|
![]() |
#91 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
As ti miša, pa ste vidli vi to? Ljigavi Slovenci pobrali 3 boda u startu, pokupe još bod i u nekim kombinacijama mogu dalje....za nepovjerovat. Haha, a ovaj Alžirski golman je istog kalibra ko Green(ENG) |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Shupchine = neprocjenjivo ![]() A onaj Ghezzal je idiot, trebalo je obavit lobotomiju na njemu umisto obrezivanja. 2 kartona u 15min., vjerojatno je rodom slovenac ![]() Glavno da je nas komentator vidija transparent medju slo. navijacima "Pozdrav iz Zagreba" :P
![]() Pomelo mi sig -.- Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 13.06.2010. u 15:25. Razlog: Ipak je Ghezzal =) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Hebote, koji nogomet, strašno nešto. Tko je uopće Slovence i Alžirce pustio na SP? Poklet bio Bilić, a i Marković što ga još uvijek drži. Ovakvi pacijenti, skupa sa šugavim Grcima su na SP-u, a naši hlade jajca na godišnjem. Gledam i postavu Njemačke za večeras, glavni napadački par su im Gomez i Klose - Olićeve rezerve iz Bayerna. Bezveze.
![]() |
#96 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Iskreno, dok u repku ne dođe neka poštenija generacija a u HNS neki pošteniji ljudi, daj Bože da dotad ne vidimo nikakvog prvenstva, jer je to samo bruka za nas.
![]() |
![]() |
#100 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Gana voli Milovana ROFL ![]() Ma volim ga i ja, tako mi belosvetske urote ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Srbija i Gana su oboje igrali lose, ali mi je drago zbog Gane, gg. A kako se Slovenija provukla; nakon onako mrtve igre osvoje 3 boda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sedam utakmica, 9 golova, moćnih 1,3 po utakmici. Žali Bože potrošenog vremena što sam upalio TV i gledo. Jedino do sada što je na nešto ličilo je Messi. Slovenija-Alžir utakmica u rangu HNL. Ameri su mi se donekle i svidjeli. Grčka, Srbija i Francuska se šetkaju po terenu pa se čude šta su loši... |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Pola tih nabrojanih ni nisu Hrvati to begin with. Kažem dok ne dođe kakva poštenija (probaj shvatit na šta mislim pod pošteno) generacija daj Bože da ni neodemo na nikakvo natjecanje. Možda će se do te poštene generacije Marković i Štimac maknuti iz svih mogučih medija, pa da još i ta 2 kripla više ne gledam.
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Meni je do sad bila najbolja tekma Meksika i JAR-a, a ovo ostalo eto može se pogledati. Nadam se, što će se više utakmica odigrat da će se i popraviti kvaliteta istih. A nas nema, pa i nismao zaslužili da budemo tamo bez obzira koje su repke po nama tamo nezasluženo, odnosno ako se gleda kavaliteta,gore od nas. Zadnje izmijenjeno od: inaki. 13.06.2010. u 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Guest
|
Djizus Jedino iritantnije od ovih vuvuzela je pametovanje nekolicine o tome kako je još bolje da se nismo kvalificirali ![]() Get a life. |
![]() |
![]() |
#108 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
a blentavi prasicko pred drugi gol nesto melje, valjda ni sam ne zna sta prica i kome, i odjednom se pocne derat "GOL!, GOL!!!!!". onak, fuck off kretenu, komentiras igru, ne pricas bajku djeci pred spavanje......
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Why so serious
|
Neuer - Badstuber, Mertesacker, Friedrich, Lahm - Khedira, Schweinsteiger - Ozil, Podolski, Muller - Klose. Kolko se toga promjenilo danas u odnosu na recimo 98´(ranija prvenstva da i ne spominjem) Tad je bilo nevjerovatno da bi se stranac našel u nacijonalnoj momčadi a pogle Njemce...u prvih 11 2 Poljaka i 2 Turčina, a na klupi ih ima još baram tolko. Ak je neko gledal one sve emisije "povijest svjetskih prvenstava" Tad si mogel skužit i da neznaš ko igra, po izgledu igrača da su to njemci ili rusi ili bilo ko drugi, danas teško. Kud to ide.... Evo tak i kod nas čistokrvnog Brazilca a svojatamo ga ko čistu Hrvatinu. Njemačka realizacija je 3:1, 3 fulaš jednog daš |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
Ma, to je sve kasno paljenje. Veća je razlika kod Francuske repke (već duže vremena) :P |
![]() |
![]() |
#112 | |
Why so serious
|
Citiraj:
OPET CRVENI...lol pa ovo prvenstvo bude sa najviše kartona i najmanje golova sudac je debil blago rečeno...ak je to za crveni onda sve u k |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Gle,Khedira i Ozil su rođeni u švabiji i po tome su čisti švabe.... švabe podrijetlom iz Turske odnosno Tunisa(jer je Khederi stara njemica a tata tunižanin). To je ko kodnas da neko reko da su Rapajić,Pršo,Živković srbi,pa da nam pol repke iz srbije il bosne.... po toj tvojoj logici dosta stranaca je nastupalo za našu repku. Zadnje izmijenjeno od: trouble. 13.06.2010. u 22:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja neznam kaj je s tekmama ovo prvenstvo. Jel ih to tak ometaju vulvozele ( ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Đabulani je ime lopte? Ah zoooo! ![]() Razočaraše me ove afričke momčadi, Olić bez treninga bi ih nadtrčao. Sve je to nekako stisnuto, sramežljivo...
![]() |
![]() |
#120 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Smeće od prvenstva, jer je 75% momčadi totalno nezasluženo tamo...valjda će samo Korejsko/Japansko prvenstvo biti gore od ovoga kad su Turska i Koreja ošle u četvrtfinale. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|