|
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Bogme,zapeo sam do bola u Redcliffu,kad branim selo od obih nakaza...svaki put me pregaze |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
haha zeznuto je to malo da,ja sam baš sad prešo to(jer sam krenio prekjučer ispočetka s rogueom igrat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 09.11.2009. u 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ček znači mogu otići recimo na onaj SOldiers Peak (ili kak se već zove), samo pričam sa onim likom i odaberem kao odgovor download content i sve će raditi u redu? ![]() A fala ti Bože konačno mi u Redcliffu Morrigan naučila heal pa je sad super, konačno se ne moram toliko brinuti oko potiona jer su mi umirali svako malo pa oni penalty na deathove... sad sa Morrigan healm sve okolo ![]()
![]() |
#98 |
Registered Abuser
|
al dlc ubaciš prije prek updatera a ne kroz samu igru... ak ti treba adresa dobrog dučana javi na pm... tam ima sve , svih 16 dlc edit: ma dobro... kolko več.. neki su u dva dijela Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 09.11.2009. u 19:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
|
Ja ne zam na kojoj tezini vi svi igrate ali na normal je uber tesko u dvorcu Redcliffe...ne pomaze ni heal od morrigan niti ista,gamadi ima ko blata,a moja ekipa je slaba do bola...da ne pricam o kronicnom nedostatku bocica za healing |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
@VulcanRaven Instaliraj patch onda, olakšava igranje na normal ![]() Upravo prošao igru. Piše oko 55 sati igranja, ali sa učitavanjima, quickloadovima i sl. bilo je barem 70. Igra je genijalna. Uhvatile su me slične emocije kao kad sam prošao kompletnog Baldura ili Planescape Torment. Nije toliko epski kao Baldur (to je ipak priča kako je čovjek došao od seljaka s vilama do boga...), ali prokleto dobro. I ko za vraga, taman kad sam je prošao s good warriorom, konačno natjerao DLC-ove da prorade... Ništa, vrijeme je za evil blood magea i njegovog golema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Premium
|
Malo sam se uhodao na normal,previse sam srljao grlom u jagode na pocetku... dosao sam u onaj sugavi circle tower i onaj demon me zarobio u Fade...katastrofa ziva,najgori dio igre do sad,bas promasen... pretvaram se u misa da bi prolazio kroz rupice,katastrofa |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Ali, ajde, pošteno je što možeš težinu mijenjat u toku same igre. Stavio na easy, i sad se to već da igrat. Dapače.
![]() |
![]() |
#104 |
Registered Abuser
|
odigro popodne, wardens keep i stone prisoner, dosta lakši su od normalnih kvestova, samo mi se opče neda furat tog stone golema u partiju, kad igraš s njim izgleda ko onaj šugavi thing iz fantastic four , hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
|
![]() Evo moje vesele družine ![]() Morrigan owna - heal, frost, lightning, i frozen weapons su predobri Upravo odlučujem o Connorovoj sudbini, dali otiči i tražiti pomoč za njega ili ga riješiti muka. Mislim da ću ići u Circle of Magi i tražiti pomoč Nego, jedna me stvar zanima, čemu služi ona stamina kod non-mage classova, i zašto se Elfovima tako brzo troši i bitci? Mislim, nije to ona "klasična" stamina za trčanje, dakle ne utječe na kretanje, već na nešto u bitci?
![]() |
#107 |
Registered Abuser
|
zato kaj svi znaju da su elfovi pi*kice edit; treba podebljat willpower ! http://img687.imageshack.us/img687/5...1110205710.jpg http://img410.imageshack.us/img410/9...1110205733.jpg skupio sam zgodnih stvarčica, kapa od elistera je do jaja.... betmen ! :-P Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 10.11.2009. u 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
|
Citiraj:
![]() Nego, ja u CIrcle Toweru, odbacio sam Stena i uzeo Wyanu, ženska je odlična, koje sve spellove ima ![]() Nego, igra mi još uvijek ima nekad random chrasheve, samo se zamrzne unatoč tome što imam fix Sve na high, reza 1650x1080, 4xAA, možda je do toga
![]() |
![]() |
#111 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Meni je sve na high, 1600X1200 bez AA, nemam problema sa stabilnosti. A konfiguracija mi je slaba još ![]() Da ne flejmamo Nvidia vs. ATI ![]() Willpower utječe na količinu stamine, zato ga je dobro nabit svim likovima bar umjereno, ne samo magevima (kojima mora biti ogroman). Napravio sam grešku što sam forsirao dva lika sa štitovima (ja i Alistair+Leliana i Wynne su mi bili party), nije imao tko nanositi štetu u meeleu (bolje je kad je jedan dual wield ili two handed, a drugi tank sa štitom koji taunta i privlači paljbu). Party za drugi prolaz će mi biti dalish elf mage, specijaliziran za blood mage i healer. Uzet ću još Morrigan, Shalea i još razmišljam između Stena, patuljka i onog elfa, rotirat ću ih vjerojatno (Sten i patuljak tako i tako koriste istu opremu). I igrat ću evil put sada ![]() Par savjeta - skupljajte corpse gall (18 komada), garnet gemove (10 komada), deep mushrooms (20 komada), trebaju vam za par questova sa boardova, a nije ih toliko lako naći kasnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
neznam za druge ali meni je bilo hrpa puta (neprijatelja) kada sam morao loadati po nekoliko puta da uspijem pobijedit u BG2.... tako da to je sve u domeni normale...dapače, poželjno je... jer recimo NWN 2 je bilo prelagan na normal, odnosno igrao si tek tako da prođeš igru bez muke, ko da gledaš film, a to onda nije "to" ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma, s godinama dođe i zamor materijala, neke stvari na koje nisam prije ni obraćao pažnju, me sada živciraju. Previše ima fajtova da bi mi se dalo mozgat 3 dana nad svakim.
![]() |
#115 |
Premium
|
ja zaklao klinca Connora u redcliffu....i nakon toga zaklao onog mage-a koji mu je otrovao starog....sve bolja i bolja mi je igra...a do sad mi je bila odlična... |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#118 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
|
Igram sa warriorom i dali tko zna kako postati Champion,Templar ili Berserker??? Ja sam trenutno lv10 i ne mogu to otvorit nikako... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|