|
![]() |
#91 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
A niš, nisam imao sreće s nabavkom beta key-a tako da niš od mene ovaj put....al možd uzmem igru kad izađe pa odigram onih free mjesec dana. Ugodnu zabavu svima ![]()
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Sada da utvrdimo koliko nas ima neka postaju ovo svi koji imaju beta key i misle igrat betu: INgame nicek koji ce imat na mainu Xfire ili msn oce igrat s nama na Beritra serveru s asmodians |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Registered User
|
Eto ja imam kupljen CE tako da igram 100% Ingame: najvjerovatnije Beo XFire nemam atm al cu se portudit a msn uvijek ![]() Asmo, Gladijajator i Beritra server ![]() Dobro dodje Cleric, s time da se i pa premisljam prec na clerica posto je brutalno jak za PvP Zadnje izmijenjeno od: Beo. 05.09.2009. u 11:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
![]() Zapravo guildie iz Conana mi je jučer udijelio beta key, tako da sam ga ukuco i 100% spreman za igranje...glede strane, vjerojatno ću morati odabrati onu koju oni igraju da mogu i sam njima. Vele mi da uzmem "bijele" koji god to bili lol? Koji su to?
![]() |
![]() |
#96 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Registered User
|
@TheProfiler O super! Bas mi drago! Bijeli su Elyos. ![]() Ako nista drugo bit ce dobrih pvpa medju nama ![]() @Demon Hunter CE je mene kosto 45€ reko Steam-a jer kolega radi za njih. Inace je i na stemu ako se ne varam 59€ Al citam sad po forumima ljudi prodaju CE verzije po 100€, 150$ i sl ![]() Eto tu ti pise za release http://kindred.aion.tv/status/ EDIT: U prodaji od 25. rujna! Eto tako pise na algoritmovoj stranici A sto se tice prodaje ne znam. Ja ugl uzimam digital download. tako da kad ce doc u algoritam ili sl treba ih na mail pitati. Vjerujem da bi vec morali imat posto je release za cca 15dana Zadnje izmijenjeno od: krešo. 11.03.2023. u 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Registered User
|
Viš' zaboravio sam odg ![]() Iskreno nikako ne ubijam vrijeme, jednostavno nema nista drugo za igrat pa vec polako ludim ![]() Preinstaliravam Winse da sve bude tip top!! Visim na http://www.aionsource.com/ i tu i tamo odem na (moram priznat ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Beo. 05.09.2009. u 12:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
![]() Bit ću pod imenom "Profiler" osim ako ga netko već nije ugrabio... Btw, u koliko se sati po našem vremenu sutra otvaraju serveri?
- Nothing in this world is certain. That's the only certain thing I know. - Zadnje izmijenjeno od: TheProfiler. 05.09.2009. u 15:27. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#102 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
![]() No dobro, imam cijeli tjedan za isprobavanja...i čini se da ću ipak bit crnjo oliti asmodian ili kakoveć... ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Registered User
|
A pricaj mi!!! Ja sutra taman oko 20h moram u grad. A taman dofuro 5kg grickalica i opskrbio se sa dvije kante red bulla ![]() Ali tjedan je dug, cure sm se rijesio a fax moze pricekat prvi tjedan ![]() Najbitnije da si ti sad s nama da ne mroam ja s clericom igrat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
|
Ajde ako mozes super jer bolje je ako smo trio ![]() Znam da ce biti zabavno s magom . Ja stvarno neznam sta cu sa sobom do 6 navece izgleda da cu jos warhammer igrat. Ja jos razmljisam skoknut do trgovine da se obskrbim, tesko odolit pivceku i grickalicama kada su pred tobom, neznam oce zdrzat do sutra ako ih danas kupim ![]() Nego onda profileru s kojim ces igrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#110 |
Registered User
|
Eto za sve interesriane smao nek se jave pa im posaljem na PM ip od mumble servera ![]() Wolfblade tebi sam poslo ![]() EDIT: Naso mali guide za sve Asmodiane ![]() http://www.aionsource.com/forum/gene...-fun-tips.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Gamer 2 the Bone
|
Evo, ušao i ja, napravio asmodian scouta, ali nemam vremena za igranje, tek sutra popodne...nek stoji u početnoj zoni hehe EDIT: btw, koji server? Ja počeo na nekom F serveru, zaboravio ime...
![]() |
#119 |
Gamer 2 the Bone
|
U Algoritmu imaju u ponudi oba, obični i CE, samo nema cijena još. Ja ću uzet Vulgaris jer nisam baš pri lovi, a i sve igre koje sam dosada uzeo CE bile su razočaranje, samo malo ljepša kutija i hrpa beskorisnih stvari koje nikada niti ne pogledam više ili neki in-game itemi koje ionaki nitko nikad ne koristi jer već na lvl 5 dobiješ bolje od questanja i slično...
- Nothing in this world is certain. That's the only certain thing I know. - Zadnje izmijenjeno od: TheProfiler. 07.09.2009. u 09:46. Razlog: pravopis |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Čini mi se da će izbor prave klase ipak biti malo teži ![]() Prvotno sam mislio igrati Clerica (Chanter mi se ne sviđa baš, ni vrit ni mimo klasa), no također su mi za oko zapeli Spirimaster (dolazi u obzir samo ako riješe problem sa neletenjem petova) i Ranger (no brine me survivability protiv melee klasa). Sorcerer mi se čini previše OP (što bi moglo uzrokovati preveliki nerf, a i čini mi se da će biti dosta popularna klasa što me baš i ne privlači). Assassin-like klase nikad nisam nešto posebno volio. Što se Warriora tiče, još se nisam stigao pozabaviti sa tom klasom ![]() Any comments? EDIT: Ako niste do sada pronašli - Stigma Calculator |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|