|
![]() |
#91 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Kad sam ugleda Bioshock 1 u Interšparu u košari di su igre od 9 do 99 kn i uz to još u željeznoj kutiji mojoj sreči kraja nije bilo (a vec sam imao igru) tako da ovaj novi nije loš, ali mi je nekao previše fensi-šmensi metroseksualan hipser popularan + nisam siguran sta da osjecam prema glavnom sporednom liku tj je li legalno imat kakve osjecaje ili je pre mlada ![]() Mada u vremenu kada se odvija igra je bilo skroz ok i društveno prihvatljivo oženit maloljetno djevojče ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni je igra dopizdila skoro pred kraj, uninnstall i delete. Jednostavno je zamorna i jednolicna.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Interesantno je koliko su pojednostavnili BI za vrijeme izrade. http://kotaku.com/witness-how-much-b...-the-471184935 Nekako mi se early release vise svidja, sjene na licima koje nema u konacnoj verziji, nekako je sve malo tamnije, dunno. Izgleda da je opalio konzolitis pred kraj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Ono sto sam primijetio po starijim verzijama je to da Comstock nije bio vjerski fanatik, nego zapravo vise kao nekakvi politicar. Isto izgled grada, okolina i zgrade bile su vise klasicnog izgleda. Ono sto meni dosta nedostaje u igri je to da su Songbirda previse stavili u drugi plani, zapravo se jako malo zna o njemu. Mozda se u nekim sljedecim DLCima vise posvete njemu. Ja sam recimo ocekivao da zadnja bitka bude on kao nekakvi finalni boss. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni je ta zadnja bitka i opcenito taj level najvece razocaranje u toj igri, izuzev atmosfere i manjaka mastovitosti u odn. na prva dva. Daleko od lose igre, sigurno medu prve 3 u zadnjih godinu dana ali mogli su i bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Mislim da su u zadnje puno toga promjenili, na stranu grafika koja je presvijetla, Beth je smisna za nevjerovat, izrazi lica su super. Al kraj songbirda je bio nekako slab. Ocekujes boss battle il nesto al ostanes bez toga. Na stanu multiverse i njihove definicije toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
nope... nemam potrebe da pricam sa ljudima.. meni osobno grad u startu .. prije vadjenja pistolja je bio vise no dovoljno ziv... ima cimova.. ali moje prvo prelazenje igle je bilo bozanstveno... radnja.. dijalozi.. akcija... sve sam pretrazivao... i bilo je super!... jos jedan prijelaz... i dam 2min ovim trolovima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 | |
Premium
|
Citiraj:
Puno istine u tom videu. Da nema prvog i da se ne rade usporedbe, nebi uopce bilo prostora za kritike. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 10.04.2013. u 01:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Omicron Alpha resident
|
Počeo sam igrati drugi put, toliko je toga sad jasnije i detaljno tražim sve audio logove i detalje... Čisto lako moguće da i treći put krenem od početka ![]()
![]() |
#105 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
Meni je igra srednja žalost. Svi likovi isto izgledaju, narod po ovom letećem gradu ima indentične face tako reć, priča ajme meni, a inače obožavam zeppelline i atmosferu iz bioshocka 1 i 2. Engine je doduše vrhunski. Sreća pa sam je dobio za male pare inače bi bio žešče nerovozan radi kupovine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pripremam se započeti ovo. Prvi Bioshock imao vrhunski setting ali malo precjenjen. Dobar setting ali borba onako dosta nespretno napravljena i loš ragdoll protivnika. Čini se da se nije puno promjenilo povodom toga. Ali prelazi se zbog ugođaja. I moram vidjeti taj kraj o kojem svi pričaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Omicron Alpha resident
|
Skužio sam jednu stvar: Oni koji su prvo igrali Bioshock smatrat će Bioshock Infinite lošijom igrom od originala. Oni koji su igrali Bioshock Infinite prije originala smatrat će original lošijim (u tu grupu spadam i ja).
![]() |
#109 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#110 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo da malo podignem temu i napišem osvrt na igru. Odigrano na 64bitnim Win 7, najvećoj težini i rezi 1920X1080 sa High detaljima. Igra ima dobru atmosferu, solidnu mind fuck priču, tehnički dobar i optimiziran engine, solidan izbor oružja, upgrade istih, upgrade lika, te raznovrsnost i upgrade Vigora, raznovrsnost neprijatelja (dosta klasa), solidna duljina igranja, par dodataka (skyline rail i tear dodaci)... Međutim isti likovi su skriptirani do bola (kao i sama igra općenito - linearnost) i ne predstavljaju veću prijetnju (barem 90% njih), sam izgled igre je pusto šarenilo (čak i uz smanjenje gamme) te mi sve izgleda nekako plastično, nema nekog većeg istraživanja (premale mape)... Trenutno je 60baksa i bolje je odigrati npr. Bioshock 1 i 2 (tko nije) koje su mi za klasu bolje u svemu (još bolja atmosfera, level design i sam gameplay). Za prva 2 nastavka sam ima velika očekivanja i nisam se razočara, a Infinite mi je ostavija prosječni - mlaki dojam.
![]() |
#115 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
jel netko uspio dobiti key od bioshocka:infinite od amd-ove stranice (one kodove što dijele uz grafe) 30.7 sam ubacio key i dobio poruku Citiraj:
da ih podsjetim ponovo ili jednostavno nema keyeva?
![]() |
![]() |
#119 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ima neka dobra duša da mi pošalje saveove 'infinitea', doša sam do dijela kad nađem i pokupim elizabeth na obali, dok pleše...iza toga sam radia format C, uvjeren da su saveovi u BI folderu u my docs, no nažalost nisu tamo... zahvaljujem unaprijed. EDIT: @MAGARAC: hvala, iako ![]()
iconography fucks with me...you look great in bloodstains... Zadnje izmijenjeno od: flyer1. 28.03.2014. u 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
|
Mislim da ti nece puno pomoc tudi save fajlovi i da ces morat od pocetka.. |
![]() |
![]() |
|
|