|
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Slažem se sa komentarima da je to malo odmaklo od dosadašnjih nastavaka jer uglavnom više izgleda kao običan shooter nego Fear. Malo mi dodatnih sadržaja igra ima samo napucavanje, prije je bilo više likova i nešto dijaloga a sada je to dosta smanjeno iako nisam još puno prošao u igri. Atmosfera je povremeno dosta dobra ali nema toga puno uglavnom jednolična akcija i napucavanje koje ima dobrih momenata ali beskonačno spamanje neprijatelja mi se ne sviđa na pojedinim mjestima. Trebali su ostati na tragu prvog nastavka i ne znam zašto sve ovakve igre na kraju moraju izgledati isto a da ne spominjem što nema quick save a to je postalo pravilo koje mi se uopće ne sviđa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
svi nastavci/ekspanzije su bazirani vise manje samo na akciju, tu i tamo se pojavi nesta bizarno... meni je vise zao sto su upropastili orginalnu pricu... sad vise ne znas ko pije ko placa hahah ![]() fear3 ima "bolestan" level design (u pozitivnom smislu), zabavna oruzja i odlicnu igrivost (dva igriva lika i coop) te je tim dostojan nasljednik od fear2... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
evo instalo f3ar. prvo mi bio sranje nemilo, sad mi je malo bolji. ali neznam zasto mi igra cijelo vrijeme kao da kači. ne šteka niti nista (vrti se oko 70fpsa) nego bas kao da zapinje. bez tog sranja bi bila jos jaca brijem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
Upravo završio. Moja dojam. Dosta kratko, nisam niti jedanput skočio sa stolice što ne mogu reći za prijašnje nastavke. Za mene ovo nije FEAR kakav sam očekivao, više je kao tunel level pucačina. I na kraju ne kužim zašto sam skupljao sve ono za nekakav level up, koji se ni ne primjeti tokom igre. Začudo i to svaka čast na optimizaciji, na mojoj staračkoj konfi sve leti na High. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Igra je odlična ako ju usporedim sa velikim brojem FPS naslova koji su izašli u poslijednje 2 godine . Neznam dali joj se može ove godine bilo koja FPS igra koja izađe i približiti ?! Odlično optimizirana , level design vrhunski , vrlo dobar AI .... Tako se radi DOBRA igra . |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja bi iskreno reko da bez obzira na sve igru ne kupuješ. Možda sam to samo ja pođi na google vidi koji gameplay trailer na youtube-u i slično. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Guest
|
a ne znam jel barem upola zabavan multi kao crysys 2? Jer tamo su mi svi govorili ne kupuj , smeće je a ono meni super zabavan ...jel ima perkova i leveliranja , otljučavanja oružja u MP? |
![]() |
![]() |
#102 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
prvi fear je bio vrhunska igra dvojka je bila govno nadam se da ce trojka bar oprati smrad od dvojke...
![]() |
#107 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#109 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
8800 jos uvijek ima snage za potjerat ogromnu vecinu igara na max postavkama, ako se ne pretjeruje sa AAom. Uvjeravam se u to svakodnevno ![]() Ne moze Armu, Crysis i jos par igara, ali sve ostalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
pa igra je zabavna. Pogotovo na zadnjoj težini se sručit na likove u "slow motionu". Solidan SP. Jedino me nervira ona klinka izvučena iz onog japanskog horrora ring koja davi sa flashbackavima u svim nastavcima napucao bi je nogom natrag u bunar nek iznese štakorima elaborat o svojoj kosi koju prebacuje preko očiju |
![]() |
![]() |
#111 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Dobra grafika, dobra igrivost, priča ok ako si pratio prošle Coop kampanja, i dobar AI, osjećaj napucavanja super fenomenalna igra -> ne dobra igra->definitivno ![]()
![]() |
#113 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: donbon. 29.06.2011. u 12:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
procitao sam ovdje svasta negativno.. igra je zabavna, dobra, igriva.. Grafika genijalna.. Kad se sve stavi na maks, presavrseno.. Zvuk dobar.. Hodas, stao si, ali jos se koraci cuju, tudji.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
necu rec da igra ne valja ali isto tako bas i nevidim cime odskace od mora drugih šutera ( horor sigurno nije ). zar samo meni multy "malo" baca na cod5 ( zombi mape ) ? krpanje prozora daskama i te stvari..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
menio isto nije bas jasno cim vas je igra ocarala tako ![]() level dizajn mi je groz grozan.. sve neke kutijetine extremno ne zanimljivi leveli. bah. nema ni straha niti malo... preso sam ga, al jedan obican prosjecan fps. možda malo i ispod prosjeka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo nakon završetka posljednjeg intervala (na fearless težini - auto aim assist OF) mogu reć da igra nije razočarala - ali ipak tek je malo iznad prosječnih FPS-ova (dosta akcije, neloša fizika/gameplay, nema vidljivih bugova, achievement bonusi, replay value - s "drugim likom" ![]() Negativno je šta nema tu više osjećaja straha (ka u 1.ici) kojeg bi očekivali, jer na raspolaganju imate gomila streljiva, lampu i slowmotion mode, a šugavi auto aim assist je po defaultu uključen. A zahvaljujući tome neprijatelji su "piece of cake", i ne ne spamaju se beskonačno - detaljno sam počistio cijele mape/levele i priželjkiva još neprijatelja, da traje duže i usput skupim više bonusa. Zar uopće trebam napomenuti da je igra linearna i kratka i AI na razini amebe (doduše vojnici znaju iznenađujuće dobro taktizirati, ali ostale vrste neprijatelja samo dolaze pred vaš nišan i uvijek su isto skriptirani). Ako ste u mogućnosti igru posuditi i isprobati super, ali dati više od npr. 100kn, je bacanje novaca.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|