Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.10.2011., 20:23   #91
Šole
Premium
Moj komp

Šole's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Autor thuNdeR Pregled postova
U novom pesu se puno teže braniti, nije više samo drži presing i deri mile. Navodno se more nekak i jača težina od top playera otključati?
Da puno je teže igrati sada na top player. Gdje si vidio to za otključavanje? Može neki link ako nađeš.

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
BTW, šta Konami nije čuo da Eto'o zarađuje milijune po utakmici u Makhachkali na Kaspijskoj obali?
Je čuo je. Vidi post br. 86
Šole je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2011., 20:47   #92
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
evo ga klik

neda mi se probat jel isto i za pc
thuNdeR je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.10.2011., 00:19   #93
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Nakon što sam pesom 2011 bio oduševljen kad je izašao, ovo što su sad izdali je smeće. Igram cijeli dan protiv frendova i igra ima tooooliko grešaka da to nije normalno, evo samo neke:
- slobodnjak s 40ak metara, po sredini gola, ma od bilo kud, šut + kursor gore; golman u 100% slučajeva odbija, nema nikakve šanse da uhvati ijednu loptu, tko god pucao i koliko god jadan udarac bio. Općenito branjenje slobodnjaka u golmanovu stranu je jadno.
- probijanje po boku i ubačaj je pola gola, u 95% slučajeva napadač primi/udari loptu, možeš se samo nadati da će promašiti. Sjeća se tko ISSa prvog? Upravo tako, besmisleno je odigravati ijednu drugu akciju kad ovo ima ogromne šanse za realizaciju.
- totalno glupo suđenje prekršaja, igrači rade sami glupe prekršaje u zoni udarca. U većini slučajeva nemamo pojma što i za koga je dosuđeno dok ne vidimo što izvode. Možda je realno da ima mnogo sitnih prekršaja, ali je neigrivo.
- svaki bolji igrač može uzeti loptu i šetati oko protivničkih igrača kao oko čunjeva i jako teško je oduzeti loptu. Protiv kompa je vjerojatno to nemoguće, ali to nisam igrao.
redscro je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2011., 13:12   #94
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Ajde da i ja kao pesobolesnik popljujem malo ovu 2012u.
Par dana intenzivnog igranja protiv ai-a rezultira mojim zgražanjem nad kosookim mulcima koji su programirali neke stvari u novom pesu.

1. Messi - probat ću ostat kulturan i napisati neke stvari. Prolazi kroz 2icu igrača kao da njih nema ili da je on duh, i to tipa samuel+lucio, rio+vidić, itd. 99% uklizavanja od naprijed na loptu koju on 'vodi' rezultira da je to faul (nema veze se vezom) ili da on 'čarobno' skrene jedan pedalj u stranu u trenutku kad je obrambeni već uklizao i udario svojom nogom po lopti, ali ne, the wizard of messi nekom čarolijom ne gubi loptu nego se ona lijepi za njegovu nogu i on dribla dalje ili ostaje sam na šutu od 25-20-15m do gola i obavezno tako precizno puca da je to gol. Da ne pričam o tome da ga jedan Lucio ili jedan Rio Ferdinand ili jedan Terry ne mogu odremplat, a i nadskočit tog mutavog pajaca je ono, 50-50 sa najboljim napadačima svijeta. Itd itd. Očito je da kosooki imaju 1000%tni fetiš na Messija.

2. Ingame težine - nikada, ali nikada otkad je pes-a i levela težine nisu bile ovako nestvarne i nemoguće. Igram pes od prvog pes-a na ps1 cigletini, svakodnevno, ali doslovno svakodnevno, i stvarno imam milijun tekmi pod gamepadom; ali nikad ai nije bio ovako pretjerano superioran na top player težini, a da ne pričam o Superstar težini, koja se otključa u extra contentu - tamo je ai ne savršen, nego nemoguće savršen, nema niti jedno netočno dodavanje, napadači driblaju 3-4 obrambena bez problema, ama baš niti jedno dodavanje trokutom u for ne prolazi, igrači upravljani od strane ai su brži jedno 20% u sprintu, itd itd. Totalno nerealno. Prvi put otkad igram pes sam prisiljen igrati na professional razini ako hoću igrati 'normalan' i donekle realan pes.

3. Opet golmani lete sami van bez da držim trokut da golman krene u istrčavanje pred napadača.
Za razliku od kolege redscro, meni golmani brane ok i logično, niti jedan golman na svijetu ne može sve obraniti, ovi su dobro izbalansirani, ne primaju hrpu glupih golova kao u 2011.

