|
![]() |
#91 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma ljudi, najbitnije od svega je da je pocelo napokon (trebalo je to docekat ![]()
![]() |
#92 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pa nije grbavi nos izum, nit pomaže aerodinamici. Zapravo odmaže, al nos naprijed mora bit toliko nizak. Sad što su oni stepenicu ubacili umjesto nekog luka, to mi nemožemo znat koliko su dobili. Nama se možda čini da je to sve bespotrebno, al neznam, pogledaj si dokumentarac Megafactories: Williams F1
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
dobio sam komentatorski dvojac koji sam htio, a ne tamo nekog Cvijanovica. Odlicna utrka, zao mi je samo sto Schumi nije uspio zavrsit i sto se Kimi nije iole bolje kvalificirao, ali sto je tu je. Kobayashi konacno malo dosao do izrazaja da se zna utrkivat za razliku od nekih. Massa i opcenito Ferrari Boze sacuvaj, ajde Alonso je postigao kako tako dobar rezultat, u ukupnom poretku za sad Sauber bolji od njih, sramota, Montezemolo da je Japanac bi trebo izvrsit harakiri. Svaka cast Buttonu, lijepo je odvozio tu utrku. Australija nije jedna od onih staza gdje se ljudi bore da budu na ciscoj strani staze naustrb startnog mjesta, da je Hamilton bolje startao mogao je obraniti prvo mjesto, Vettel gotovo sigurno bi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() A koliko su dobili, hmm meni se cini da je netko tokom zimske stanke "ugrabio" neciji nacrt pa se onda "slucajno" bas njih 9 ekipa dosjetilo iste perverzije ![]() I sama FIA kaze da ce to ukinut od 2013te/14te ![]() http://totalf1.com/full_story/view/4...stepped_noses/
![]() |
![]() |
#95 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#97 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#99 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dobar je matori, samo da opet nekaj ne krepa. Vidim da je i Kimi živnul, isto vrijeme kao i Webber ima...
![]() |
#103 |
Super Moderators
|
Moglo bi bit sutra kreševa na startu, baš gledam tko je iza koga i ne izgleda dobro ![]()
![]() |
#104 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
ove sezone McLarren pokazuje zube, tu i tamo možda koji put RB i ako se posreći Mercedesu ili Ferariju... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
prvih 6 u 0.445sec. Odlično, šteta zbog kimija što mora startat s 10 mjesta. Što se tiče ferrarija, odnosno alonsa, koma. Ništa od njih ove godine.
![]() |
#107 |
Super Moderators
|
Samo ne znam kome se to posrećilo u zadnjoj utrci sa odustajanjem matorog i izlaskom sc-a na stazu...kad smo već kod sreće ![]()
![]() |
#108 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
zas kimi mora startat 10.? btw jel ima neka repriza tih kvalifikacija? bilo na maxtvu bilo na tim lokalnim televizijama kreator F1 samo vrti onu debilnu najavu za utrku, a lokalne televizije pustaju redoviti program sta, ili live ili nista? |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Super Moderators
|
![]() |
#111 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
ma ajde, znam ja da je u pitanju neka mučka bila - kako bi inače oni osvojili 5ili 6 seozna za redom i sa tolikom bodovnom razlikom???? očito je lova u pitanju a nekima se nije dalo ili nisu uspjeli niš dokazati...tek od 2005 su se počeli mijenjati (renol, Honda, McLarren, RB...) to nije nikom sumnjivo??? čak ni veliki Šumi nije mogo više dobivati utrke iako neki tvrde da je on najbolji vozač ikad - je kad imaš auto koji je drugačiji od ostalih - eto mu sad sa njegovim Mercedesom - niš - čisti evriđ (prosjek) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
PizzoZder
|
Kisa pada ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
PizzoZder
|
Lokalne tv, ja gledam na Net tv kutina na optitv-u. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
I Grosjean unistio starom trku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Na jednom dijelu staze stvarno jako pada. Stari švapski smrad se izvrtio, dao Bog da ne završi utrku. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|