Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.11.2011., 15:43   #91
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
jel vam bolje od hot pursuita?
Ne znam zašto no meni je Hot Pursuit bolji, istina da je ovaj ljepši i napredniji no nema mi te doze satisfakcije dok igram. The Run sam konkretno odigro sat vremena i bacio uninstall jer nemam niti vremena niti želje za njim pogotovo kad su mi BF3 i Skyrim ovdje dok sam recimo bez problema s guštom Hot Pursuit odigrao cijelog u par dana.
doky je offline   Reply With Quote
Staro 22.11.2011., 15:48   #92
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Anphonic Pregled postova
Ne znam zašto no meni je Hot Pursuit bolji, istina da je ovaj ljepši i napredniji no nema mi te doze satisfakcije dok igram. The Run sam konkretno odigro sat vremena i bacio uninstall jer nemam niti vremena niti želje za njim pogotovo kad su mi BF3 i Skyrim ovdje dok sam recimo bez problema s guštom Hot Pursuit odigrao cijelog u par dana.
Opet ista stvar, da su skyrim i BF3 izašli u isto vrijeme kad i Hot prsuit isto bi ga obrisao. Stvar je da ima trenutno dobrih igara vani, pa je nekako nfs pao u drugi plan. Priča i sve je bolje nego u hot prsuit. (bar ima priče) Kada se naigraš BF3 i Skyrima i nadolazečeg Batmana, run će biti dobra zanimacija
Mommistake je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.11.2011., 00:26   #93
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Evo ja još uvijek igram, sad sam blizu chicaga...igrica mi se jako svidjela, mozak na pašu i vozi...klasični sandbox naravno...grafika isto super, pogotovo malo kasnije u igri (šteta je ovo ne igrat na ultra)...igrica je jedno deset puta bolja od onog smeća hot pursuita...definitivno ulazi u bolje nfs nastavke...što se tiče auta, igram cijelo vrijeme s onim prvim M3, najljepši auto u igri...jednom uzeo gt-r i 350z i na sljedećoj benzinskoj vratio se na m3...što se tiče performansi...HD6850 Toxic i Phenom 955, sve na ultra i sve lijepo klizi...btw jel netko zna kako se uopće može mijenjat izgled auta iz glavnog početnog menija...odaberem body, boju i šta već..kliknem esc da se vratim i on sve vrati na default..jel treba nešto kliknut da se to save-a? izgubih se po onim izbornicima...

Zadnje izmijenjeno od: skyman. 23.11.2011. u 00:45.
skyman je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2011., 10:21   #94
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor skyman Pregled postova
Evo ja još uvijek igram, sad sam blizu chicaga...igrica mi se jako svidjela, mozak na pašu i vozi...klasični sandbox naravno...grafika isto super, pogotovo malo kasnije u igri (šteta je ovo ne igrat na ultra)...igrica je jedno deset puta bolja od onog smeća hot pursuita...definitivno ulazi u bolje nfs nastavke...što se tiče auta, igram cijelo vrijeme s onim prvim M3, najljepši auto u igri...jednom uzeo gt-r i 350z i na sljedećoj benzinskoj vratio se na m3...što se tiče performansi...HD6850 Toxic i Phenom 955, sve na ultra i sve lijepo klizi...btw jel netko zna kako se uopće može mijenjat izgled auta iz glavnog početnog menija...odaberem body, boju i šta već..kliknem esc da se vratim i on sve vrati na default..jel treba nešto kliknut da se to save-a? izgubih se po onim izbornicima...
Pa piše ti dolje u desnom kutu. Meni je na gamepadu X za izbor body-a a A je za sve potvrditi, izađe van i imaš sve na njemu Neznam kako je to na tipki, ali dolje u desnom kutu sve piše
Staro 23.11.2011., 16:07   #95
skyman
Premium