4. Igranje protiv živog protivnika, dakle frenda, je odlično i nakon par godina ponovno je to onaj 'pravi' pes. Osim ako nije njubara pa ne igra s barcom; toliko je prefavorizirana ta momčad da to nisu istine, presuperiorni igrači, bez obzira o protivniku i taktici.

5. Nelogično prebacivanje igrača je ostalo i dalje prisutno, ne u tolikoj mjeri, ali ima ga još uvijek. Igram na semi auto, jer manual je prespor sa prebacivanjem upravo zbog nelogičnosti, jer ako ja tražim sa usmjeravanjem točno određenog igrača od 3 koja su podjednako blizu lopte, a on prebaci na totalno suprotnog od onog kojeg sam tražio, pa moram gubit dragocjeno vrijeme sa još 1-2 stiskanja dugmića za prebacivanje, to suxa. Na full auto, je kao i obično koma i tako nisam nikad volio igrati, jer onda komp u pol namještanja obrambenog da ukližem ili remplam napadača, prebaci na slijedećeg obrambenog jer je on (po ne znam kojoj matematici i fizici) kao bliži lopti pa bi trebao ja s njim upravljati.

6. Totalno loše napravljeni do sada vrhunski passovi - trokutom po boku u for, ili između dva spora obrambena brzom napadaču u for. Ili visoki trokut u for (trokut i r1) da preskoči obrambenog i napadač ga pretrči dok se on okreće prema svom golu i lopti, i napadač ostaje sam pred golmanom. Nisko po zemlji dodavanje je sada mission impossible jer nekim čudom sada obrambeni igrači upravljani od strane ai-a (bez obzira što ja vidim na mini mapi da tamo nema žive duše) se stvore točno na putanji tog dodavanja i bez pol muke i panike prime loptu i dodaju je 100%tnom točnošću svojim veznim igračima. Visoki trokut završava sada u većini slučajeva ili u golmanovim rukama (a to i je bila njegova najveća prednost jer je do sada lopta padala van golmanovog prostora, za razliku od takvog dodavanja upućenog krugom ilitiga centaršutom), a ako ne kod golmana, onda na glavi ili prsima obrambenog, koji se metodom 'ja sam duh' ubaci ispred napadača kojem je ta lopta upućena.

I tako, imam još toga na duši, ali već vidim da sam napisao cijelu čitabu, pa dosta za sada.
Uglavnom, dosta mi je bolja igra od lanjske, ali samo i isključivo ako igram protiv živog protivnika.
Staro 08.10.2011., 17:37   #95
nathan
IT Consultant
Moj komp

nathan's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
PESEDIT.COM 2012 PATCH 1.2 - RELEASED!

New Features:

Added Liga Adelante with all correct squads, formations, players & more
New adboards Camp Nou
New referee kits
New kits (Bayern München, Bochum, Dortmund, Hertha BSC, Schalke)
Fixed online compatibility; no switch needed;
nathan je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2011., 21:03   #96
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
3. Opet golmani lete sami van bez da držim trokut da golman krene u istrčavanje pred napadača.
Za razliku od kolege redscro, meni golmani brane ok i logično, niti jedan golman na svijetu ne može sve obraniti, ovi su dobro izbalansirani, ne primaju hrpu glupih golova kao u 2011.
Jesu li ovo glupi golovi? To je samo iz jedne utakmice... Golman prima sve što mu uputiš nisko u bliži kut, što veća udaljenost to bolje. Branjenje slobodnjaka nije loše već žalosno, a kad uračunamo koliko igrači sami glupih prekršaja naprave utakmice se često svode na to čiji će golman manje syebat. A reakcije kod odbijanaca da i ne spominjem. Normalno je da nijedan golman ne brani sve, ali ovi primaju hrpu besmislenih golova i greške su totalno neprirodne.
Staro 10.10.2011., 03:27   #97
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor redscro Pregled postova
Jesu li ovo glupi golovi? To je samo iz jedne utakmice... Golman prima sve što mu uputiš nisko u bliži kut, što veća udaljenost to bolje. Branjenje slobodnjaka nije loše već žalosno, a kad uračunamo koliko igrači sami glupih prekršaja naprave utakmice se često svode na to čiji će golman manje syebat. A reakcije kod odbijanaca da i ne spominjem. Normalno je da nijedan golman ne brani sve, ali ovi primaju hrpu besmislenih golova i greške su totalno neprirodne.
Ne znam, onda tvoj i moj top player mod nisu isti, ja tako glupe golove nisam vidio, a priličan broj sati sam već odigrao ove nove nevolje...

