Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.01.2010., 21:14   #91
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
kak volim ove kaj seru po strleku,mali je daleko najveca nada hrvatskog rukometa,najveci talent trenutno. Uci na ovakav nacin u reprezantaciju i ovako igrat je za same pohvale.

Njemu je ovo prvi veliki nastup,ima 20godina u guzici i ogromnu psiholosku barijeru.

Tak se i prije pljuvalo po bunticu, on je los koj kurac ga zove Pero metlicic ovo pero ono, a danas ga svi opet dizete u nebesa. Taj buntic je isti slucaj ko strlek,genijalan igrac, samo sto taj pokraj boga rukometa ko petar metlicic nije mogao puno pokazat, jer dokazivat se pored takvog igraca postavlja ogromnu psih. barijeru.

Ja vam garantiram da vi koji ste pljuvali po strleku da cete na sljedecem prvenstvu dizat ga u neba,sto je dokaz koliko se prati i voli repka

My 2 cents
Staro 29.01.2010., 21:28   #92
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Štrlek je mali genijalac, to se znalo već zadnjih 3-4 godine. Danc00 baca neke sulude brojke o 50% realizacije, ali to nema veze sa realnosti. Da, imao je 3 promašena šuta protiv Danske, ali to je sasvim normalno. Pogledajte samo Christiansen-ov učinak protiv nas. ... a čovjek je velikan da ne može biti veči.

7/7 šut protiv rusa nitko ne pamti, i način na koji "sramoti" veličine poput Kostygova.

Mali je igračina, tko tvrdi suprotno nije baš rukometno osvješten. Da ne nabrajam tko je sve zadnjih godina igrao na poziciji lijevog krila i kakv su učinak imali na važnijim utakmicama.

Lino, ne može on dobiti naklonost novinara i poštovanje, kada jednostavno to ne zaslužuje. Nitko u repki od igrača ga ne cijeni, a dokaz da nema autoritet je da za napad nema nikakva prava niti akcije....ukratko naši rade što hoće i žele u napadu. Ovaj problem će se vidjeti protiv Francuza u finalu, kada jedan na jedan nećemo moći napraviti baš ništa...kao i prošlih 3-4 međusobnih susreta.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.01.2010., 21:53   #93
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
kak volim ove kaj seru po strleku,mali je daleko najveca nada hrvatskog rukometa,najveci talent trenutno. Uci na ovakav nacin u reprezantaciju i ovako igrat je za same pohvale.

Njemu je ovo prvi veliki nastup,ima 20godina u guzici i ogromnu psiholosku barijeru.

Tak se i prije pljuvalo po bunticu, on je los koj kurac ga zove Pero metlicic ovo pero ono, a danas ga svi opet dizete u nebesa. Taj buntic je isti slucaj ko strlek,genijalan igrac, samo sto taj pokraj boga rukometa ko petar metlicic nije mogao puno pokazat, jer dokazivat se pored takvog igraca postavlja ogromnu psih. barijeru.

Ja vam garantiram da vi koji ste pljuvali po strleku da cete na sljedecem prvenstvu dizat ga u neba,sto je dokaz koliko se prati i voli repka

My 2 cents
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Štrlek je mali genijalac, to se znalo već zadnjih 3-4 godine. Danc00 baca neke sulude brojke o 50% realizacije, ali to nema veze sa realnosti. Da, imao je 3 promašena šuta protiv Danske, ali to je sasvim normalno. Pogledajte samo Christiansen-ov učinak protiv nas. ... a čovjek je velikan da ne može biti veči.

7/7 šut protiv rusa nitko ne pamti, i način na koji "sramoti" veličine poput Kostygova.

Mali je igračina, tko tvrdi suprotno nije baš rukometno osvješten. Da ne nabrajam tko je sve zadnjih godina igrao na poziciji lijevog krila i kakv su učinak imali na važnijim utakmicama.

