|
![]() |
#91 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Za tu grafu pogotovo što ima odlično hladjenje 1.1V je sasvim pristojna voltaža i ne bih trebao imati nikakvih problema osim u povećanoj buci jer se tada više grije pa se i ventilatori brže vrte. Osobno imam dva profila u afterburneru, jedan sa max clockovima na default voltaži (870/1740) i jedan sa max klokovima na 1,087V (925/1850) što je i max podesiva voltaža na 460GTX u afterburneru. Pod najvećem opterečenjem grafa mi ne prelazi 70C što bi se moglo nazvati idealnim uvjetima s time da nije niti previše bučna. Nemoj zaboraviti da tvoja grafa nije referentna tj. nema apsolutno nikakvih problema sa temperaturom i dizajnirana je za klokanje. ![]() Sve u svemu nadji neki najbolji omjer topline i buke ventilatora sa performansama i uzivaj u grafi. BTW nemoj zaboraviti podesiti regulaciju brzine okretaja ventilatora u afterburneru. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 18.02.2011. u 14:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
danas sam kupio Point of View Gtx 570 šta reč nakon ati 6870 ono najbitnije gtx 570 kraljevstvo tišine ![]() jedini minus barem od pov je bundle je totalna nula ako nekoga nešta zanima neki bench osim oc-a jer tu bas nisam nesto spretan neka napise |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
To je tebi tiho XD U idle-u nemožeš vent spustit ispod 40% (~1350rpm-a) što je bučno, no ništa strašno. U loadu se zavrti dosta. Možda sam cjepidlaka no nakon 2 godine na scythe musashi-u (blažena tišina) ovo je bučno. Proc clockaj još. 3,6GHz nije dost, što više to bolje. Stavi mu northbridge bar na 2,6GHz dosta doprinosi performansama procesora.
![]() |
#96 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Mislim ono stvarno ne kužim zbog čega je to tako i jedino mi na pamet pada neka vrsta 100% sigurnosti da se grafa neće pregrijati i uslijed najžešćeg overkloka. 40% venta nije puno niti bučno u standardnom računalu gdje postoje još dva tri venta ali ako težiš savršenoj tišini onda se taj postotak itekako može čuti.Bezveze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Čuje se hebiga. Da to nije do onog fijaska gdje se vent nije vrtio u loadu sa onim zloglasnim driverima? Ja sam sa ovom bio jednom slučajno postavio fiksnih 40% u MSi Afterburneru, temperatura je bila sigurno 90-100C dok sam igrao SC2 i svejedno se vent jako zavrtio (do 100% na par sekundi) da izbaci vrući zrak van.
![]() |
#98 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Asus, bar po mojem mišljenju, teška je odluka jer su obadvije karte odlične |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#105 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Daj mi reci kakve su temperature u loadu kad je grafa na stocku i kad je tak naklokana pri nekoj normalnoj sobnoj temp |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Bok.. Da ne otvaram novu temu, dal je bolje uzeti gtx 580 sa e-bay a ili kod nas uzet gtx 570? ima li neke drasticne razlike u performansama da opravda razliku u cijeni od 400 kn( e-bay vs domaci ducan)
![]() |
#107 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
lupit će ti pdv pa više neće bit jeftinije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ako se igra na 22" monitoru i GTX 570 je sasvim dosta da vrti bilo koji naslov. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: ehohr. 09.03.2011. u 03:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Neznam da li ima negdje kod nas za kupit ![]() ![]() Baš me zanima kolike su radne temperature, iako recimo s montažom 2x120mm mislim da bi strava hladilo
![]() |
#112 |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ja mislio da je to pasivna ![]() ![]() EDIT: Bluefluid Ma ja bi ovu uzeo čisto radi estetike, predobro izgleda kartica. A još da je malo crvene boje gore da bude GS GLH model ![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 14.03.2011. u 15:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
koje bi napajanje trebalo za takve dve u SLI-u 2xAsus gtx 570 Direct CU II
![]() |
#117 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Cca. 450W samo za njih dvije: http://www.guru3d.com/article/asus-g...i-sli-review/8 (Ovo su 580gtx ali eto čisto za usporedbu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#120 |
Premium
|
Imali su u ponudi ja kupio sredinom drugog mjeseca TF 2 kod njih, samo nemaju na siteu, tj nisu imali do danas. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|