|
![]() |
#92 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ajde ajde imaš pravo ![]() ![]() Inače da sam našao neki bad na svom mislim da bi mi sig bio put svakakvih pixela ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
cekam crnoga ![]()
![]() |
#100 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Malo su pretjerali u ponasanju jer imao sam i ja "slucaj" koji sam na lijep nacin rijesio....kako oni meni, tako ja njima i imaju losu reklamu sto im i nije bas nesto. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#102 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
8-bit Gen.
|
Pozivam se na komentar koji sam upravo ostavio kod HP-jca i pitam se : ma oTkad Je tO 240PW9ES dobio LED pozadinku? Mogu shvatiti da je BUG mozda pobrkao tablice, ali u daljnjem tekstu izricito nagasavanje LED pozadinskog - zbog kojeg nalaze da ima najzasiceniju - svakako ne pomaze u odgonetavanju ove enigme? Prvi put cujem da je on koji dijeli isti ekran sa udarnicima IPS konkurencije dobio LED? Ma otkada Mar-e molit cu lijepo? ![]() Ili je to neka baz ispod cekica revizija koja je dobila LEDinku? hm? |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Sad, postoje 2 mogućnosti: - krivo govore - Philips je u novije revizije monitora ubacio LED (što bi bilo vrlo iznenađujuće) Sve što sam dosad vidio o tom monitoru je navodilo da je u njemu nalazi CCFL, tako da je vrlo vjerojatno da se Bug malo prevario, možda ima bolje riješeno osvjetljenje od ostalih 24" modela i jače lampe, pa se doima da ima LED?? Inače na svom osobno držim Brightness na 65/100, i dovoljno je svijetlo, tako da je lako moguće da su se prevarili...
![]() |
![]() |
#107 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Postoji i mogucnost da je jedna "visoka tehnologija" koju doduse imaju svi LCD vlasnici na ovom forumu prepoznata kao pozadinski izvor. Naime radi se o renomiranoj Power LED indikaciji, po kojoj se nadam da nisu zakljucili da je takodjer izvor pozadinskog ![]() ![]() Ne znadem. Tablice redovito brkaju pa me to ne cudi, ali ovo je malo veci gaf za iole ozbiljnije istrazivanje prije izdavanja testa. Cak i kad je blic test u pitanju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
nećeš. ![]() s obzirom na komentare na samo ovom forumu na navedene monitore, koje su ljudi vracali po 3-4 puta zbog zelenkastih ekrana i backlight bleedinga. Philips je definitivno dobar izbor. P.S. priznajem da sam philips monitor fanboy. ![]() dokazali mi se kroz godine koristenja.
![]() |
![]() |
#111 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
Evo sad kad sam se skoro odlučil naletim na par dućana gdje ih ima, pa sam sad u nedoumici uzeti li Philips ili Dell, stvarno neznam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Iznenadio si me s tim, nije da je to ono zbog čega bum odamh otišel skočit po Dell-a, ali bar da znam zbog čega je takva razlika u cijeni, normalno da novija tehnologija više košta (tj. oni stave veću cijenu), tak je u svemu, al sam dizajn kod Dell me već više vuće na njegovu stranu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|