|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nije to ugrađeno. Ugrađena je opcija prebacivanja aplikacija (copy to SD) nakon instalacije. AKo zelis da aplikacije idu na karticu,trebas napraviti npr ext4 particiju na kartici i onda instalirat1 app2sd ,ili data2sd ili link2sd i moras imati bar class 4 karticu da ti ne bude prespora. MAlo vise o tome imas na XDA |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Može se na taj mobitel posve normalno instalirat iGo Motonav i koja reza uopće treba bit?? Mislim,mogu i proguglat o ovome ali fakat nemam vremena ni volje.. Jer bi trebao prodat Desire i uzet za prvu ruku taj mob a potrebna mi je navigacija.. Kako uopće radi Motonav na tom mobu, ok ili usporeno, trzavo, itd? hvala vam |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
moze mala pomoć. Kad sam išao stavljat custom ROM (u mom slucaju dronix), normalno da sam zaboravil napravit backup orginalnog. Al dobro vidio sam da ima za skinut orginal ROM na netu i postupak za njegovo vracanje, pa reko nema veze. I naravno sad bi htio vratit orginal, al naravno da kod mene nis nemoze proc bez problema. Skinuo ROM, napravio folder "dload" (bez navodnika naravno) na kartici, ubacio unutra UPDATE.APP, ugasim ga i ponovo u palim s kombinacijom "POWER+RED BUTTON+VOLUME UP" desi se ovo. ![]() Uploaded with ImageShack.us Ako netko zna u cem je problem, bio bi mu zahvalan P.S. Sorry na losoj fotki,nisam mogo bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#97 | |
49%winner
|
Citiraj:
U uputama koje si dobio uz rom pogledaj notes sekciju. Iskreno, ne razumijem je previše osim ovog djela s preimenovanjem fajla. Ako se ove brojke odnose na verziju roma, onda bi sve trebalo raditi po defaultnim uputama bez kemijanja. Nažalost nisi jedini kojeg sam vidio da ne može updejtati stock rom.
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo uspio. Stavio sam karticu od 2 gb umjesto ove od 8gb koja mi je bila nutra i proradilo iz prve. Mozda je do kapaciteta kartice? Ko će ga znat. Bitno da radi. Hvala na pomoći. ![]() Zadnje izmijenjeno od: ernest1985. 07.06.2011. u 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Guest
|
Citiraj:
slično tipa usb stick windows instalacija.... |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#102 |
Premium
|
Kupujem Ideos (zainteresirani nek se jave na PM), Ali me interesira što su svi zaključani na t-mobile (098,099,097), jer još nisam pronašao u oglasnicima da ima otkljućanih, ili pak da rade na vip/tomato, WTF???? A kao otključavanje košta 200kn, mobitel 600kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Nema otkljucanih jer svi koji ih prodaju po oglasnicima su kupili u bonbonu za vrijeme akcije pa im se i zato isplati prodavati nov uredjaj ispod cijene |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#108 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
http://whirlpool.net.au/wiki/huawei_u8510 tu dođem do koraka 2 i neće mi instalirat drivere... skinem i one ponuđene al kad odem na update driver i ponudim mu lokaciju di su kaže da ih ne nalazi... imam win7 jel zna neko u čem je problem? ![]() edit: riješen problem restartom laptopa nakon čega su windowsi sami povukli drivere... Zadnje izmijenjeno od: zezo. 09.06.2011. u 10:40. Razlog: riješen problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Guest
|
Citiraj:
tu imaš rješenje : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1010353 |
|
![]() |
![]() |
#110 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Inače, za sve kojima LauncherPro na LeanDroid ima lag kod otključavanja tipkovnice rješenje je onemogućit Auto-rotation u Behavior Settings meniju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Premium
|
Ima li još netko ovaj mob ili ste ga se riješili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Imam FUSIOnIdeos 2.7.6 - meni najbolji do sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
|
Na defaultu je. 120 MHz. Ali probavao sam to podić sa no-frills na 270 i 350 i nešto, ne znam napamet točno vrijednosti ali opet isti problem. Nešto je sa samim ROM-om u banani (Leandroid v13). Prijavio sam developeru problem ali nema lijeka zasad. EDIT: Flešnuo FusionIDEOS gore. Sve oke s muzikom i ROM je prilično brz ali ova tema je tako loše napravljena. Power Widget je pikseliziran recimo. Šteta što to nije ostavljeno na defaultu. EDIT 2: Šteka i FusionIDEOS. Možda je SD kartica u banani? ![]() Zadnje izmijenjeno od: tutix. 28.08.2011. u 17:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|