Lino, ne može on dobiti naklonost novinara i poštovanje, kada jednostavno to ne zaslužuje. Nitko u repki od igrača ga ne cijeni, a dokaz da nema autoritet je da za napad nema nikakva prava niti akcije....ukratko naši rade što hoće i žele u napadu. Ovaj problem će se vidjeti protiv Francuza u finalu, kada jedan na jedan nećemo moći napraviti baš ništa...kao i prošlih 3-4 međusobnih susreta.
Ja neznam kaj vama nije jasno u onome kaj sam rekel, i daj mi reci di sam ga ja popljuval. Rekel sam da nije dobar na ovom prvenstvu, kaj je i istina.
A to dal bude dobar na idućem, budemo vidli ja nemam niš protiv njega al ak nije dobar to se vidi. Da je dobar normalno da bi ga hvalil.

Jbg, fulal je mislim da protiv Islanda par dobrih prilika na kraju a protiv Norvežana je i izgubil olako par lopti. Ja se nadam da bude bolji sad u polufinalu i finalu...velim još jedamput nisam pljuval po nikom ni Štrlek mi ne smeta al igra prvenstveno jer zbilja nikog nema na toj strani ili forsiraju baš njega.

A Lino je takav kakav je, zna se ko je glavni u repki a to sigurno nije Lino, on je tamo jer naši osvajaju medalje a ne zato jer je on čudo od trenera. Da ste pomno pratili ko ja Dansk-HRV vidli bi da kad je Vori dobil glupih 2min kad je onog Danca onak glupo samo pipnul pa se Danac bacil i zbog toga Vori otišel van. Lino je skočil na Voria i deral se a Vori samo odmahnul kao ko te jebe i prošel pored ko da ga nema...
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2010., 22:04   #94
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Ma kaj bi im rekel dobro, pa pogle Maminja, prepira se s novinarima od kad je u Dinamu, i je kaj postigel, nije!? Još su ga proglasili luđakom, a ni s Linom nisu daleko.

ne znam kolko godina imaš,al stari moj ak tebi maminjo nije za vrapče mi nemamo više o čemu diskutirat

a štrlek ima troduplo veći odraz od lackovića i ponavljam najbolje lijevo krilo svijeta za juniore,živi bili pa vidili kakav će do kraja prvenstva biti
rodriguez je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2010., 22:19   #95
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
....Nitko u repki od igrača ga ne cijeni, a dokaz da nema autoritet je da za napad nema nikakva prava niti akcije........
A baljezgas ga naveliko. Napad ko napad, daj Balicu i nes cemo izmislit. A obrana? I sam Mirko je rekao da mu 6-0 pase. Ko je to uveo, nakon 20 godina obrane 3-2-1 i 5-1. Igraci mozda? Ko je zvao u repku redom Cupica, Strleka, Duvnjaka, Buntica, Gojuna, igraci mozda?

Covjek je izgorio na toj klupi vec koliko ga pljuju i rastezu. Nije odhebao Buntica nakon ocajne igre na svjetskom. Isti mu sad duplo vraca, odhebo je Peru koji je bio veci autoritet od njega u ekipi sto se dobro vidjelo.

Dali znas, Lino je preuzeo repku Italije i likovi se plasirali na Evropsko. Nikad prije i nikad kasnije ih nitko nije vidio.

Os jos?

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2010., 22:19   #96
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Netko od vas je spomenuo Francuze i našu igru protiv Francuza. Imam 2 stvari za reci.
1. Jel tko od vas vidio uživo Dinara i Narcisa?? Zivotinje, nemani, 130 kg mrcine, 2,20 visoki.. Sirova snaga. Doslovno se ovaj jedan može igrat s 3 nasa Vorija.
2. Današnji rukomet se svodi na snagu. Manje vise svi su tu negdje, tuci maksimalno u obrani i moli Boga da imaš naklonjene sudce. Igramo ljepše od Francuza, možemo iznenaditi. Mi njih totalno znamo, oni ne znaju naše nove dečke. Sada je samo pitanje hoće li sudci pustit tucu, jer je to njihov stil igranja.
Staro 29.01.2010., 22:38   #97
Hrjax
Banned
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:

A koja 3-4 međusobna susreta? Finale je bio nesretan splet okolnosti,sjeti se polufinala proslog EP,kako smo taj put dobili Francuze,to je bila takva tekma da su nas u finalu Danci dobili jer mi jednostavno nismo mogli stajat na nogama. Dobili smo ih i na SP u Hrvatskoj,zasto i to ne spomenes?
U finalu nas je sjebao sudacki par neujednacenim kriterijem,glupo dodjeljena 2 iskljucena Metlicicu,pa smo tako izgubili jednu od najvaznijih karika obrane.