skyman's Avatar

Ma neće..odem na izbornik View cars...stisnem enter koji auto hoću, kliknem Enter i biram boju... onda imam opciju RCTRL-select kit i Esc-go back..kliknem npr. select kit..odaberem kit, odaberem boju..nakon toga stišćem enter, ma sve moguće tipke...samo stoji ekran...i imam opcije Esc-go back i RCTRL-select kit (već sam odabrao kit)...kliknem Esc, i auto se vrati na default..ništa nije promijenjeno..ko je tu lud? ne mogu ni samo boju promijenit..čim kliknem Esc sve se vrati na default..uopće nemam neki gumb da potvrdim promjene...probao sam enter i sve moguće opcije..čim kliknem esc da se vratim na prvotni izbornik, sve je opet na defaultu...
Staro 23.11.2011., 16:54   #96
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor skyman Pregled postova
Ma neće..odem na izbornik View cars...stisnem enter koji auto hoću, kliknem Enter i biram boju... onda imam opciju RCTRL-select kit i Esc-go back..kliknem npr. select kit..odaberem kit, odaberem boju..nakon toga stišćem enter, ma sve moguće tipke...samo stoji ekran...i imam opcije Esc-go back i RCTRL-select kit (već sam odabrao kit)...kliknem Esc, i auto se vrati na default..ništa nije promijenjeno..ko je tu lud? ne mogu ni samo boju promijenit..čim kliknem Esc sve se vrati na default..uopće nemam neki gumb da potvrdim promjene...probao sam enter i sve moguće opcije..čim kliknem esc da se vratim na prvotni izbornik, sve je opet na defaultu...
Hmm.. Neznam.. Gledam po i nitko nema riješenje, tj. sličan problem. Si siguran da si sve isprobao? I RCTRL?
Staro 23.11.2011., 17:06   #97
skyman
Premium

skyman's Avatar

Hehe..ma jesam, i LCTRL i RCTRL...nije mi jasno stvarno...i gledao sam i ja po netu, isto nisam naišao na sličan problem...svašta...
Staro 23.11.2011., 18:30   #98
Rudy
Premium
Moj komp

Rudy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ja spojim PS2 joystick preko Twin USB-a i prepozna ga kao volan :\
Staro 23.11.2011., 18:38   #99
Facelessone
Premium
Moj komp

Facelessone's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ima jedan programčić preko kojeg si složiš PS2 joystick da ti ga prepozna ko xbox360 joystick i možeš si riktat s njim sve oko joysticka. Proguglaj.

AMD Ryzen 7 5700X
BQ Pure Rock
MSI B450 Tomahawk Max
32GB (2x16GB) Fury Beast 3600MHz HX432C18FB2K2/16
MSI RX 6800XT GamingX Trio 16GB
500GB Crucial MX500
Fractal Define R4
Corsair HX850 Platinum
Logitech MX Master 3
Logitech MX Keys
Logitech Z2300
Dell U2715H
Iskon 300/100 Mbps

CPU Intel i7-4810MQ
VGA nVidia GT730M 1 GB
RAM DDR3 16 GB 1600 MHz
SSD 500 GB Sandisk Ultra
Display 15.5" 3K HD IPS 2880x1620
LTE Modem
DVD-RW
9 cell battery
Napajanje 135 W
Windows 10 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

AMD Ryzen 5 7640HS
AMD RadeonT 760M
14" 2,8K, 120Hz
16GB RAM
1TB HDD
Windows 11 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

Xpenology DVA1622 @ DSM 7.1.1-42962 Update 4
H110M-DGS
Intel i3-7100
8GB RAM DDR4
WD Red 8TB
WD Purple 4TB
Seagate IronWolf 3TB
Seagate SkyHawk 6TB
Nanoxia Deep Silence 4
Seasonic X650 SS-650KM Gold

Facelessone je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2011., 19:41   #100
baban
Premium
Moj komp

baban's Avatar

koliko gb zauzima igra na disku
baban je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.11.2011., 20:34   #101
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor agent orange Pregled postova
koliko gb zauzima igra na disku
Cca 14
Staro 23.11.2011., 20:43   #102
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Ja sam igrao vjerovatno sve NFSe.. Nijedna me nije vukla igrat kao ova. Zbilja mi je zabavna igra. Grafika je jako dobra iako nemogu igrat na ultra, odn. Imam malo fpsa, dok je na medium igra brza jedno 10 puta.
Staro 23.11.2011., 20:44   #103
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Pošto sam probo samo "probnu verziju" igre zanima me od ekipe koja ima original kakav je MP, tj. dal se isplati uzimat igru zbog njega kad sam se već blago razočarao od solo igranja? Nekako sam se zaželio ganjanja prek neta no nisam siguran dal je to to.
doky je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2011., 20:55   #104
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Ja sam igrao vjerovatno sve NFSe.. Nijedna me nije vukla igrat kao ova. Zbilja mi je zabavna igra. Grafika je jako dobra iako nemogu igrat na ultra, odn. Imam malo fpsa, dok je na medium igra brza jedno 10 puta.
Pa kako nejde na ultra? Ajde grafa je nakako osrednja, ali trebalo bi bar na high ljepo raditi.
Staro 23.11.2011., 21:38   #105
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Pa kako nejde na ultra? Ajde grafa je nakako osrednja, ali trebalo bi bar na high ljepo raditi.
Ma na ultra imam jedno cca 30 fpsa i zna zastekat u zavojima, na high ide igra lijepo ali sam bezveze probao na medium i igra je brza 10 puta. Razlika između high i medium je nikakva, ali sama igra je brza puno.
Staro 24.11.2011., 13:44   #106
dankopermozer
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
kontrole

