|
![]() |
#91 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sad istinu na svijetlo.... sranja nije bilo.... sve je bilo OK...zajebancija ko i uvijek bez fajta... upoznao neke nove ljude...popili koju pivicu...opet velim proslo bez fajta.... Ispricavam se doticnim osobama: mc_fish-> nadam se da sam ti i dalje drag, stavljaj smajlica kolko oces ![]() ![]() Codiac-> sorry kaj smo te nasanjkali bude->isto ko i codiac, al mogu ti biti sparing partner... ![]() RAK,mitzek, Jelc->kao moderatori, znam da cu pobrat ban na koji tjedan al vjerujte mi isplatilo se ![]() I da, sve je Fleks kriv.... ![]() P.S. moderatori, ako mislite mene zbanat, dajte i fleksa al Sema Fischera ne dirajte, decko je mlad, nemojte.... P.S.S. Pozdrav svima koji su bili na mitingu... EDIT: Hvala posebno masnom koji je bio uz mene....cijelo vrijeme...
![]() |
#92 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() oni koji su popušili...nemojte se ljutiti..fora je dobra... ![]() i ako se nekoga mora zbanati...onda neka to bude fleks... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Da banajmo Fleksa. On je kriv za sve ![]() ![]() A mogli smo pustit do jutra da vidimo mc fiševu reakciju na ovo sve. I kakvi mrtvi banevi... Svaštara, ono... Ak si negdje mogo pričat gluposti to je ovdje (sve osim politike i mučenja životinja). I da Cyrusova ideja. Prijetio mi je batinama ak ne pristanem, ozbiljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
fleksu pederu jedan nemoj da ja obznanim kako sma ja tebe nasanjko ![]() kujo jedna ![]() ovog cyrusa cu razbiti ![]() Ali kao sto sma reko smrdilo mi nesto od pocetka na pce mitingu fajt je mission imposible...... tako da ono jesam nasjeo ali mi je nes smrdilo ![]()
![]() |
#97 |
JDM
|
Samo zato kaj vam pivu nisam platil ![]() A ko je organiziro miting? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
daj fleks kaj se sekiraš... ![]() pa ovo je svaštara...i sam si reko...nema nista od bana za nikoga... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
bycod
|
ma kakvi banevi pa SPB necita ovaj dio ![]() ![]() ![]()
![]() |
#100 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma, Fleksa smo već navikli banat-ne bumo valjda mjenjali tradiciju ![]() ![]() ![]() Šalim se. Znate kak ide-ako netko radi sranja prvo upozorimo, tek onda bananko... Codiac-kaj misliš da samo SBP može banat??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Moderator
|
Nema bana...ako nekog zabanaju protestitrat cu na markovu trgu...ili pred kucom od administratora... ![]() Pozdrav svima...a posebno fleksu koji je organizirao miting...morat cemo ga ponoviti ![]()
![]() |
#102 |
JDM
|
Znači mogu ič mirno spavat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#104 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Nisam ja zaboravio.... ![]() Fala Jelcu kaj nikom nije dao bananka ![]() Pitam se kaj bi bilo da smo moderatora skurili... Sad i ja mogu mirno spat... ![]() EDIT: A jadan mc_fish....istukli ga dok je spavao a da on nije bio ni svjestan.... ![]() Covjek nit nezna kaj se na forumu dogadjalo...
![]() |
![]() |
#106 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
: lol2 : Dobar si ![]() Mislim, pazite, to bi nanijelo neopisivu duševnu bol meni, tako mladom... ![]() ![]() Ah, baš sam htio da fora sačeka barem fisha, baš bi me zanimala reakcija kad pol foruma misli da je potrgan ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Moderator
|
Ma sala je prerasla sve mjere... ![]() Al fish mi se nis ne javlja na icq...brijem da me sad trazi po gradu ![]() @sem fischer znas kak se veli...na mladim je buducnost...(ili kak je kod Knjaza u mjenjacnici bilo...."na mladima ostaju krediti" ![]()
![]() |
#108 | |
bycod
|
Citiraj:
![]() nego mislio sam na spb-a jer znamo kako on reagira ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() pa nisam htjeo zakantat inavida(od delte) ps ps ps nit nemam tvoj icq:P evo ti moj 164463600 ps sam jer vec mrtav...dozvao sam ga pod navodom da ima novi proc...sljedeci je fleks a onda si cyrus ![]() ps ps ako mi krepa : ide nova tikovnica u kucu u roku od 5 min ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Vidjet ćeš onda, sa pol malešnice ću ti doć ![]() Pa si na*ebo ![]() ![]() p.s. evo sad ću zgurat proc pa da vidim što beba može... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Inace, brijem da sam nekom drugom mc_fishu poslao ICQ...a banane.... A sto se tice moje invalidnosti...eh tu nemam kaj za rec...istina je... ![]() pozdrav ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ima sma jedan jednini...ak ne *ebi ga ![]() salim se dobar icq ![]() ![]() ![]() ps i fleks je pao...morat cu drzat rekord i tebe jos prije ponoci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|