Ja imam osjecaj da ti citas index i upijas njihova sranja. Ajde pogledaj nas time out,mislim da je to bilo protiv Norveske,poluvrijeme,5 sec do kraja,dođe Lino i pita Ivana ''Sta cemo?''...Balic odredi akciju,i za 3 sec Vori sam na crti(fulao je,ali to nije bitno za pricu). E sad,ta ista tekma,drugo poluvrijeme,slicna siutacija,time out i Balic se obraca Cervaru ''Sefe,sta cemo?''
To dokazuje međusobno postivanje u repki,i cak nekakvu vrst ravnopravnosti.

Isto tako,smijesno mi je kada netko pljuje po Gojunu,a decko je prvi bloker turnira! I mlad je za popizdit,za 2-3 godine bit ce najbolji obrambeni igrac na svijetu!

Ja ne ocekujem vise nista,nadam se da cemo se namucit protiv Poljaka i da ce svi opet pocet pljuvat po repki,pa da ponovimo jucerasnju tekmu protiv Francuske ili Islanda u finalu. Ali oni su ostvarili svoj cilj,makar prosuli 5 razlike u zadnje 2 minute polufinala.

A da nemamo akcija u napadu... KOJA REPREZENTACIJA IGRA SA igracem golmanom na EP? i to uspjesno (primili smo jedan gol u 6 tekmi).
Jesi li ti kada igrao rukomet? Nemojte pricat o necem sto ne znate, jer to ja kao da ja pocnem srat o Medvescaku,a o hokeju ne znam AMA BAS NISTA.

Samo nek Duvnjak nastavi kako je poceo igrat protiv Danaca,uz standarnog Balica i Buntica,te podrsku Valcica,nek krila imaju bar 50 posto i neka Alilovicu ne bude posebno los dan,i mi smo u finalu. Valjda cu i ja imat priliku zaigrat na jednom takvom natjecanju
Hrjax je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2010., 22:41   #98
sick_boy
Premium
Moj komp

sick_boy's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Dečki, spustite loptu. Treba prvo ući u finale (a i Francuzi, također).

iBase MI980VF-4700EQ Motherboard
Intel Core I7-4700EQ (2.4-3.4Ghz, 4 cores, 8 threads)
16GB DDR3L RAM 1600 MHz
250 GB Samsung 860 Evo mSATA SSD
1TB Seagate Barracuda 7200 2.5" HDD
ATI RX550 4GB
Kolink Satellite mATX Cube Case
Delta Electronics GPS-350EB-200 A ATX 350W PSU
Acer 27" 1440p 75Hz Freesync IPS monitor
Cherry MX Board 1.0 keyboard, brown switches
LOGITECH G305 Lightspeed mouse
Arch Linux/Win 10

Lenovo Idepad 5 pro:
AMD Ryzen 7 6800HS
16GB DDR5 RAM 5600 MHz
1TB Micron nVme HDD
16" 2160x1600 16:10 IPS Display
Windows 11

Fujitsu Esprimo:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500
4GB DDR2 RAM
WDC WD1600AAJS-0 160GB
Seagate ST4000DM000 4TB
openmediavault 4.1.17

Philips 55PUS7373/12 55" 4K HDR VA Direct LED TV
Toshiba 50" QLED 4K Dolby Vision/Dolby Atmos TV
TCL 40ES560 40" FullHD TV
Pioneer BDP-160 BD player
Maxell SB-3000 soundbar
Onkyo TX-SV444 AV Receiver
Onkyo DX-7333 CD Player
Audio-Technica AT-LP2XGY gramofon
Mirage 290is bookshelf speakers
sick_boy je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2010., 22:47   #99
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Tako je sick_boy!!!
Staro 30.01.2010., 02:50   #100
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
A baljezgas ga naveliko.
Našao si se uvrijeđen pošto je Červar iz Umaga? Bože...

