igra s barcom? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|