|
![]() |
#91 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Piše u igri 16 sati.. Ali igrao sam na casual da što prije završim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Daj par savjeta, koji skilovi su ti se pokazali korisni, koje si požalio? ![]() Edit: Iako su rezultati upitni na casual jer mislim da je tek na Veteran ozbiljna igra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
I kakav je "NEW GAME+"? |
![]() |
![]() |
#95 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Nisam toliko obraćao pozornost na skillove jer sam igrao na casual.. Dizao sam strength i dexterity (skoro 200 na kraju igre).. Stalno sam igrao sa dvije utoke i dizao isto akimbo.. Onaj skill glaive tako nešto, što baca ono nešto plavo je predobar.. Isplati se dizati pogotovo kad se skupi pack monstera i sve ih podereš s time.. Isto tako onaj skill da eksplodiraju pri killu je dobar.. Leveli idu prebrzo, piše u igri prosjek za lvl je 15 minuta.. Ne znam jel to vezano uz težinu il šta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Isto ko i u Diablu normal, nightmare, hell. Kad prodes normalnu tezinu onda ti dalje sljedi sve ispocetka samo veci lvl protivnici, bolji itemi i sl. Oni su to oznacili NG+ i kasnije NG++(+). Ja sam trenutno lvl 80 Outlander na normal. Furam akimbo pistolje, filam samo pasivne skilove, jer mi se ovi ostali nekak ne svidaju osim ovog prvog Glavie Throw koji je odlican. Zadnje izmijenjeno od: veve. 26.09.2012. u 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
|
Znam za NG i pluseve. Ali ne kužim možeš li nakon prvog prolaza promijenit i difficulty level. Ili NG zapravo dolazi kao razina iza Elite i nema veze na kojem si levelu završio igru? Što se tiče kvalitete itema, mislim da nema razlike između casual i elite |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
Ja igram na normal težini sa Engineer klasom. Završio sam (prelagano) Act I na 19. levelu sa 60 Str i 50 Vit. Od skill-eva imam Tier 1 Flame Hammer, Tier 1 Healing bot, i dva boda u Heavy Lifting. I imam još nepotrošenih 10 stat i 11 skill bodova. Gomilam bodove jer ne znam na što da ih potrošim. ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
jasno je da po pitanju dropa, diablo nikad neće biti ko torchlight. diablo ima očajni drop zbog aukcijske kuće, i blizardove glupe politike. možda im se sad to nije odbilo od glavu, jer su prodali milione primjeraka igre, ali u budućnosti neka nastave ovako ograničavat ljude mislim da će ih brdo ljudi od..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Jel neko kupio direktno od proizvođaca (u tvornici ![]() Htio bi dat ljudima keš direktno, mislim svaka cast steamu, ali ovi maheri su zasluzili svaku kunu-euro-dolar-jen ili šta ti ga ja vec znam koju valutu primaju ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mogu reći da je igra dosta zabavna i dobra a kako meni ne smeta ova vrsta grafike bolje mi je leglo ovo nego diablo. Počeo sam s magom i dosta se gine ali je zabavno. Stavio sam odmah na najteže da bar ima neki izazov i nisam se razočarao, pogineš dok si reko keks ako ne paziš. Sad sam upravo završio onaj Djiniev izazov dosta je težak za maga pogino jedno 10-15 puta ali sam uspio. Probao sam malo kockat se i nisam ništa pametno dobio tamo a gemova imam jako puno ne znam više što ću s njima. Dobio jedno 10tak unique itema ali samo jedan mogu koristiti jer su ostali za druge klase ekskluzivno ![]() Sve u svemu pravo osvježenje nakon što me diablo razočarao, sljedeći mi je na redu inžinjer za isprobavanje. Kod maga sam se orjentirao u fire(Magma Mace; Blazing Pillar), frost(Frost Phase; Elemental Boon; čekam još Astral Ally), storm(Prismatic Bolt; Thunder Locus) i naravno pasivne po potrebi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#112 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() A kod enchantera ne možeš znati što će ti staviti to ide random. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Radije gold trošiti na gamble ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
igra je stvarno odlična, ne volim bas ovakve igre ali ova mi je super legla kad se nasekiram na csu ili battlefieldu. e da igram s ing. level 29, sad idem na djinnia, dvaput se gambleao i pokupio 2 uniquea. super ![]()
![]() |
#115 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
http://torchlight.incgamers.com/foru...nsmute-recipes Sad baš dobio belt sa 60% poison dmg ![]() Upravo sam čistio stash jer je bio pun gluposti, pola sam transmutao i prodao, nema mjesta dosta za sve ![]() Inače ja sam završio na normal i sad igram +, sad sam lvl 61. Uniquea ko pljeve. Ono što mi je super što pada toliko stvari da ne znaš kaj bi stavio na sebe, za razliku od diabla di znaš da nećeš ništa stavit na sebe koliko god farmao ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Premium
|
Vidim sve zadovoljni korisnici. Kul ![]() Šta se tiče gemova, meni ih toliko pada da samo trpam u svaki raspoloživi socket. I kasnije salvageam samo one unique, ostalo vendoram skupa s itemima. Ono šta ostane transmutam. Ali stvarno je totalni gušt sa itemima, na levelu 15 sam uspio imat na sebi 2 potpuna seta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#120 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma kuzim dijelove, samo neznam kad je drugi act. Jedina malo bzvz stvar u igri je sto sam 20. lvl a jos uvijek znam samo jedan dobar spell za magea a to je magma spear.Nekako malo razlicitih spellova ima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|