Citiraj:
Napad ko napad, daj Balicu i nes cemo izmislit. A obrana? I sam Mirko je rekao da mu 6-0 pase.

Haha, malo je previše toga na kocki i uloženo da to "napad" ne bude unaprijed detaljno razrađen. Po nekim šablonama se jednostavno mora igrati protiv fizički snažnijih protivnika. Daj Baliću ne može i neće prolaziti stalno, dobro se vidjelo prošle godine kada nije bio u formi.

Obrana, stvarno trebaš biti pametan da složiš 4 panja od 200-210 cm da igraju obranu, kakti blokerski, a nisi imao niti jednog protivnika sa izrazitim šuterima. Pogledaj što nam je onaj čeh radio, lijevi vanjski, pa hansen iz Danske.

Obrati pozornost i na broj obrana Alilovića protiv Danske, ali i na koncetraciju šuteva izvana. Protiv poljaka ćemo vidjeti malo kako će 6-0 funkcionirati kada neće pucati isključivo dolje izvana.

Citiraj:
Ko je zvao u repku redom Cupica, Strleka, Duvnjaka, Buntica, Gojuna, igraci mozda?
Gobac.

Citiraj:

Covjek je izgorio na toj klupi vec koliko ga pljuju i rastezu. Nije odhebao Buntica nakon ocajne igre na svjetskom. Isti mu sad duplo vraca, odhebo je Peru koji je bio veci autoritet od njega u ekipi sto se dobro vidjelo.
Ne može on nikoga odjebat. Gobac je odhebao Peru. Nisi upučen. Osim toga, svemoguci Buntić upisuje svoje minute u igri tek nakon što Kopljar digne tlak cijeloj dvorani.

Citiraj:
Dali znas, Lino je preuzeo repku Italije i likovi se plasirali na Evropsko. Nikad prije i nikad kasnije ih nitko nije vidio.
Strašno, takav maher od trenera, čudno kako ne trenira u A ligi u Europi neki klub, nego u Makedoniji.

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
1. Jel tko od vas vidio uživo Dinara i Narcisa?? Zivotinje, nemani, 130 kg mrcine, 2,20 visoki.. Sirova snaga. Doslovno se ovaj jedan može igrat s 3 nasa Vorija.
To se kao šališ ili što? Vidio sam ih da, i nemaju 130kn, Narcise je 189-191 cm(ovisi o podacima), Dinar oko 195, 105 kg.

Citiraj:
Autor Hrjax Pregled postova
Finale je bio nesretan splet okolnosti
Je da.

Citiraj:

Ja imam osjecaj da ti citas index i upijas njihova sranja.
Razumjem se malo više nego što ti znaš.

Citiraj:
Ajde pogledaj nas time out,mislim da je to bilo protiv Norveske,poluvrijeme,5 sec do kraja,dođe Lino i pita Ivana ''Sta cemo?''...Balic odredi akciju,i za 3 sec Vori sam na crti(fulao je,ali to nije bitno za pricu). E sad,ta ista tekma,drugo poluvrijeme,slicna siutacija,time out i Balic se obraca Cervaru ''Sefe,sta cemo?''
To dokazuje međusobno postivanje u repki,i cak nekakvu vrst ravnopravnosti.
Trener u rukometu, smije reci nešto pametno igračima, neku akciju, plan igre, dogovorenu šemu... a ne idemo za Hrvatsku, dečki, imamo igrača više, dečki, do kraja je 30 sekundi, dečki, dajte loptu Baliću itd... Ovo skakanje kaj Červar radi, mahanje rukama, gestikulacije sucima...to nije u opisu radnog mjesta "normalnog" rukometnog trenera.