svi koji imaju problema sa kontrolama..... hehe ja više nemam...
dakle posložio sam svoje kontrole standard strelice za kretanje bla bla bla space ručna nitro Q.... fuck NE RADI.... probao sa focusovim joysticom pola kontroli radi na njemu pola morao na tipkovnici....
ponovo ja u meni posložio joytick pod opcijom wheel control,natrag u igru.... radi sve naopako na joysticu dva put udarat gljivu da promjeni brzinu .... opet ja u meni stavio ja na automatic natrag u igru probam ne mjenja brzine stalno na prvoj,stavim joystik pokraj mene probam na tipkovnici sve radi normalno.... a sad kaj se tu dešava ni mi jasno FUNKCIONIRA......
dankopermozer je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2011., 12:25   #107
dankopermozer
Registered User
Moj komp

the run

danas opet problem. resetirale su se postavke kontroli same od sebe..... opet bilo jebanja s njima.....
pošto je bug u pitanju problem nije rješen al možda nekome pomogne:
morao sam složiti i kontrole za tipkovnicu i wheels controls kak bi se reklo PO SVOJEM da bi mogao igrati odnosno da bi mi acelerate radio.... na taj način sam odjeb. i bug koji mi je stalno stavljao brzine u nazad/rikverc....
SRETNO!!!

sad pa na
dankopermozer je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2011., 20:27   #108
Rudy
Premium
Moj komp

Rudy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Facelessone Pregled postova
Ima jedan programčić preko kojeg si složiš PS2 joystick da ti ga prepozna ko xbox360 joystick i možeš si riktat s njim sve oko joysticka. Proguglaj.
xinputemu ako ikoga zanima...trebao sam par stvari uzmijenit u .ini datoteci da pravilno rasporedim gumbe no prva liga nakon toga
Sama igra mi nije previse privlacna, odigrao 30ak minuta i shvatio da igram samo da predjem a ne radi nekog gusta i uninstall...
Staro 26.11.2011., 20:32   #109
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Rudy Pregled postova
Sama igra mi nije previse privlacna, odigrao 30ak minuta i shvatio da igram samo da predjem a ne radi nekog gusta i uninstall...
Slazem se, doduse ja sam je presao a onda uninstall. Osobno hot pursuit mi je bolji, al o ukusima se ne raspravlja
Staro 30.11.2011., 16:04   #110
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Super mi je igra zbog price i nekih staza tipa snjeznih gdje lavina pada i moraš žurit da te ne 'pokrije'.
A inače igra radi dosta glatko na mojoj konfi, makar zna zatrzat, a cpu mi se ubija dok igram, temp dođu više neg dok vrtim prime .
domina je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2011., 19:00   #111
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Ja sam mislio da je igra strava kad ono glupost...rekli bi niđe veze...sto se mene tice izgleda prosjecno, zvukovi su ocajni, a da ne spominjam mutave protivnike koji te prolete kao da si u Fici...(bez obzira sta vozis)

Vracam se ja Underground 2 sa Modovima....to je prava igra i pravi NFS
Staro 22.12.2011., 00:30   #112
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor d0magoj_OS Pregled postova
zadnjih neznam ni sam koliko NFS samo instaliram odigram 2 3 sata i obrišem...nevidim neko razbijanje rutine s ovim novim NFS :S
baš kako sam i rekao
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2012., 16:10   #113
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Instalirao sam danas ovu igru tek toliko da je isprobam, posto sam svaki NFS probao. Onako, ok je, iako bi mogla biti bolja. Sto se tice grafike itd, dobro je optimizirana, (mozda je to zbog tog locka na 30fps) , meni na konfi ide na 1920x1080 sa svim ultra detaljima. A eto, nije NFS sto je nekada bio. Mislim da se to najvise vidi i po tome sto ovaj dio ima samo 4 stranice tu na forumu.

mislav_os je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2012., 19:25   #114
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
Mislim da se to najvise vidi i po tome sto ovaj dio ima samo 4 stranice tu na forumu.
Neznam zašto bi broj stranica na forumu bilo mjerilo kvalitete igre.
Pa i novi Batman ima gotovo jednak broj postova, Portal 2 mrvu više, itd. Tak da ti ta teorija pada u vodu.

Igra nije bogzna što, ali očito je da je sve veći broj igrača postal picajzla.

Scenarij koji je moguć: Dok nam Ameri sve živo na netu blokiraju i dok ne bude više tak lako doći do "igara" (kak je prije 10-tak god bio slučaj), vjerojatno bude se veći broj igrača spustil na zemlju i odigral nešto do kraja dok instalira, a ne da se igre brišu nakon 10 minuta igre.
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2012., 19:45   #115
mislav_os
freak
Moj komp

Ja se ne zalim bas puno na nju, rekao sam da bi mogla biti bolja jer je bilo dobrih NFS-a pa zato. Iako mi se radnja igre cini zanimljiva, a prvenstveno ovo sto sam napisao da bi mogla biti bolja sam mislio duza, jer ako je istina da se prijedje za 2+ sata bit ce lose :S. Odigrao sam nekih pola sata i cini mi se oke. Samo mrzim kad ima policije.

Ovo za stranice na forumu, ma to sam rekao jer neke igre imaju po 100+, pa onda ova izgleda kao da se nitko ne interesira za nju, ako me razumijes .

Staro 23.01.2012., 20:12   #116
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Neznam zašto bi broj stranica na forumu bilo mjerilo kvalitete igre.
Pa i novi Batman ima gotovo jednak broj postova, Portal 2 mrvu više, itd. Tak da ti ta teorija pada u vodu.

Igra nije bogzna što, ali očito je da je sve veći broj igrača postal picajzla.

Scenarij koji je moguć: Dok nam Ameri sve živo na netu blokiraju i dok ne bude više tak lako doći do "igara" (kak je prije 10-tak god bio slučaj), vjerojatno bude se veći broj igrača spustil na zemlju i odigral nešto do kraja dok instalira, a ne da se igre brišu nakon 10 minuta igre.
nismo toliko picajzle,koliko smo (većina) odigrali sve i svašta uzduž i poprijeko i jednostavno nas (imho) ovakvi poluproizvodi od 2 sata i kusur vremena igranja ne "zadovoljavaju"...
da nebi bilo zabune, ja sam zadnja 2 nfs-a platio i žali bože novaca...
dao sam je mlađem burazu( 18god) koji je s igrom zadovoljan...
Staro 23.01.2012., 20:15   #117
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Sve ok. Nfs je kao franšiza već zamorna ljudima tak da se kod njega nema o čemu puno raspravljati jer se već puno toga zna.
Srećom pa su malo presjekli igru sa Shift serijalom. Shift 2 mi je još i dan danas gušt odigrati na volanu, ali uz modove. Nadam se da bude Shift 3 još bolji i da ne bude potrebe za puno modova.

@
BSA
Slažem se da se za Run ne isplati dati lova, tu si fakat u pravu. Za Shift 2 bi se isplatilo dati možda.

Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 23.01.2012. u 20:23.
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2012., 23:29   #118
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ja ne znam jel igra tak neoptimizirana il kaj, postavke na max. reza 1680, vrti se na 30 fps.. A drugo, i igra i nije baš nekaj od upravljivosti do zvuka, solidno i niš više od tog.
zvonac je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2012., 00:25   #119
mislav_os
freak
Moj komp

Pisalo se jos prije da je "zalockana na 30" koja god reza bila. Sad ne znam da li je izasao neki mod za to, hm.

Staro 24.01.2012., 20:26   #120
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

Datum registracije: Apr 2006
jedina stvar koju ja ne kužim u cijeloj toj priči s "novim" nastavcima nfspeeda - brate šta će mi priča kad sjednem u aždaju i oderem po gasu? run još nisam probao, sutra možda. aahhh... dobra stara vremena i uzbuđenost da se pojavi demo, zapravo uzbuđenost da se pojavi bilo kakva informacija o novom nastavku.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno