|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ne znam zašto no meni je Hot Pursuit bolji, istina da je ovaj ljepši i napredniji no nema mi te doze satisfakcije dok igram. The Run sam konkretno odigro sat vremena i bacio uninstall jer nemam niti vremena niti želje za njim pogotovo kad su mi BF3 i Skyrim ovdje dok sam recimo bez problema s guštom Hot Pursuit odigrao cijelog u par dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo ja još uvijek igram, sad sam blizu chicaga...igrica mi se jako svidjela, mozak na pašu i vozi...klasični sandbox naravno...grafika isto super, pogotovo malo kasnije u igri (šteta je ovo ne igrat na ultra)...igrica je jedno deset puta bolja od onog smeća hot pursuita...definitivno ulazi u bolje nfs nastavke...što se tiče auta, igram cijelo vrijeme s onim prvim M3, najljepši auto u igri...jednom uzeo gt-r i 350z i na sljedećoj benzinskoj vratio se na m3...što se tiče performansi...HD6850 Toxic i Phenom 955, sve na ultra i sve lijepo klizi...btw jel netko zna kako se uopće može mijenjat izgled auta iz glavnog početnog menija...odaberem body, boju i šta već..kliknem esc da se vratim i on sve vrati na default..jel treba nešto kliknut da se to save-a? izgubih se po onim izbornicima... Zadnje izmijenjeno od: skyman. 23.11.2011. u 00:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Premium
|
Ma neće..odem na izbornik View cars...stisnem enter koji auto hoću, kliknem Enter i biram boju... onda imam opciju RCTRL-select kit i Esc-go back..kliknem npr. select kit..odaberem kit, odaberem boju..nakon toga stišćem enter, ma sve moguće tipke...samo stoji ekran...i imam opcije Esc-go back i RCTRL-select kit (već sam odabrao kit)...kliknem Esc, i auto se vrati na default..ništa nije promijenjeno..ko je tu lud? ne mogu ni samo boju promijenit..čim kliknem Esc sve se vrati na default..uopće nemam neki gumb da potvrdim promjene...probao sam enter i sve moguće opcije..čim kliknem esc da se vratim na prvotni izbornik, sve je opet na defaultu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Premium
|
Hehe..ma jesam, i LCTRL i RCTRL...nije mi jasno stvarno...i gledao sam i ja po netu, isto nisam naišao na sličan problem...svašta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
|
koliko gb zauzima igra na disku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#102 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja sam igrao vjerovatno sve NFSe.. Nijedna me nije vukla igrat kao ova. Zbilja mi je zabavna igra. Grafika je jako dobra iako nemogu igrat na ultra, odn. Imam malo fpsa, dok je na medium igra brza jedno 10 puta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Pošto sam probo samo "probnu verziju" igre zanima me od ekipe koja ima original kakav je MP, tj. dal se isplati uzimat igru zbog njega kad sam se već blago razočarao od solo igranja? Nekako sam se zaželio ganjanja prek neta no nisam siguran dal je to to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
|
Pa kako nejde na ultra? Ajde grafa je nakako osrednja, ali trebalo bi bar na high ljepo raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ma na ultra imam jedno cca 30 fpsa i zna zastekat u zavojima, na high ide igra lijepo ali sam bezveze probao na medium i igra je brza 10 puta. Razlika između high i medium je nikakva, ali sama igra je brza puno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
kontrole
svi koji imaju problema sa kontrolama..... hehe ja više nemam... dakle posložio sam svoje kontrole standard strelice za kretanje bla bla bla space ručna nitro Q.... fuck NE RADI.... probao sa focusovim joysticom pola kontroli radi na njemu pola morao na tipkovnici.... ponovo ja u meni posložio joytick pod opcijom wheel control,natrag u igru.... radi sve naopako na joysticu dva put udarat gljivu da promjeni brzinu .... opet ja u meni stavio ja na automatic natrag u igru probam ne mjenja brzine stalno na prvoj,stavim joystik pokraj mene probam na tipkovnici sve radi normalno.... a sad kaj se tu dešava ni mi jasno FUNKCIONIRA...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
the run
danas opet problem. resetirale su se postavke kontroli same od sebe..... opet bilo jebanja s njima..... pošto je bug u pitanju problem nije rješen al možda nekome pomogne: morao sam složiti i kontrole za tipkovnicu i wheels controls kak bi se reklo PO SVOJEM da bi mogao igrati odnosno da bi mi acelerate radio.... na taj način sam odjeb. i bug koji mi je stalno stavljao brzine u nazad/rikverc.... SRETNO!!! ![]() sad pa na ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Sama igra mi nije previse privlacna, odigrao 30ak minuta i shvatio da igram samo da predjem a ne radi nekog gusta i uninstall... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Super mi je igra zbog price i nekih staza tipa snjeznih gdje lavina pada i moraš žurit da te ne 'pokrije'. A inače igra radi dosta glatko na mojoj konfi, makar zna zatrzat, a cpu mi se ubija dok igram, temp dođu više neg dok vrtim prime ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja sam mislio da je igra strava kad ono glupost...rekli bi niđe veze...sto se mene tice izgleda prosjecno, zvukovi su ocajni, a da ne spominjam mutave protivnike koji te prolete kao da si u Fici...(bez obzira sta vozis) Vracam se ja Underground 2 sa Modovima....to je prava igra i pravi NFS ![]()
![]() |
#113 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Instalirao sam danas ovu igru tek toliko da je isprobam, posto sam svaki NFS probao. Onako, ok je, iako bi mogla biti bolja. Sto se tice grafike itd, dobro je optimizirana, (mozda je to zbog tog locka na 30fps) ![]()
![]() |
#114 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Pa i novi Batman ima gotovo jednak broj postova, Portal 2 mrvu više, itd. Tak da ti ta teorija pada u vodu. Igra nije bogzna što, ali očito je da je sve veći broj igrača postal picajzla. Scenarij koji je moguć: Dok nam Ameri sve živo na netu blokiraju i dok ne bude više tak lako doći do "igara" (kak je prije 10-tak god bio slučaj), vjerojatno bude se veći broj igrača spustil na zemlju i odigral nešto do kraja dok instalira, a ne da se igre brišu nakon 10 minuta igre. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja se ne zalim bas puno na nju, rekao sam da bi mogla biti bolja jer je bilo dobrih NFS-a pa zato. Iako mi se radnja igre cini zanimljiva, a prvenstveno ovo sto sam napisao da bi mogla biti bolja sam mislio duza, jer ako je istina da se prijedje za 2+ sata bit ce lose :S. Odigrao sam nekih pola sata i cini mi se oke. Samo mrzim kad ima policije. Ovo za stranice na forumu, ma to sam rekao jer neke igre imaju po 100+, pa onda ova izgleda kao da se nitko ne interesira za nju, ako me razumijes ![]()
![]() |
#116 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
da nebi bilo zabune, ja sam zadnja 2 nfs-a platio i žali bože novaca... ![]() dao sam je mlađem burazu( 18god) koji je s igrom zadovoljan...
![]() |
![]() |
#117 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Sve ok. Nfs je kao franšiza već zamorna ljudima tak da se kod njega nema o čemu puno raspravljati jer se već puno toga zna. Srećom pa su malo presjekli igru sa Shift serijalom. Shift 2 mi je još i dan danas gušt odigrati na volanu, ali uz modove. Nadam se da bude Shift 3 još bolji i da ne bude potrebe za puno modova. @BSA Slažem se da se za Run ne isplati dati lova, tu si fakat u pravu. Za Shift 2 bi se isplatilo dati možda. Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 23.01.2012. u 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
jedina stvar koju ja ne kužim u cijeloj toj priči s "novim" nastavcima nfspeeda - brate šta će mi priča kad sjednem u aždaju i oderem po gasu? run još nisam probao, sutra možda. aahhh... dobra stara vremena i uzbuđenost da se pojavi demo, zapravo uzbuđenost da se pojavi bilo kakva informacija o novom nastavku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|