Citiraj:
Isto tako,smijesno mi je kada netko pljuje po Gojunu,a decko je prvi bloker turnira! I mlad je za popizdit,za 2-3 godine bit ce najbolji obrambeni igrac na svijetu!
Dečko igra treceg u obrani 6-0, ima dugačke ruke i normalno da blokira. biti bloker ne znači biti najbolji obrambeni igrač.

Mlad je za popizdit? Jeben argument.

Citiraj:

A da nemamo akcija u napadu... KOJA REPREZENTACIJA IGRA SA igracem golmanom na EP?
I što tu Lino ima s tim? I kao da je on to izmislio... to je standarna šema u ženskom rukometu. Smo šta postigli s time protiv Danaca - nismo.

Citiraj:
Jesi li ti kada igrao rukomet? Nemojte pricat o necem sto ne znate, jer to ja kao da ja pocnem srat o Medvescaku,a o hokeju ne znam AMA BAS NISTA.
Da igrao sam i igram i dalje, samo kakve to ima veze!?

Kaj se tiče Červara, da sam ne nebrajam (ima puno materjala), evo par C/P sa sportneta:

Citiraj:
O Lini Červaru najbolje pokazuje to na kakav se način rastao sa
Smajlagićem, Sulićem, Kalebom, Špoljaričem, Dominikovićem, Špremom, Džombom, Metličićem
Citiraj:
Ne može se nego sjetiti njegovih - ne znam kako ih nazvati drugačije nego diletantskih - poteza tipa
uvođenje Horvata na desnog vanskog protiv Franaka u finalu SP prošle godine ili loša psihička priprema za
odlučujuće tekme od kojij je meni najbolnija tekma u finalu SP protiv Španjolaca u Tunisu - gdje smo
do finala dobili sve - uključujući Francuze i te iste Španjolce...a u finalu izgubili ko djeca sa 100 razlike..

Kad dečki ovako dobiju - vidi se da ginu i daju sve od sebe...evo volio bih da me prosvijetli netko i
objasni Lininu genijalnost u jučerašnjem meču s Dancima. Jel to što je uveo Buntića umjesto Kopljara?
Citiraj:
E moj Lino, jesi ti i trener i pobjednik i svjetski prvak, imaš rezultate i medalje, ali očito nemaš karakter i dostojanstvo vrijedno čovjeka kad sebe izdižeš iznad svih kao da si rukometni Bog. Za svaki uspjeh i medalju (kao i za svaki poraz i neuspjeh) nije zaslužan samo trener. On je samo dio toga, tu su još i igrači, pomoćni treneri, doktori i fizioterapeuti... svi su oni zaslužni za to (neko više neko manje).

Po ovome kako Lino sebe uzdiže u nebesa (ne dopuštajući nikome ni najmanju kritiku na svoj račun) šta bi onda trebao reći Vladimir Maksimov koji je ne tako davno sa Rusijom osvojio sve šta se moglo (više od Červara)? Po tome bi njemu u Rusiji trebali podići zlatni spomenik od 100 metara visine usred Moskve i zlatni dvorac sagraditi, o Šveđanima kao bivšim višestrukim svjetskim i evropskim prvacima da i ne govorim.