Pogotovo ako su to golovi koje si ti dao u ovom videu, to mi je još manje onda jasno, jer je perfekcija igre, dodavanja, udaraca, ma svega, od strane ai-a na top player i superstar težinama ove godine, nemoguća, a kamoli da prima tak nebulozne golove; ali ni moji golmani, bar ne s onih 30ak momčadi s kojima sam zaigrao nije primalo takve golove.
Staro 10.10.2011., 10:43   #98
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

To je moja utakmica, s Nizozemskom(ja) protiv Paragvaja(AI top player). I definitivno je bug s tim slobodnjacima u golmanovu stranu. Potrebno je samo naciljati da lopta odskoči prije gola, jer ako ide po zraku onda to golman lovi, ali ove uvijek ili propušta kroz noge ili odbija ravno ispred sebe, makar slobodnjak bio i s 40+ metara.

I lakoća postizanja golova nakon ubačaja s krila u igri protiv živih protivnika ubija zanimljivost igranja. Nemam volje stalno igrati na istu akciju, ali se samo to isplati. Protiv AI-a to ne ide baš tako lako.
Staro 11.10.2011., 00:41   #99
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
po ovim komentarima ja imam dojam kao da ne igramo istu igru.....odigrao 30ak tekmi protiv živih protivnika. jedan frend igra s barcom i jača je momčad ali nikako nepobjediva. s krila se "napokon" može odigrat dobra akcija, ali ako si discipliniran u obrani mogu se i te akcije dobro blokirat......ponekad prođe, ali ništa neuobičajeno za RL tekme. dodavanje mi je odlično riješeno, hoćeš trokut, x ili trokut + r1. sve asistove sam isključio osim onog za dodavanje, on mi je na pola, ali ću vjerojatno i njega isključit kad se još malo izvježbam......ugl ja oduševljen za sad.....
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2011., 03:05   #100
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor e-one Pregled postova
po ovim komentarima ja imam dojam kao da ne igramo istu igru.....odigrao 30ak tekmi protiv živih protivnika. jedan frend igra s barcom i jača je momčad ali nikako nepobjediva. s krila se "napokon" može odigrat dobra akcija, ali ako si discipliniran u obrani mogu se i te akcije dobro blokirat......ponekad prođe, ali ništa neuobičajeno za RL tekme. dodavanje mi je odlično riješeno, hoćeš trokut, x ili trokut + r1. sve asistove sam isključio osim onog za dodavanje, on mi je na pola, ali ću vjerojatno i njega isključit kad se još malo izvježbam......ugl ja oduševljen za sad.....
A gle, s obzirom da ja i frendovi igramo pes svakodnevno, još od doba iss-a, dakle od 99.e, to je hebeno priličan broj sati proveden uz tu igru, pa možemo jako dobro procijenit kad je neka ekipa napravljena overpowered i tako neke 'stvarčice' u igri. I ako ja tog istog frenda ownam kad igra sa bilo kojim klubom osim sa barcom, onda je sve jasno.
Oglas

Oglas
Staro 11.10.2011., 16:05   #101
vik123
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
vik123 je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2011., 20:54   #102
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

original squad ili pes squad
-->
Jesam ja lud ili se master liga može igrat samo sa hrpom debila (imaginarnih igrača)?

Znam da se u prošlim verzijama moglo birati-->original squad ili pes squad
Staro 11.10.2011., 21:26   #103
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

original squad ili pes squad
Il si lud, il si lijen
Moraš to 'kupit' u extra contentu; odi u extra content pa unlockaj real masterleague players.
-->
Citiraj:
Autor thuNdeR Pregled postova
Jesam ja lud ili se master liga može igrat samo sa hrpom debila (imaginarnih igrača)?

Znam da se u prošlim verzijama moglo birati-->original squad ili pes squad
Il si lud, il si lijen
Moraš to 'kupit' u extra contentu; odi u extra content pa unlockaj real masterleague players.
Staro 11.10.2011., 21:30   #104
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

znači za đabe sam igrao "prijateljske utakmice" čekajući dlc

hvala na odgovoru
Staro 11.10.2011., 23:34   #105
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
@ jopis, hehe i ja igram pes od iss-a 3 sa psx 1. Imam popriličan broj tekmi, a i ekipa s kojom igram. Nisam preskočio ni jedan nastavak. Jedino sam od 10ke nadalje prestao igrati master ligu. Frend igra sa barcom i podjednaki smo kaj se tiče skill-a. Ubijao me iz početka par tekmi, ali čim mi je malo sjela igra većinom sam dobivao ja njega s Arsenalom Naravno jeb... je teško igrat protiv barce i treba bit discipliniran u obrani maximalno, ali vjerujem da su je tako napravili jer trenutno barca dominira nogometom kako već dugo ni jedna momčad nije. Obrana joj je nevjerojatno brza, a messi je zvjerski napravljen, ali se definitivno može. Meni je sam gameplay evolucija 2011ice i ja sam više nego zadovoljan. Fizika igrača mi je puno bolja. Puno je lakše napraviti dribling, a teže izbiti loptu napadaču (prije bi se samo zabio u protivničkog igrača s uz x pri kontaktu i oduzeo bi loptu). Uklizavanja su dosta teža što je veliki plus kad igram protiv njubara. Ne lome mi igrače toliko. Golmani su mi nekako prirodniji nego prije. Napokon možeš odigrati smislenu akciju po krilu koja ne ovisi samo o tome da imaš dvometraša u petercu. Čak mi se čini i da su udarci korigirani, puno je viši prag do kojeg možeš napuniti onu skalu koja mjeri jačinu udarca prije nego ju igrač nekotrolirano napuca, samim time i precizije se može odrediti jačina udarca. Ai momčadi koju vodiš je bolji i puno se bolje otvaraju suigrači kod napada i kontranapada pa i akcije puno ljepše izgledaju. Dorađeni su slobodnjaci, a penali napokon nisu najveće zlo koje te može zadesit tokom igre, već mi ih je čak zabavno i branit i izvodit. Fora je što se i igrači brže umaraju kod sprinta/brzog trčanja. Kad pobjegneš obrambenom uredno dolaziš u priliku, ali je puno teže pretrčati 2 igrača što i je realno.....eh da i dobro je što se osjete razlike u visini momčadi. Protiv barce sam i ja s arsenalom opasan iz prekida jer su i oni više manje svi midgeti. Protiv milana je skroz obrnuta situacija. Uglavnom ja i više nego zadovoljan s obzirom da sam se načitao dosta negativnih kritika prije nego sam ga zaigrao....

my 2 cents......
e-one je offline   Reply With Quote
Staro 12.10.2011., 18:48   #106
nathan
IT Consultant
Moj komp

nathan's Avatar

PESEDIT.COM 2012 PATCH 1.3 - RELEASED!

New Features:
Updated to KONAMI DLC 1.0 including all new features of it (TRANSFERS, kits, boots): DLC is included, you do NOT need to download it ingame;
New kits: Almeria, Celta, Girona, Hercules, Murcia + DLC new kits
New teams: APOEL, BATE, Viktoria Plzen
New scoreboard selector (8 scoreboards available)
New generic stadiums (big thanks to KLASHMAN69 & HAMMERSANDY for their pack) + assigned to all teams of EPL, Ligue 1, Serie A, La Liga, Adelante,
Bundesliga, 2. Bundesliga + correct stadium names for each team of those
Improved 2nd division switch
Staro 23.10.2011., 00:05   #107
Lazarou
Premium
Moj komp

Lazarou's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Hej!
Jel zna netko kako igrati turnir u comunity modu a da svaki igrac ima vise momcadi kojima upravlja (ako naleti na svoju momcad bira s kojom zeli igrati...)?

Btw... izasao je PESEDIT patch 2.0.
Staro 25.10.2011., 08:14   #108
nathan
IT Consultant
Moj komp

nathan's Avatar

Staro 26.10.2011., 18:30   #109
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
igru su grafički totalno ubili,totalno mi je grafički bezveze...i gotovo svako ubacivanje u šesnaesterac završi golom,obrambeni igrači prelako ispadaju...uglavnom,kao veliki pes fan prilično sam razočaran

2011 mi je puno bolja,iako je suđenje u toj igri apsolutno katastrofalno...
Staro 26.10.2011., 21:26   #110
Njokli
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Ajde curice šta kukate, igra je do jaja!
Njokli je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2011., 18:21   #111
Šole
Premium
Moj komp

Šole's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Šole je offline   Reply With Quote
Staro 08.11.2011., 20:49   #112
nathan
IT Consultant
Moj komp

nathan's Avatar

Zadnje izmijenjeno od: nathan. 18.11.2011. u 18:51.
Staro 17.04.2012., 02:07   #113
sinke.ZG
Premium
Moj komp

sinke.ZG's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
napokon se odlucim kupit pes 2012 da mogu igrat on line i onda dobijem ovu poruku
"you can only play 1 vs 1 in quick match. this is due to restriction on your connection by networking devices you are using this issue may ......"

spojen sam wifi stickom na thompson st780

pomagajte ljudi
Staro 07.06.2012., 09:38   #114
ExtremePower
Premium
Moj komp

ExtremePower's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ima tko kakvih informacija kad će izaći PesEdit Euro2012 Patch?
Sutra počinje prvenstvo pa sam mislio odigrati par tekmi u atmosferi Eura 2012.
ExtremePower je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2012., 10:04   #115
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2012., 11:51   #116
ExtremePower
Premium
Moj komp