Čovjek očito pati od toga da mu se svi u Hrvatskoj klanjaju do poda i štuju ga kao božanstvo. Jako je bitno uvijek i svagdje naglasiti: 'Ja sam prvak, olimpijski pobjednik, osvojio sam tu i tu medalju', ali je jako teško priznati grešku kad je napraviš. On u stvari nikad i nije napravio grešku, sve je to samo niz nesretnih okolnosti (ozljede važnih igrača, urote sudaca protiv nas, krivi su i mali zeleni sa planete XYZ...). Prije ćemo dočekati da sunce izađe sa zapada nego da Lino prizna svoju grešku i kaže: Da, bili ste u pravu, pogriješio sam.
Citiraj:
1. na zadnjih 6 natjecanja nemamo zlato, a to su bile najbolje godine naših najboljih igrača
2. porazi od francuza na uvijek isti način (nikad nije uspio pronači rješenje za njihovu obranu)
3. o njegovim motivacijskim sposobnostima dovoljno govori da nikad nismo dobili tekmu za 3. mjesto...znači, čim su se igrači ispraznili, on nije imao način da ih vrati u život
4. njegova trenerska karijera (kad maknemo izborničku funkciju) je smiješna...o njegovim kvalitetama dovoljno govori da ga u svih ovih 7 godina nije tražio ni jedan ozbiljniji klub
5. uvijek je imao luzerske i patetične isprike i poteze (kao ovo jučer)...budi ljudina pa priznaj kad smo loši! budi ljudina pa prihvati kritiku kad je na mjestu!
6. sumnjiv izbor igrača, očigledno šikaniranje nekih pojedinaca u korist nekih drugih "podobnijih"
7. nikad nije znao složiti igru u napadu, previše igre na individualnu snagu...kad su dolazile ključne tekme, često smo se "gušili" i nismo imali rješenja
Da sada ne dužim, tu je thread, pa tko želi neka pročita pravu raspravu u Červaru.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.01.2010., 12:31   #101
Hrjax
Banned
Moj komp

Cekaj,ti zelis reci da Cervar mora davat ideje za napad rukometnom Mozartu?
Staro 30.01.2010., 12:41   #102
bez_panike
dijete u vremenu
Moj komp

bez_panike's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
vidim da je neko spominjo dinarta i narcissea uživo.....mene se više dojmio fernandez uživo......ogromna ljudina koja ne štedi na batinama
Staro 30.01.2010., 13:13   #103
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Šta volim kad se prse i kad nas podcjenjuju..i to tko,Poljaci..zanimljivo,svaka im čast na rezultatima i igri na ovom prvenstvu,ali..still...zanimljivo..mislim da ih čeka hard landing popodne..
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 13:41   #104
Hrjax
Banned
Moj komp

Nesto sam zaboravio reci.
Nije vazno tko igra za Hrvatsku,sta se mene tice, neka nikad vise ne zove Balica,Vorija i Alilovica ako rezultat nece trpiti.
Staro 30.01.2010., 13:51   #105
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Ma naravno si su bolji od Line, samo sad sjede ispred kompa i pišu na forumima pa nemogu trenirat, ali inače bi osvojili sve što se da osvojit i to sa duplo slabijim igračima.

pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 14:01   #106
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Mene su odusevljavali Danci s onom njihovom brzom igrom i dodavanjima...uz dva-tri dobra igraca sa malo soli u glavi ne bi im mogao nitko nista godinama.
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 14:30   #107
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Štrlek je dobar igrač ali nije još sazrio kak treba-tko prati rukomet zna da je onakve zicere iz kontre jedan-na-jedan sa golmanom zapucal više puta i kad je Zagreb igrao važne europske tekme

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 14:43   #108
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Našao si se uvrijeđen pošto je Červar iz Umaga? Bože.......
Nimalo, vec zato jer znam ponesto, ali ocito si bolje informiran od bilokoga ovdje...ali nema veze, balkanci su takve naravi (pljuc, pljuc, pljuc...) pa nema potrebe da ti dalje replyam.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 14:45   #109
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Osobno nemam pojma o rukometu i kakav je CokoLino trener, ali mi idu na jetra ti njegovi igrokazi svakih 2 godine minimalno.

Zivciraju ga novinari, jeli? Reci im CokoLino (kao Diego Armando) da se svi redom spoje na kisik i kraj price. I do kurca vise s novinarima i belosvetskom zavjerom
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 14:46   #110
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Ma kaj bi im rekel dobro, pa pogle Maminja, prepira se s novinarima od kad je u Dinamu, i je kaj postigel, nije!? Još su ga proglasili luđakom, a ni s Linom nisu daleko.
Kaj je postigel. To da može reći na javnoj TV novinaru da puši kiflu

Citiraj:
A pogle bogog Alilovića na toj pressci, nezna kaj bi rekel i gleda u pod dok se ovi nadjebavaju, i kak da normalno igra drugi dan(sva sreća da na njega to dobro utječe)
Da. Kak da igra Pa to je ništa kaj mu Lino radi na treningu (a i svaki dobar trener to radi). Dok si u profesionalnom odnosu, trener ti tokom utakmice i treninga/priprema nije prijatelj. Svatko tko se bar malo uspješnije bavio sportom to zna. Velika je razlika između coachinga i mentoring.
  Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 14:58   #111
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Francuzi igraju sa 50% snage..kako smo hebali ježa opet u finalu..strašno kakva su ekipa,gledam i ne vjerujem..nemaju lošeg igrača..ni čak igrača s lošim danom..

Nadam se da ćemo srediti Poljsku danas,pa je sutra novi dan..ali sranje nas čeka žešće..
Staro 30.01.2010., 15:14   #112
Mad_Duke
Guest

Pa i mi igramo sa "50% snage!"
Danska je jedina tekma bila na kojoj smo pritisnuli!
  Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 15:15   #113
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Ok ovo je bilo smiješno.
Staro 30.01.2010., 16:35   #114
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Ma je, sigurno vele idemo sad s 50% a kasnije bumo 100%. Igraju stalno kak znaju, smao ponekad im ide a ponekad ne, to je tak. Jer to nije individualni sport neg timski, i nemogu 7 igrača djelovat ko 1.

BTW: počelo je....ajmo HRVATSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, dolje Poljskaaaaaaaaaaaa.
Staro 30.01.2010., 17:11   #115
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Preteško ovo ide zasad..
Staro 30.01.2010., 17:14   #116
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Pa ne mogi valjda ovako mlohavo odigrati dva poluvremena zaredom, sada se prebacuje u treću brzinu

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 17:30   #117
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Evo vam Štrleka, poslje bute vidli kakvu ljepu statistiku ima, sam na golmana za +3 a kaj on radi, evo i sad opet on prekršaj u napadu znači dva napada dva kiksa...
Staro 30.01.2010., 17:36   #118
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Evo vam Štrleka, poslje bute vidli kakvu ljepu statistiku ima, sam na golmana za +3 a kaj on radi, evo i sad opet on prekršaj u napadu znači dva napada dva kiksa...
Drzis se pljuvanja po njemu ko pijan plota.Ak struka,odnosno Cervar smatra da je momak dovoljno dobar,onda cemu dvojit?zakaj svi oce bit izbornici,sjedite i gledajte pa kaj bude,nemojte mislit da bi bilo bolje da ste tamo jer ne bi.kaj nisi i ti prolio znoja pa danas bio tamo ko Štrlek,nego radije ti na forumu piskaraš i pljuješ nekog ko u jako ranom stadiju života igra vrhunski seniorski rukomet,pa šta ak fula nešto,bar je probao na nečem drugom osim na tipkovnici.
Nasi komentatori nisu normalni,pa igra je Rukomet a ne sinkronizirano plivanje,pa mora biti grubosti samo je na nadlezima da odrede koliko se smije.
Router je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 17:39   #119
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Drzis se pljuvanja po njemu ko pijan plota.Ak struka,odnosno Cervar smatra da je momak dovoljno dobar,onda cemu dvojit?zakaj svi oce bit izbornici,sjedite i gledajte pa kaj bude,nemojte mislit da bi bilo bolje da ste tamo jer ne bi.kaj nisi i ti prolio znoja pa danas bio tamo ko Štrlek,nego radije ti na forumu piskaraš i pljuješ nekog ko u jako ranom stadiju života igra vrhunski seniorski rukomet,pa šta ak fula nešto,bar je probao na nečem drugom osim na tipkovnici.
Baš sam se spremao ovako nešto napisati .D
Ajde dančo, pivu u lijevu i grickalice u desnu i gledaj tekmu, pusti jadnog Štrleka na miru, dečko se trudi i stječe iskustvo.

EDIT - a Ćosić biser: ''Ajmo odbrojavati 8,7,5,6,4,3,2...''

C L O W N I N G A R O U N D

Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 30.01.2010. u 18:06.
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2010., 18:06   #120
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
80Plus GOLD

Ideeeeeemoooooo !!!
dh41400 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas